| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Pokrewieństwo
Autor Wiadomość
Ewcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 12:30   Pokrewieństwo Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak bliskie może być pokrewieństwo, by nie przeszkadzało to w związku? Dokładnie chodzi mi o to, że ja i mój kuzyn mamy babcie, który były siostrami. Czyli mamy wspólnego pradziadka i wspólną prababcię... CZY TO ZA BLISKIE PORKEWIEŃSTWO??

Z góry dziękuję za odpowiedź...

Pozdrawiam cieplutko

Smile...

bardzo proszę o szybką odpowiedź... to dla mnie bardzo ważne...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
scv
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 13:37   

Z moich wyliczeń wynika, że jesteście zbyt blisko spokrewnieni, aby tworzyć związek, ponieważ nie ma przeszkód od pokrewieństwa w 4 i kolejnej lini, Wy jesteście spokrewnieni z sobą w 3 lini. Ale uprzedzam, mogłem się pomylić w wyliczeniach. Poza tym, z mojej autopsji wynika, że geny w rodzinie się nie powinny mieszać, potem się to "ciekawie" kończy.
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 13:56   Re: Pokrewieństwo Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ewcia napisał/a:
Jak bliskie może być pokrewieństwo, by nie przeszkadzało to w związku? Dokładnie chodzi mi o to, że ja i mój kuzyn

Ty jesteś Jego kuzynką? to jak chcecie tworzyć związek?

Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 14:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a tam i tak mlodzi jestescie ;P

Skoro tak szybko szybko to sie pewnie CI ejszce 10 razy odwidzi
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 14:07   

musi być pomiędzy 7 pokoleń wtedy linia wygasa, tzn w sensie jakimś tam ale mozna sie spokojnie wiązać
Powrót do góry
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 15:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co w tym zlego, jesli zakochasz sie w swoim kuzynie i bedziesz z nim? Kto Ci bedzie zabranial? Kosciol?
Powrót do góry
Robal Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 15:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli mnie pamięć nie myli ostatnio było zakazane wiązanie się tylko w dwuch pokoleniach czyli rodzeństwo i dzieci rodzeństwa, więc jeśli to babcie był siostrami to nie powinno być problemów. Poza tym to jest prawo, a od prawa są wyjątki - często legalizuje się przecież związki między najbliższym kuzynostwem. Prawdziwa miłość nie zna ograniczeń legislacyjnych.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5301654
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 16:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

robal jako pierwszy dobrze gada, ja tylko powiem, ze milosc brata do siostry to chyba naprawde jakis ewenement, moze to wina mojego mlodego wieku, ale nigdy sie z takim czyms nie spotkalem [oczywiscie mowa o milosci mezczyzny do kobiety i na odwrot, nie braterskiej/rodzinnej], ale oficjalnie jest to zabronione. Co do babci i wnuka to jest to mam nadzieje, ze zartowales. Mysle, ze kuzyn [moze nie pierwszego rzedu, czyli dziecko rodzenstwa ojca, ale dalszy] moglby byc nawet twoim mezem.
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 16:30   

Robal napisał/a:
Jeśli mnie pamięć nie myli ostatnio było zakazane wiązanie się tylko w dwuch pokoleniach czyli rodzeństwo i dzieci rodzeństwa, więc jeśli to babcie był siostrami to nie powinno być problemów. Poza tym to jest prawo, a od prawa są wyjątki - często legalizuje się przecież związki między najbliższym kuzynostwem. Prawdziwa miłość nie zna ograniczeń legislacyjnych.

tak ale potem rodzą sie dzieci z wadami itp, aby dzieci nie miały problemów i komplikacji musi byc 7 pokoleń odstępu
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 16:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

podalabys zrodla?
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 16:58   

źródła? wszelkie osoby starsze których pytałam, nauczycielka od biologi, biolog, mamusia, babunia itd od zawsze słyszałam ze 7 pokolenie
i wiem na sto procent ze u zwierząt to sie sprawdza z tym 7 pokoleniem, robiono podajrze eksperymenty na myszach
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 17:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wszelkie osoby starsze nie musza miec racji, ale juz nvm. Poprostu bylem ciekawy

Cytat:
podajrze

[cenzura]. To bylo z premedytacja napisane?
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 17:03   

a co tak wszystkich pytasz o źródła hm per panie?

źródłem moze być weterynarz? hm? starcza Ci wykładowca z UWM`u?
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 17:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ale co ma milosc do myszy? jakie znow komplikacje? nawet jezeli by mieli byc bratem z siostra i by sie kochali? moze prawo tego zabrania, moze i ludzie by nie akceptowali.. no ale to jest ich wybor, prawda?
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sro 21 Wrz, 2005 17:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
no ale co ma milosc do myszy? jakie znow komplikacje? nawet jezeli by mieli byc bratem z siostra i by sie kochali? moze prawo tego zabrania, moze i ludzie by nie akceptowali.. no ale to jest ich wybor, prawda?

Tu nie chodzi o milosc .. ale o to co bedzie z dzieckiem takiej " pary " = =
Sa pewne genetyczne em ... prawa
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu