bo kto Ci w średniej szkole wstawi uwage, że wagraujesz co najwyżej wezwą rodziców, albo pogadają z tobą, że to twoje życie i pomyśl co robisz itd., itp. ogólnie morały
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
dokładnie
nawet za tydzień opuszczony nic nie było, w mojej szkole chodzi zawsze o godziny nieusprawiedliwione bo to odrazu zachowanie idzie nizej jak jest ponad ileś tam ...
u mnie to bylo ze jak ktos ma przez polrocze powyzej 12 nieusprawiedliwionych godz to ma naganne.. mialam w samym styczniu ponad 30, i jakos nagannego nie dostalam.. <lol> obnizac obnizaja, ale nie az tak jak zawsze wygrazaja, no i jescze zalezy od nauczyciela..
mi hehe była tylko gadka, że nie chodzimy do szkoły itd. że matury nie zdamy i takie tam bla bla bla, a mature i tak wszyscy zdali;), a zachowanie miałem dobre;) ale to jeszcze za reprezentowanie szkoły mi podwyższyła:p
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
Żeby uciec ze wszystkich lekcji to raczej nie no może pare razy w roku . Jednak często ucieka się z ostatnich lekcji zwłaszcza że w tym roku ostatnie lekcje to takie ''małoważne'' przedmioty gdzie nawed nauczyciele obecności nie sprawdzają
drogi kolego
upiekło ci sie bo ten temat możesz jeszcze odświerzyć, mieścisz sie w granicy miesiąca ALE zapamiętaj na przyszłość aby patrzeć na daty bo to się źle skończy
drogi kolego
upiekło ci sie bo ten temat możesz jeszcze odświerzyć, mieścisz sie w granicy miesiąca ALE zapamiętaj na przyszłość aby patrzeć na daty bo to się źle skończy
czyli tematy 'ponadczasowe', typu 'jaki jest twoj ulubiony blablabla', tudziez wlasnie ten, i tak nie moga byc odswiezane? Pytanie brzmi - dlaczego, drogi moderatorze?