Wysłany: Nie 21 Sie, 2005 12:40 Brak miesiaczki :(:(
To Znowu ja! Mam duzy problem i juz zaczynam sie martwic Powinna juz 10 dni temu dostać okres! spuznia sie juz ponad 10 dni! A wiem ze w ciazy nie moge byc, bo to nie mozliwe!! co robic!! miała ktoras z was juz kiedys cos takiego?? co robic?? Czy to cos bardzo złego?? A musiałambym jeszcze dodac, ze nigdy tak nie miałam, zawsze miałam mniej wiecej regularne miesiaczki!!
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 21 Sie, 2005 12:55
w ciazy nie jestes wiec czym ty sie martwisz.. mlodziutka pewnie jestes, i to ze masz nieregularnie (nawet jesli wczesnej byly regularne..) to calkiem normalne, powodem moze byc wlasnie to ze od niedawna masz okres, zmiana klimatu, szybkie przytycie, schudniecie, branie lekow itd..
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 22 Sie, 2005 16:07
raczej nie jest tak ze "raz sobie jest, a raz jej nie ma" bo wtedy by wynikalo ze nigdy nie wiadomo czy tym razem ja dostaniesz czy tez nie.. po prostu jest wieksza przerwa, a nie ze jej za ktoryms razem dluzej nie bylo..
Zgadzam się z poprzedniczką Jeśeli jesteś pewna że to na bank nie ciąża to nie masz sie czego obawiać . Myślę że dużo dziewczyn w pierwszym roku to przezywalo nie martw sie tylko cierpliwie czekaj napewno za niedługo się pojawi i będziesz mogła odetchnąć z ulgą
_________________ ***** Życie jest piękne *****
Pecia -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 23 Sie, 2005 23:55
nic strasznego po prostu ci sie rozlegolowala a moze byc to spowodowane wieksszym stresem
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Czw 25 Sie, 2005 20:59
10 dni to az tak duzo nie jest, a na bol tradycyjnie tabletki... o ile chodzi tu o ból brzucha bo to mi przyszło pierwsze na myśl ;]
_________________ mood for ska
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 26 Sie, 2005 21:09
Weź tabletkę przeciwbólową, ew. masuj sobie brzuch ręką, weź ciepłą (nie gorącą!) kąpiel, lekkie ćwiczenia rozluźniające, połóz sobie butelkę z ciepłą wodą na brzuch...