buhaha i co wypowiadasz się tak bo nie lubisz tego stylu, a czego ty słuchasz to ja może pojade na to co ty słuchasz może metal, rock co??
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 13:09
odwala ci człowieku? no czego sie rzucasz? jakieś kompleksy? poprostu dla mnie to jest kicz
nie obrażam tego tylko wyrażam własną opinię:/
a nawet jeśli nielubię tego stylu , to mi tego też nie zabronisz
z resztą popatrz jna ludzi którzy słuchają tej muzyki też są plastikowi i sztuczni, ta kolorowa plastikowa biżuteria, bluzeczki brokaty i inne rzeczy, nie grupuję ludzi ale dana subkultura słucha głównie tego o czym tu mowa, z resztą w techno nie ma nic czułego nic wrażliwego, tam masz tylko konsole a gdzie jakiś instrument? nie.... to jest muzyka nieskomplikowana, prosta dla ludzi którzy chcą sie pobawić i potańczyć, tyle
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 13:15
tobie sie nie podoba.. ok rozumiemy to, ale to ze tobie sie nie podoba nie znaczy ze jest to kicz.. a to ze ktos tam ma pomaranczowa bluzke nie znaczy ze kazdy ubiera sie tak.. tak samo mozna osobom sluchajacym rocka/punku wytknac to jak wygladaja, i to nie znaczy ze cala subkultura i wsszyscy tego sluchajacy sa identyczni
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 13:22
no nie mów że nie rozróżniasz subkultur, sama jak się ubierasz? hm? w jakich kolorach? pozatym 95% dziewczyn które widze na ulicy wyglądają tak samo, spodnie powycierane, różowe lakierki bądź adidaso lakierki, plastikowa biżuteria mocny makinarz, i czego słuchają? techno i popu, to jest bardziej przewidywalne niż ci się wydaje, proste jak w kalejdoskopie, to chyba jedyna subkultura, no i jeszcze skejci, bo istnieją ludzie ubierający sie normalnie i słuchając załóżmy metalu, ale ludzi słuchających techno i chodzących normalnie [ w sensie że jak takiego kogoś widzisz to nie wiesz załóżmy za kogo się ma] jest minimalna ilość, większość się afiszuje,
a co do identyczności, to czym ona jest skoro we wszystkich sklepach jest to samo? takie same spodnie paski bransoletki, kolory kroje ozdóbki wszystko kropka w kropke, nie lada trzeba sie naszukać w poszukiwaniu czegoś innego,
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 13:39
1. nie przypisuje sie do zadnej subkultury
2. w jakich kolorach sie ubieram? roznie.. od bialego, do czarnego przez wszystkie kolory odejmujac odblaskowe, razace, swiecace itd..
3. rozowe lakierki? adidaso lakierki? hm.. 99% moich butow to czarne szpilki.. a ten 1% to to w czym chodze po domu..
4. plastikowa bizuteria? ehh.. nie wlazylabym czegos takiego
5. makijaz? popatrz na zdjecia i powiedz czy gdzies mam choc troche za duzo "tapety"
a ubieram.. to co mi sie podoba.. nie mam jakiegos okreslonego stylu, raz ubiore top bardziej sportowy, raz elegancka bluzeczke z koronkami, raz jescze cos innego..
wiec po tym jak widzisz wiekszosc nie oceniaj wszystkich..
haha, a zobacz na metali każdy tak samo na czarno w glanach albo trampkach co to za muzyk darcie mordy, a taniec też fantastyczny skaczą tak, że mało siebie na wzajem nie pozabijają. Dziewczyny są wręcz straszne blade i czarne. Podobnie jest z rockiem. Jak już wyrażasz swoją opinie to tak żeby nikogo nie urazić.
I patrze na tych ludzi co tego słuchają i jakoś jestem normalny i wiele innych osób też, nie jestem dresem tak jak zapewne myślisz .
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 14:34
Jeśli rock jest dla ciebie mało zróżnicowany, to proponuję:
a)posłuchać klasyki rocka
b)pójść do lekarza, ewentualnie umyć uszy.
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 14:38
c)Posluchac progressive rocka typu Pink Floyd czy marillion.
d)jezeli dalej bedziesz uwazal ze rock to darcie mordy,wracaj na dyskoteke az ogluchniesz do reszty.