Po co piszesz jeden za drugim,dwa razy to samo?Myslisz ze jestesmy banda debili i nie zrozumiemy za pierwszym razem,czy tez moze nie potrafisz udzielic sensownej odpowiedzi,wiec kopiujesz swoj poprzedni post?
marcia bylabys troche madrzejsza to bys weszla w jego profil i zobaczyla tam ile ma lat.. no chyba ze nie umiesz z daty urodzenia wywnioskowac ile moze miec lat, to przepraszam, napisz nam o tym to ci pomozemy policzyc
BUUU... Rodziny nauczycieli nie zabijajcie mnie jestem niewienna zmyłam z siebie wszelkie winy:( czy mi przebaczycie...??? czy kasując swojego posta zostałam odsunięta od kary śmiercie na krześle elektrycznym...? ale nie na serio skasowałamposta żeby was nie obrażać sory jeśli kogoś obraziłam...(Dzisiaj mam dzień dobroci dla...LUDZI).pozdro XD
_________________ NIE ROZMAWIAJ Z DEBILEM BO NAJPIERW ŚCIĄGNIE CIĘ DO SWOJEGO POZIOMU, A POTEM POKONA DOŚWIADCZENIEM...
Ostatnio zmieniony przez jagara dnia Pon 22 Sie, 2005 22:07, w całości zmieniany 1 raz
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 22 Sie, 2005 19:02
jagara napisał/a:
byłam kilka razy i nikt mnie nie przyłpał (nauczyciele to ćwoki) ;p siedziałam na plantach zaraz obok szkoły i nikt mnie nie widział, jeszcze raz powiem nauczyciele to cielęta nawet jak kogoś złapią to wpiszą tylko 10pkt.ujemniych lum jakąś uwage ;p.pozdro
Czyli moja matka, siostra i szwagier to cieleta i cwoki?
milo ;]
Stokrotka, ale przynajmniej gadam na temat.
Sorki, ale net mi wolno lazi i ze zlosci kliknelam jeszcze raz na wyslij, a to sieokazalo ze juz jest.
Sorki...
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
a ja też byłam na wagarach i to wiele razy
ale niestety teraz to chyba nie wybiorę sie na dłuzsze wagary ,bo mam mature i niestety potem trzeba cały materiał nadrabiać
a tak to nawet tydzień mnie w squl nie było i żyję i uwagi za to nie miałam -hehe bo u nas nie ma takiego czegos jak Uwaga -hehe
a ja też byłam na wagarach i to wiele razy
ale niestety teraz to chyba nie wybiorę sie na dłuzsze wagary ,bo mam mature i niestety potem trzeba cały materiał nadrabiać
a tak to nawet tydzień mnie w squl nie było i żyję i uwagi za to nie miałam -hehe bo u nas nie ma takiego czegos jak Uwaga -hehe
Ale suuuuuuuuuper!! Ja tez tak chce! Nie miec czegos takiego jak Uwaga....Suuper!!
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..