| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Szkoła...
Autor Wiadomość
wróbelek Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 03 Wrz, 2005 15:36   Szkoła... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak minal wam piatek ?????? I co robiliscie biggrin
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Sob 03 Wrz, 2005 16:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

poznanie naszego wychowawcy, wysluchanie go, przerwa, poltora godz jezyka niemieckiego, przerwa, potem historia, przerwa, a potem pogadanka z dyrektorem ze jak juz ktos musi palic to nie na terenie szkoly, bo jak mowil ze kamery sa wszedzie, to znaczy ze sa wszedzie, nawet gdzies z tylu na podworku tez, a ze do pazdziernika jestesmy tam tylko my to jak ktos pali to wiadomo ze to ktos z liceum i bla bla bla.. Wink
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 03 Wrz, 2005 21:06   

w piątek dowiedziałam się od historyka że w wakacje miesiące mają po 5 tygodni przez co uczniowie nie mają prawa narzekać [...]
tylko ciekawe co porabiałam 35 lipca bo niepamiętam==`
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 03 Wrz, 2005 22:11   

godzina - peplanie i darcie mordy przez skrzata
matma 1 - kryteria
matma 2 - zadania i kartkoweczka, na dobry koniec :/
religia - nawiedzona katechetka i pala na wstepie
wos - cale 45 minut myslalam jak ja (nauczycielke) zaplodnic, coby jej znow nie bylo...
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 03 Wrz, 2005 22:20   

Moja szkoła się postarała... i nam na piątek planu nie ułożyła Mr. Green
Tak więc każda klasa miała mieć po 4 lekcje z wychowawcą. Więc poszliśmy na 8 (albo na 7.55 - nie wiem o której się lekcja u mnie zaczyna ;P), pierwsza grupa miała angielski (robiliśmy materiał, który był już przerobiony, a babka się upierała że nie był :]), potem cała klasa miała 2 godz.wych. (gdzie omawialiśmy zmiany w regulaminie oceniania, o programie Socrates Comenius, itd.itp.), a kiedy moja grupa poszła do domciu, to druga miała angielski.
No i to wszystko :]

Btw, na dobry i słodki początek roku prezydent miasta fundnął każdemu uczniowi lizaka (XDDDDDDDDDDDDDDDDD) oraz kupon do losowania nagród, które mają się odbywać podczas 1. Międzynarodowego Festiwalu Polki (który to ma być w moim "mieście"... międzynarodowy - normalnie czuję bluesa ;P).
Powrót do góry
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 04 Wrz, 2005 09:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Międzynarodowego Festiwalu Polki

ehehehe ;] prestizowa impreza, nie ma co, cos jak intergalaktyczne zawody w gwizdaniu.

moj piatek szkolny wygladal nastepujaco:
-leze na lawce w sali
-siedze na lawce na boisku
-siedze na lawce na boisku
-leze na lawce w sali
-leze na lawce w sali i sie zalamuje

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2090041
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 04 Wrz, 2005 10:24   

altruista napisał/a:
Cytat:
Międzynarodowego Festiwalu Polki

ehehehe ;] prestizowa impreza, nie ma co, cos jak intergalaktyczne zawody w gwizdaniu.

Dla niektórych prestiżowa, bo mają wystąpić Krawczyk, Brathanki i jeszcze jakieś inne "sławy".
Zresztą mnie nie dziwi sam "prestiż", ale to, że w mojej wiosce się coś takiego odbywa ;P
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 04 Wrz, 2005 17:06   

Na każdej lekcji temat organizacyjny i gadanie Wink
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 04 Wrz, 2005 22:58   

matma- paplanie o ocenianiu no i zawiadomienie nas ze ten rok jest bardzo wazny i bedzie strasnzy material z matmy.... potem wytlumaczylanam temat z ktorego zrozumielam tylko slowo potęga i naturalny... a temat brzmial: potega o wykladniku naturalnym.
wf- gadanie noewej nauczycielki wfu...(wicedyrektorki) i cała godzina przesiedzona w szatni z rozbawiona, burakowata dziewczyna, ktora raz nie zdala i byl o niej artykul w bravo jak swoja kolezanke w domu trzymała:// (tragedia)
biologia- zalamka, nowa nauczycielka, ktora odmierza chyba zeszyt linijka, bo nawet date trzeba pisac przy napisie "lekcja" i numerowac tematy... do tego musimy robic zielnik, a kwiatki chowac pod dywan i zmieniac codziennie gazety w ktorych sa zawiniete, zeby przypadkiem nie zgnily.
niemiec- granie w szubienice i nabijanie sie ze szwabów.
polski- gadanie wychy o zmianach obuwia itd. a do tego wybory gospodarza klasy itd. ktorym zostal... kaczanowaty Grzegorz M.
angielski- jedna normalna lekcja organizacyjna ze swietna nowa babka biggrin chociaz z tego jestem zadowolona, a do tego polowa lekcji byla wolna i musielismy sluchac jak kochani koledzy graja na roztroljonej fortoklapie, jezeli mozna to nazwac graniem biggrin.

A do tego na kazdej lekcji nabijanie sie z chlopakow zafascynowanych nowa dziewczyna z toną tapety.

potem pojechalam do muzycznej a tam bylo swietnie jak zawsze D: ale co tu opowiadac.
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 05 Wrz, 2005 13:09   

Hehe matematyka z plusem sux ;] dzisiaj cała szkoła byla obecna,zobaczyłam kamery na pierwszym piętrze O_o i raz by lam w kiblu.wsio ;P?
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Wto 06 Wrz, 2005 16:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja mialam wczoraj uroczyste rozpoczecie roku.. myslalalm ze bedzie zwykly apel dla 10 uczniow a tu przychodzimy, sala pelna gosci, telewizja, radio, prasa.. <lol> wiec siedzielismy, sluchalismy, dookola zdjecia robili nam jak jakims dziwakom, bla bla bla.. a dzisiaj mialam 8 lekcji.. masakra.. ;(
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu