prosze skończyć nieodpowiedni offtop, upominam, a zaraz posypią się ostrzeżenia:/
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 21 Sie, 2005 21:11
Nawet nie mozemy uswiadomic marci jaka jest glupia ;(
Nawet jesli offtop,to pewien sens ma.Zawsze mozesz wydzielic i przeniesc do testow,zamiast od razu sypac ostrzezeniami,zachowaj sie chociaz raz jak czlowiek.Tylko mi osta za ten post nie daj.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 21 Sie, 2005 21:14
za ten post nie ale za te wstylu
"<podaje strzelbe>
Zrob z nia porzadek!" i owszem, bo akurat Ciebie już na PW ostrzegałam,
pozatym jeśli nawet uważasz któregokolwiek z użytkowników za głupiego to nie masz prawa go obrażać tutaj, bo to łamanie regulaminu:P na komunikatorach prywatnych prosze bardzo
a i nauczcie się drodzy ludzie że moderator trudnych pytań nie zrobi porzadku w żadnym innym dziale, bo nie ma uprawnień, dlatego sypią sie ostrzeżenia jako że mod z tego dzialu aktualnie ma go gdzieś,
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 21 Sie, 2005 21:16
Cytat:
za ten post nie ale za te wstylu
"<podaje strzelbe>
Zrob z nia porzadek!" i owszem, bo akurat Ciebie już na PW ostrzegałam
Tak!Nasty napewno to zrobi!Tak samo jak wszyscy podetna sobie zyly gdy zobacza mojego kochanego gifa.Ide utopic sie w klozecie,nie mam juz sily.
Co? nasty wziąc? A daleko masz do tej szkoły że cię mamusia odprowadza?
To mnie zaskoczylas. Zachowujesz sie jak bachor z 1 klasy podstawowki
Christe - ja taka glupia jak myslisz to nie jestem. Przeciez wiem ze klamiesz. Inaczej mowiac - ty i szkola to dwie rozne zeczy tak?
buhahahaha no tak jak jesteś głupia to nawet nie możemy sobie wyobrazić twój poziom IQ jest wręcz porażający
żeby nie było offtopu w podstawówce raczej nie chodziłem na wagary bo nie było po co, a w średniej przez pierwsze 3 lata chodziłem ostro na wagary w 4 i 5 klasie mniej bo tylko się zaległosci robiło
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"