| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Hardstyle/hardcore :-)
Autor Wiadomość
kos Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 16 Sie, 2005 22:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zabawne anton :]. mi sie ta twoja egzotyczna odmiana hardstyle nie podoba :]. ale najwazniejsze jest ze podoba sie tobie :].

Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 16 Sie, 2005 22:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

on nie miał być zabawny Laughing on tak na serio:P

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
6345828
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 00:18   

nie znacie sie na sztuce! ;)

p.s - mam nadzieje, ze rozumiecie, ze zartowalem, iz to hardstyle..
Powrót do góry
kos Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 01:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiem/y ze żartowaleś z tym hadstyle Smile przynajmniej ja... : - )..
dla nas sztuką jest co innego jest dla ciebie Smile i wlasnie to mi sie podoba Smile

kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 11:36   

nasty_girl napisał/a:
ze jestes ciemna to ci wyjasnimy.. tak to jest odmiana techno .. tylko taka ostrzejsza

http://events.q-dance.nl/2003-11_22-november_qlimax/after/ tu mozesz se przesluchac

to nie jest ostre tylko plastikowe głośne sztuczne i tandetne
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 13:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lol plastikowe?? sztuczne?? tandetne?? na jakich podstawach to stwierdzasz??
chodzi o muzyke, a nie wygląd dyskoteki który i tak jest bardzo dobry

Numer Gadu-Gadu
6345828
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 13:03   

Sebo napisał/a:
lol plastikowe?? sztuczne?? tandetne?? na jakich podstawach to stwierdzasz??
chodzi o muzyke, a nie wygląd dyskoteki

na podstawie tego linku który tam podała nasty a ja go zacytowałam, całe techno jest takie tak samo jak pop z resztą
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 13:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

buhaha i co wypowiadasz się tak bo nie lubisz tego stylu, a czego ty słuchasz to ja może pojade na to co ty słuchasz może metal, rock co??

Numer Gadu-Gadu
6345828
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 13:09   

odwala ci człowieku? no czego sie rzucasz? jakieś kompleksy? poprostu dla mnie to jest kicz
nie obrażam tego tylko wyrażam własną opinię:/

a nawet jeśli nielubię tego stylu , to mi tego też nie zabronisz
z resztą popatrz jna ludzi którzy słuchają tej muzyki też są plastikowi i sztuczni, ta kolorowa plastikowa biżuteria, bluzeczki brokaty i inne rzeczy, nie grupuję ludzi ale dana subkultura słucha głównie tego o czym tu mowa, z resztą w techno nie ma nic czułego nic wrażliwego, tam masz tylko konsole a gdzie jakiś instrument? nie.... to jest muzyka nieskomplikowana, prosta dla ludzi którzy chcą sie pobawić i potańczyć, tyle
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 13:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tobie sie nie podoba.. ok rozumiemy to, ale to ze tobie sie nie podoba nie znaczy ze jest to kicz.. a to ze ktos tam ma pomaranczowa bluzke nie znaczy ze kazdy ubiera sie tak.. tak samo mozna osobom sluchajacym rocka/punku wytknac to jak wygladaja, i to nie znaczy ze cala subkultura i wsszyscy tego sluchajacy sa identyczni
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 13:22   

no nie mów że nie rozróżniasz subkultur, sama jak się ubierasz? hm? w jakich kolorach? pozatym 95% dziewczyn które widze na ulicy wyglądają tak samo, spodnie powycierane, różowe lakierki bądź adidaso lakierki, plastikowa biżuteria mocny makinarz, i czego słuchają? techno i popu, to jest bardziej przewidywalne niż ci się wydaje, proste jak w kalejdoskopie, to chyba jedyna subkultura, no i jeszcze skejci, bo istnieją ludzie ubierający sie normalnie i słuchając załóżmy metalu, ale ludzi słuchających techno i chodzących normalnie [ w sensie że jak takiego kogoś widzisz to nie wiesz załóżmy za kogo się ma] jest minimalna ilość, większość się afiszuje,
a co do identyczności, to czym ona jest skoro we wszystkich sklepach jest to samo? takie same spodnie paski bransoletki, kolory kroje ozdóbki wszystko kropka w kropke, nie lada trzeba sie naszukać w poszukiwaniu czegoś innego,
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 13:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1. nie przypisuje sie do zadnej subkultury
2. w jakich kolorach sie ubieram? roznie.. od bialego, do czarnego przez wszystkie kolory odejmujac odblaskowe, razace, swiecace itd..
3. rozowe lakierki? adidaso lakierki? hm.. 99% moich butow to czarne szpilki.. a ten 1% to to w czym chodze po domu..
4. plastikowa bizuteria? ehh.. nie wlazylabym czegos takiego
5. makijaz? popatrz na zdjecia i powiedz czy gdzies mam choc troche za duzo "tapety"
a ubieram.. to co mi sie podoba.. nie mam jakiegos okreslonego stylu, raz ubiore top bardziej sportowy, raz elegancka bluzeczke z koronkami, raz jescze cos innego..

wiec po tym jak widzisz wiekszosc nie oceniaj wszystkich..
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 14:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

haha, a zobacz na metali każdy tak samo na czarno w glanach albo trampkach co to za muzyk darcie mordy, a taniec też fantastyczny skaczą tak, że mało siebie na wzajem nie pozabijają. Dziewczyny są wręcz straszne blade i czarne. Podobnie jest z rockiem. Jak już wyrażasz swoją opinie to tak żeby nikogo nie urazić.
I patrze na tych ludzi co tego słuchają i jakoś jestem normalny i wiele innych osób też, nie jestem dresem tak jak zapewne myślisz Laughing .

Numer Gadu-Gadu
6345828
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 14:34   

Jeśli rock jest dla ciebie mało zróżnicowany, to proponuję:
a)posłuchać klasyki rocka
b)pójść do lekarza, ewentualnie umyć uszy.
Powrót do góry
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 17 Sie, 2005 14:38   

c)Posluchac progressive rocka typu Pink Floyd czy marillion.
d)jezeli dalej bedziesz uwazal ze rock to darcie mordy,wracaj na dyskoteke az ogluchniesz do reszty.
Powrót do góry
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu