Podoba mi sie chłopak, który ma 14 lat a ja mam 12. Powiedział mi że może za rok by mnie poprosił o chodzenie. Wkońcu różnica wieku to dwa lata. Czy nie jest to zadużo ? Dla mnie wiek wcale nie przeszkadza ale nie wiem jak koledzy by zareagowali. Chociaż ja wyglądam spokojnie na 13 lat. Nie wiem co robić. Help me !!!
Ja polecam zamiast tworzyć nowych tematów, to obejrzeć stare, które byly o podobnym temacie... tylko, że z inną różnicą wieku. A tymczasem prosze nie zaśmiecaj forum.
_________________ Have you ever had a dream?
or is life just a trip?
a trip without chances
a chance to grow up quick
buhahaha wiesz między mną, a moją dziewczyną jest 4 lata tylko, że ja mam 20, a ona 16 chłopak poprostu uznaje Cię za dziecko i po części ma racje nie ważne na ile wyglądasz tylko to jak się zachowujesz i może mu głupio z małolatą chodzić
im jesteś starsza tym różnica wieku ma mniejsze znaczenie
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 22 Sie, 2005 18:31
lol ale najbardziej zalosne jest to ze teraz mu sie nie podobasz, a za rok bedziesz.. dziecko, albo sie komus podobasz, albo nie i tu nie patrzy sie na wiek, a on widocznie chodzi z kazda, tylko zeby miec dziewczyne, a z toba sie narazie wstydzi bo za mala jestes..
lol ale najbardziej zalosne jest to ze teraz mu sie nie podobasz, a za rok bedziesz.. dziecko, albo sie komus podobasz, albo nie i tu nie patrzy sie na wiek, a on widocznie chodzi z kazda, tylko zeby miec dziewczyne, a z toba sie narazie wstydzi bo za mala jestes..
Chodzi o to ze on narazie ma tak jakby dziewczynne ale pojechala na kolonie i jak wroci to ja poprosi i ona napewno sie zgodzi no chyba ze gdyby sie nie zgodzila to moglby mnie poprosic
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Pon 22 Sie, 2005 18:52
ziuta2009 napisał/a:
nasty_girl napisał/a:
Chodzi o to ze on narazie ma tak jakby dziewczynne ale pojechala na kolonie i jak wroci to ja poprosi i ona napewno sie zgodzi no chyba ze gdyby sie nie zgodzila to moglby mnie poprosic
Czyli ma dziewczyne " tak jakby " ktora wyjechała ... a jak wroci to on ją poprosi o chodzenie ... i beda chodzic ... chyba ze sie nie zgodzi to wtedy on moze poprosi Ciebie ...
Jak mozna miec " tak jakby dziewczyne "
" tak jakby dziewczyna " to tranzwestyta
zreszta newermind
Podsumowując ...
1. Z tym facetem nie warto
Skoro jesli ona sie nie zgodzi to Ciebie poprosi odrazu ... czyli zmienia dziewczyny jak rekawiczki ... jest z nimi zeby byc ... a nie z uczucia zrezsta o jakim wieku my mowimy
2. Narazie nie warto z nikim
To ze Ci sie podoba nie znaczy ze musisz z nim byc ...
jesli sie z kims jest to nie z " podobania " ale z milosci
So ... jak przemyslisz pare spraw mozesz zaczać probowac a narazie chyba nie warto
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 22 Sie, 2005 18:58
ziuta2009 napisał/a:
to po cholere mu ta dziewczyna, jak z gory zaklada ze za rok bedzie z toba.. potwierdza sie t oco mowilam, na zadnej mu nie zalezy, i chodzi z kazda tak o zeby tylko chodzic, nie rozumiem tylko, czego ty od nas oczekujesz?
eee ludzie ona ma 12 lat nie wiem o czym mówi takie chodzienie w podstaówce chyba pamiętacie jak to było ma to znikome szanse na miłość czy nawet zauroczenie jest chłopak żeby był i tyle bardziej jak przyjaciel i przyjaciółka
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"