| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Brak miesiaczki :(:(
Autor Wiadomość
PeGaZ2000 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 21 Sie, 2005 12:40   Brak miesiaczki :(:( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To Znowu ja! Mam duzy problem i juz zaczynam sie martwic SadSad Powinna juz 10 dni temu dostać okres! spuznia sie juz ponad 10 dni! A wiem ze w ciazy nie moge byc, bo to nie mozliwe!! co robic!! miała ktoras z was juz kiedys cos takiego?? co robic?? Czy to cos bardzo złego?? A musiałambym jeszcze dodac, ze nigdy tak nie miałam, zawsze miałam mniej wiecej regularne miesiaczki!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 21 Sie, 2005 12:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w ciazy nie jestes wiec czym ty sie martwisz.. mlodziutka pewnie jestes, i to ze masz nieregularnie (nawet jesli wczesnej byly regularne..) to calkiem normalne, powodem moze byc wlasnie to ze od niedawna masz okres, zmiana klimatu, szybkie przytycie, schudniecie, branie lekow itd..
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 21 Sie, 2005 19:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tylko że to nie są poczatki miesiaczek!! i nie jestem juz taka młodziutka SadSad
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 21 Sie, 2005 20:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ile masz lat i od ilu miesiecy masz okres??
Powrót do góry
aGa-) Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 12:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi się kiedys spóźniał więcej niż 10 dni. Przez pierwsze 2 - 3 lata może być nieregularnie i nie ma się czym martwić.
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 13:45   

Czasami jest tak ze jednego miesiaca jest a jednego nie ma. wiec o co sie martwic? a skoro nie mialas stosunku to wyklucza sie jedna mozwliwosc.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 16:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

raczej nie jest tak ze "raz sobie jest, a raz jej nie ma" bo wtedy by wynikalo ze nigdy nie wiadomo czy tym razem ja dostaniesz czy tez nie.. po prostu jest wieksza przerwa, a nie ze jej za ktoryms razem dluzej nie bylo..
Powrót do góry
żabka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 20:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z poprzedniczką Very Happy Jeśeli jesteś pewna że to na bank nie ciąża to nie masz sie czego obawiać . Myślę że dużo dziewczyn w pierwszym roku to przezywalo Very Happy nie martw sie tylko cierpliwie czekaj napewno za niedługo się pojawi i będziesz mogła odetchnąć z ulgą Very Happy

Pecia
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 23 Sie, 2005 23:55   

nic strasznego po prostu ci sie rozlegolowala a moze byc to spowodowane wieksszym stresem
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 25 Sie, 2005 20:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Już dostałam! z duzym opoznieniem ale jest SmileSmile Dostałam dzisiaj ale strasznie boli i Ÿle sie czuje SadSad moze na to tez macie rade??

Dziekuje za rady :0
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Czw 25 Sie, 2005 20:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

10 dni to az tak duzo nie jest, a na bol tradycyjnie tabletki... o ile chodzi tu o ból brzucha bo to mi przyszło pierwsze na myśl ;]

stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 26 Sie, 2005 21:09   

Weź tabletkę przeciwbólową, ew. masuj sobie brzuch ręką, weź ciepłą (nie gorącą!) kąpiel, lekkie ćwiczenia rozluźniające, połóz sobie butelkę z ciepłą wodą na brzuch...
Powrót do góry
malinka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 29 Sie, 2005 19:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie martw się ,ja miałam przerwy 4 miesiące Wink
Byłam u ginekologa dał mi coś na uregulowanie i na wywołanie i jest OK ,ale i tak mi się spóźnia Wink Very Happy

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 30 Sie, 2005 15:56   

Nic nie działa od razu.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 30 Sie, 2005 21:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

malinka masz prawie 20 lat i jescze nieregularny okres?
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu