| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
jak sie z nim zapoznać????
Autor Wiadomość
ewunciia

PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 17:12   jak sie z nim zapoznać???? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam problem. Podoba mi sie pewien chłopak jednak jest pewien problem, bo on jest ministrantem i nie wiem jak sie z nim zapoznac. Mam kolege ktory go zna ale jak mu powiem to pozniej bedzie wiedzałam cała szkoła. Co robić pomocyyyyyyyyyyyy Sad Crying or Very sad Sad Sad Crying or Very sad Sad [/b]
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
ewa-m89@tlen.pl
kinia
Gość
PostWysłany: Nie 24 Sie, 2003 20:50   

Ja bym poszła na mszę naktórej on będzie i siadła w pierwszej ławce:)

Po mszy zaczekałabym przy wyjściu i coś powiedziała np. cześć i ...........

Sama wykombinujesz rozmowę Smile

POWODŹENIA
Powrót do góry
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 25 Sie, 2003 13:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też mam taki problem...nie wiem jak zapoznać sie z chlopakiem który podoba mi sie od 7 miesiecy Sad...ale on nie jest ministrantem. W twoim przypadku w zupełności zgadzam się z Kiną. A i jeszcze jedno....uśmiech, moim zdaniem chłopak kiedy bedziesz się do niego "pięknie" uśmiechała zobaczy że chcesz się z nim bliżej poznać i może do ciebie zagada biggrin
Powidzenia!!!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Villemo
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 25 Sie, 2003 20:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak zgadzam się z przedmówcami. Warto spróbować. Postaraj się być naturalna i nie odwracać wzroku kiedy na ciebie patrzy. Ale i tak z naszymi radami to trudne. Przełam się! Smile

HEZJOD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 25 Sie, 2003 21:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm... Ciężki przypadek... Nie wiem, co mam Ci poradzić, chyba się zgodzę z pozostałymi. Dodam tylko, że można dać temu koledze, który zna chłopaka karteczkę do niego. On odda ją jemu i nie będzie wiedział, co tam jest, albo sama mu daj...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
ewuncia
Gość
PostWysłany: Sro 27 Sie, 2003 20:13   hej dzieki!!!

dzieki wam ze odpowiadacie ale jednak i tak to jest trudne aha chcialam dodac ze on ma 16 lat więc.... a ja mam 14 i to jest straaaaasznie trudne
Powrót do góry
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 11:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jejku...Przecież to tylko 2 lata różnicy! Powiem też, żebyś trochę przyspieszyła, bo jak on zostanie księdzem, to nie będziesz miała szans! Hihi. Ale nadal Ci radzę wysłać do niego list, lub karteczkę.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
ewuncia
Gość
PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 14:12   

Ale on nie zostanie księdzem wiem to od kumpla pospieszyc sie nie moge bo go dłuższy czas nie ma a moze odpuszcze go sobie???
Powrót do góry
Xesquio Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 14:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ewuncia napisał/a:
Ale on nie zostanie księdzem wiem to od kumpla pospieszyc sie nie moge bo go dłuższy czas nie ma a moze odpuszcze go sobie???

Do księdza to sobie chłopak poczeka. Powinnaś jakoś z nim zagadać np: telefonicznie. Jeśli byś nawet sie spytała go o chodzenie to sądze że chłopak nieodmówi dziewczynie ( ale w dzisiejszych czasach czego można sie po nas spodziewać Laughing )

Numer ICQ
ewunciiia
Gość
PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 16:48   

ale ja nie znam jego numeru tel. a o chodzenie go nie poprosze bo bym sie nawet nie odwarzyła a od chłpaków mozna sie wiele spodziewać
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu