Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Sob 20 Sie, 2005 11:02
Hmm a ja jakos nie wierze, ze dowiedzialas sie wszytskiego o rasie, skoro nawet nazwy nie potrafisz napisac poprawnie, przemilczajac juz wielkosc...
Po za tym poczytaj - tutaj juz gdzies jest post na temat tego, jak to ktos chcial labradora, moze i one mile i lagodne ale tez wyjatkowo niezalezne i potrafia byc ciezkie w ukladaniu, wiec jak widac pomysl rodzicow, ze za dwa lata wydaje sie byc wcale nie glupi.
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
napiisz małe karteczki : ja chce psa!!! i rozwieszaj po całym domu.
agnieszka, a zebys wiedziala, ze jak ja bylam mala to zrobilam tak
i co? poskutkowalo...... ale dopiero po 5 latach
ale najpierw to dostalam ochrzan za to, ze porozwiaszalam ich mnostwo jak na 80 metrow kwadratowych mieszkania.
byly doslownie wszedzie XDDDD
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Pon 22 Sie, 2005 00:57
Alez droga dziewczyneczko, ja Ci nie kaze znac wzorca rasy na pamiec, wszak to nie jest najistotniejsze w psie. Ale wypada sprawdzic co sie pisze (btw zdajesz sobie sprawe ile to jest 120 cm ?) i jezeli juz cos piszesz to wypda to przynajmniej sprawdzic.
Przejezyczenia a i owszem zdarzaja mi sie, ale jak juz mowilam jesli piszemy oipowaznych sprawach (a jak mneimam chec posiadania psa jest dla Ciebi wazna) to sprawdzamy co piszemy...
P.s - moj nick brzmi nidhoGG (nie QQ)
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Namow rodziców na kota na mini próbe. Powiedz ze się nim zajemiesz i jeśli bedzie wszystko ok to rodzie to zauwaza, ze dbasz o zwirzaka i Ci kupią... Ja mam taka sytuacje np. KOta mam od roku:) TYlko ,ze psa miec juz nie bede, bo z kotem mam klopocik