| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
wybory prezydnckie w szkole
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 05 Wrz, 2005 20:56   wybory prezydnckie w szkole

Niedawno pani od historii ogłosiła, ze w naszym gimnazjum będa wybory prezydenckie wsrod uczniow 2 i 3 klas. Nie beda one liczone, ale bedzie tka karta jak na glosowaniu normalnym itd. i urny. A ankiety wysla do warszawy juz zliczone. Moze w waszych skzolach bedzie cos takiego? i co o tymmyslicie?
Przejdź na dół
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 05 Wrz, 2005 21:01   

myslę o tym że to głupota, bo uczniowie chęcią robienia sobie jaj będą głosować na leppera giertycha czy innego jak dla mnie kretyna, nie znają sie w tym wieku na polityce nie interesuje ich to nie rozumieją tego a nawet jeśli to nieliczni
to są jakieś tam badania jak dzisiejsza młodziez mysli itd jak by głosowała, tak aby potem móc powiedzieć że według sondarzy bla bla bla
u nas tego nie ma w żadnej szkole
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Pon 05 Wrz, 2005 21:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dokładnie, wiara w tym wieku ma zwałe z Leppera, wiec poprostu beda na niego głosować dla jaj

Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 05 Wrz, 2005 21:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pomysl dobry, ale dopiero gdzies w liceum. Kto sie w gimnazjum interesuje polityka? No oczywiscie sa takie osoby, nie przecze, ale takie, co naprawde maja jakies konkretne poglady i zdanie, to jest ich naprawde niewiele. Duza grupa w gimnazjum to tumani, ktorzy tylko dla zlewki i jaj beda masowo glosowac na leppera albo na swietego mikolaja...

W tym wieku to najlepiej dac sondy typu: ktore chipsy uwazasz za najlepsze?.........

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 05 Wrz, 2005 21:51   

Tez tak mysle, na poczatku pomyslalam ze spoko jets takie cos, ale potem uswiadomilam sobie ze kto w takim wieku interesuje sie polityka, no i te robienie jaj. Ja troche orientuje sie w polityce i juz wiem na kogo bede glosowac. Napewno nie na Leppera ani Cimoszewicza ani Giertycha Smile Chociaz ta baba mowila zeby glosowac na program wyborczy jaki oferuja kandydaci, ma byc wywieszony w szkole. Ale i tak mam faworyta.
Wszystkie moje kolezanki mowia ze beda glosowac na Tuska, no prawie wszystkie... Ja wolalabym Kaczynskiego, wiecej przezyl, jest uczciwy , nie wkrecal sie w zadne afery i mysle ze takiego prezydenta potrzebuje Polska.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Wto 06 Wrz, 2005 16:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie to nie ma sensu.. bo co im z glosow 10 osob? a studenci jak beda chcieli to sobie pojda normalnie zaglosowac..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Joel Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 21 Maj, 2006 20:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie coś takiego było biggrin a ankiety rozdawał superprzystojny chłopcyk... był taki sweet...i ja go kocham..a on mnie olewa..ale to juz inna bajecka Laughing

Odpowiedz do tematu