| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Wagary

Czy byliście kiedyś na wagarach??
tak
62%
 62%  [ 30 ]
nie i nie zamierzam pójść
20%
 20%  [ 10 ]
nie ale planuję to w przyszłości
16%
 16%  [ 8 ]
Głosowań: 48
Wszystkich Głosów: 48

Autor Wiadomość
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 17:52   Wagary Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ciekawa jestem, czy byliście kiedyś na wagarach?? A jeżeli tak, to czy przyłapał was ktoś??

Ja niegdy nie byłam. Zawsze się bałam(ale tchórz ze mnie Embarassed ).

Numer Gadu-Gadu
8619585
Dexter Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 18:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Byłem ale nikt mnie nie przyłapał Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 18:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja bylam juz wiele razy, zawsze zwiewalam z kumpelami na pojedynczych lekcjach, a wtedy szlysmy na... boisko szkolne, bralysmy pilke od wf-istow i sobie gralysmy:))))))))))))))

Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 18:46   

Byłam i to nie raz. ;p Moje wagary różnie wyglądają - albo zostaje w domu i w ogóle nie idę do szkoły, albo po prostu zwiewam z lekcji z kumpelami i idziemy do centrum handlowego. Wink Nikt mnie nigdy nie przyłapał - z usprawiedliwianiem nieobecności też raczej nie mam problemu. ;>
Powrót do góry
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 18:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja byłam wieeele razy Twisted Evil W tamtym roku robiłyśmy (ja i jeszcze 5 dziewczyn) sobie wagary z plastyki. Ostatnia lekcja, na dodatek prawie dodatkowa bo nie wszyscy musieli chodzić, tylko ci którzy chcieli mieć 5 na koniec... Co tydzień któraś się zrywała. Chyba nie było nigdy wszystkich Razz A usprawiedliwienia to dostawałam bez problemów. Moja mama nawet nie pamięta kiedy dokładnie nie poszłam do szkoły i zostałam w domu, więc mówię jej tylko: Mamo! Tomaszewska (nasza wychowawczyni) prosi o usprawiedliwienia za....... (i tu jej wymieniam dni nieobecności) Twisted Evil Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 19:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja muszę się przyznać,ze chodze tylko pod koniec roku szkolnego. Moi rodzice są bardzo wymagający i za takie coś to by mnie chyba powiesili --' .Np. już ostatni dzień jak szliśmy do szkoły to nie przyszłam na 3 pierwsze lekcje(a facetki wpisywały nieobecności,ale już były wypisane świadectwa więc szczerze mówiac to mi to wisiało^^) potem przyszłam na 3 ostatnie bo mi się nudziło, golądaliśmy jakieś filmy nudne w świetlicy a z ostatniej lekcji i tak zwialiśmy,ino było nas 8 Mr. Green . A takich wagarów bardziej w środku roku to nie miałam jeszcze żadnych.

Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 19:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiele razy się było.. biggrin Usprawidliwienie piszę sama.. moja mama ma taki prosty podpis :DDD
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 19:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oj w tamtym roku baardzo czesto Wink
ALbo się nie szło na lekcję, albo sie siedziało w łazience, albo w jakis zakamarkach albo "za sklep" albo ... albo do "meliny" ... wiele miejsc Smile

ALe teraz Noł Łej Wink przynajmniej narazie biggrin

A co do usprawiedliwień to sama Wink a czasami zapominałam więc i tak miałam trochi opuszczonych Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 22:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja mam glupio co do usprawiedliwien:( i to bardzo. Mamy specjalny zeszyt, do ktorego pisze sie wszystie usprawiedliwenia, wiec praktyccznie nie da sie podrobic pisma rodzicow, bo wychowawczyni ma porownanie co do poprzednich usprawiedliwien:( i od razu widac, ze to nie oni pisali:(

Powrót do góry
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 02:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja ide na wagary jedynie w dzien wagarowicza ;]
Przez wagary rozumiem cos takiego ze idzie sie do szkoly normalnie a po drodze sie zwiewa :]
A tak to jak mi sie nie chce do szkoly to siedze w domu ;p

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 08:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przerzucilem sie na zwolnienia lekarskie - tak jak teraz, do piatku wlacznie mam wakacje.

wagary - tak, ale musi byc spelniony ktorys z warunkow:
-ladna pogoda
-nudne lekcje
-chec napicia sie z kumplem czegos mocniejszego
-conajmniej 10 dni szkolnych do nastepnej wywiadowki
-zaliczona chociaz czesc zaleglych prac

zasady proste, klarowne, i sprawiajace ze mam frekwencje na poziomie 70% czy cos takiego. szczerze nie polecam, bo potem trzeba miec stalowa rzyc przy nadrabianiu materialu

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2090041
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 13:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

byłam hm.. mnustwo razy =) w tym roku się zdażyło już conajmniej kilka razy blehehe ^^ a w zeszłym oooooo =D wagary rlz Wink
nie chce mi się opisywac co robie podczas wagarów i jak one wyglądają może opisze je póxniej (prawdopodobnie jako gość =) )

Numer Gadu-Gadu
2891618
Ppark Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 18:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wagary...
Nie chodzę na niektóre lekcje, bo są nudne i w moim mniemaniu niepotrzebne. Nie ukrywam się z tym specjalnie, swobodnie chodzę po szkole albo idę pograć w ping-ponga do hali gimnastycznej. I tak uczę się dla siebie, a od osiągnięcia magicznego wieku 18 lat po pierwsze nie podlegam już obowiązkowi szkolnemu, a po drugie sam się usprawiedliwiam i zwalniam. Tak więc nikogo specjalnie nie obchodzi to, że od czasu do czasu nie chodzę na jakieś zajęcia. Mój wybór.
Nigdy za to nie opuszczam klasówek, bo to byłoby tchórzostwo, a zresztą i tak je prędzej czy później trzeba napisać. Decyzję o opuszczeniu lekcji z reguły podejmuję spontanicznie, zależnie od nastroju i stanu.

Na śmierć przeniósłbym mękę, a nad nicość piekło.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2020949
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 19:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja w tym roku tylko z religii czasem zwiewałam na początku roku, raz z fizyki(praca klasowa) i raz chemii z Agatą(też praca klasowa biggrin)A w zeszłym roku....ooooo.....co drugi dzień gdzieś sobie szłam....sesese...była bk...jakoś się wyciągnęłam z tych 6 pał....serio!!!GROZIŁO MI 6 PAŁ!!!!!!!!!!!(Sama się teraz przeraziłam biggrin)

Numer Gadu-Gadu
1868191
małza
Gość
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 20:43   

Idda tak trzymac 6 pał to jest to ^!^
Powrót do góry
Strona 1 z 6 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Odpowiedz do tematu