| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Starszy boy
Autor Wiadomość
ziuta2009 Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 18:09   Starszy boy Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Podoba mi sie chłopak, który ma 14 lat a ja mam 12. Powiedział mi że może za rok by mnie poprosił o chodzenie. Wkońcu różnica wieku to dwa lata. Czy nie jest to zadużo ? Dla mnie wiek wcale nie przeszkadza ale nie wiem jak koledzy by zareagowali. Chociaż ja wyglądam spokojnie na 13 lat. Nie wiem co robić. Help me !!!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
9138191
Ombre w Pelerynie Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 18:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja polecam zamiast tworzyć nowych tematów, to obejrzeć stare, które byly o podobnym temacie... tylko, że z inną różnicą wieku. A tymczasem prosze nie zaśmiecaj forum.

a chance to grow up quick
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2162361
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 18:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

buhahaha wiesz między mną, a moją dziewczyną jest 4 lata tylko, że ja mam 20, a ona 16 chłopak poprostu uznaje Cię za dziecko i po części ma racje nie ważne na ile wyglądasz tylko to jak się zachowujesz i może mu głupio z małolatą chodzić
im jesteś starsza tym różnica wieku ma mniejsze znaczenie

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
6345828
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 18:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lol ale najbardziej zalosne jest to ze teraz mu sie nie podobasz, a za rok bedziesz.. dziecko, albo sie komus podobasz, albo nie i tu nie patrzy sie na wiek, a on widocznie chodzi z kazda, tylko zeby miec dziewczyne, a z toba sie narazie wstydzi bo za mala jestes..
Powrót do góry
ziuta2009 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 18:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
lol ale najbardziej zalosne jest to ze teraz mu sie nie podobasz, a za rok bedziesz.. dziecko, albo sie komus podobasz, albo nie i tu nie patrzy sie na wiek, a on widocznie chodzi z kazda, tylko zeby miec dziewczyne, a z toba sie narazie wstydzi bo za mala jestes..

Chodzi o to ze on narazie ma tak jakby dziewczynne ale pojechala na kolonie i jak wroci to ja poprosi i ona napewno sie zgodzi no chyba ze gdyby sie nie zgodzila to moglby mnie poprosic Laughing
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
9138191
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 18:47   

Rany, nie warto :/ Wybij go sobie z glowy ;/

/2 lata to mala roznica. wieksza to np. 9 Razz
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 18:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ziuta2009 napisał/a:
nasty_girl napisał/a:

Chodzi o to ze on narazie ma tak jakby dziewczynne ale pojechala na kolonie i jak wroci to ja poprosi i ona napewno sie zgodzi no chyba ze gdyby sie nie zgodzila to moglby mnie poprosic Laughing

Czyli ma dziewczyne " tak jakby " ktora wyjechała ... a jak wroci to on ją poprosi o chodzenie ... i beda chodzic ... chyba ze sie nie zgodzi to wtedy on moze poprosi Ciebie ...

Jak mozna miec " tak jakby dziewczyne "
" tak jakby dziewczyna " to tranzwestyta

zreszta newermind

Podsumowując ...

1. Z tym facetem nie warto
Skoro jesli ona sie nie zgodzi to Ciebie poprosi odrazu ... czyli zmienia dziewczyny jak rekawiczki ... jest z nimi zeby byc ... a nie z uczucia zrezsta o jakim wieku my mowimy

2. Narazie nie warto z nikim
To ze Ci sie podoba nie znaczy ze musisz z nim byc ...
jesli sie z kims jest to nie z " podobania " ale z milosci
So ... jak przemyslisz pare spraw mozesz zaczać probowac a narazie chyba nie warto
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 18:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ziuta2009 napisał/a:

to po cholere mu ta dziewczyna, jak z gory zaklada ze za rok bedzie z toba.. potwierdza sie t oco mowilam, na zadnej mu nie zalezy, i chodzi z kazda tak o zeby tylko chodzic, nie rozumiem tylko, czego ty od nas oczekujesz?
Powrót do góry
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 19:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eee ludzie ona ma 12 lat nie wiem o czym mówi takie chodzienie w podstaówce chyba pamiętacie jak to było ma to znikome szanse na miłość czy nawet zauroczenie jest chłopak żeby był i tyle bardziej jak przyjaciel i przyjaciółka

Numer Gadu-Gadu
6345828
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 19:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no tak, ale to ze dziewczyna sie cieszy z tego ze za rok ja chlopak poprosi bo narazie ma inna, to pokazuje jej wrecz przerazliwa glupote..
Powrót do góry
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 19:22   

Jak sie nie ma chlopaka,to i nie jest sie elo,a jak wiadomo 12letnie dziewczyny chca byc elo.
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 19:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Napisałam juz wyzej kuna ze to bezsensu biggrin i oczywiscie dalej podtrzymuje swoje zdanie biggrin

Tyaa ... zreszta zapenie ten tranzwestyta co wyjechał sie zgodzi z nim chodzic ...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 20:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zastanawia mnie tylko, ktora ona jest w kolejce, w koncu rok to duzo czasu dajmy na to ze srednio bedzie z dziewczyna 2 tyg.. hmm
Powrót do góry
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 20:41   

Pewnie gosc prowadzi zapisy.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 20:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no oczywiscie, ma kalendarz, i tam ma zaznaczone 25.08-11.09 Kasia, 12.09 - 29.09 Marta, itd..
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi