przestancie na kazde zdanie nie pasujace wam mowic, ze forum jest po to, zeby pomagac bo sie porzygam. A to ze mowisz "TO" zamiasy sex, "TE DNI" zamiast dni plodne i nie plodne swiedczy o Twojej niedojrzalosci ;p nasty- przeanalizuj swoja poprzednia wypowiedz i porownaj ja do powyzszego schematu a moze sama zaczaisz o co mi chodzilo.
Dzieki wielkie dla Nasty za schemat. a co to dojrzałości to ja mimo wszystko inaczej postrzegam ludzi dojrzałych... dla mnie nie ma znaczenia czy pisze: "mozemy zacząć uprawiać seks" czy "może się to stać" :s
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 07 Sie, 2005 18:19
Już takie Czy to zrobimy? jest 100kroć dojrzalsze od prostackiego Chodź się popieprzyć/pobzykać/pociumciać.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 07 Sie, 2005 18:30
antonfucker to ty chyba nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.. napisalam dokladnie jak na schemacie ktory wkleilam, w koncu nim sie kierowalam ze w srodku cyklu jest jajeczkowanie no i od 3/4 dni przed jajeczkowaniem do 3/4 dni po jajeczkowaniu sa dni plodne.. (pisze 3/4 poniewaz w ksiazce pisalo ze 4, a pani nas uczyla ze 3, i kazala zmienic na 3.. )
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Wto 09 Sie, 2005 00:16
Bosz, daruj sobie wyliczanie dni, szcegolnie jesli masz tydzien na ten wyjazd i szcegolnie jesli ma tobyc Twoj pierwsz raz - zaplikujesz sobie dodatkowa zupelnie niepotrzeba porcje stresu. Wlasnie z takiego wyliczania biorta siep otem nastoletnie mamuski. Prezerwatywa + globulka w ewentualnoisci zdecydowanie wystarcza.
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
.... spoko... spróbuje w takim razie obliczyć sobie TE DNI... a o gumki to on niech zadba aaa i jeszcze jedno, istnieje taka "uniwersalna" tabletka antykoncepcyjna? mogłabym poprosić kogoś o receptę (np. starszą kumpele)....
"Niech o gumki to on zadba" Pięknie misiaczku dokładnie pięknie.... znając życie neibędzie ich miał i co w tedy ? Niekoniecznie bedzie mu sie wtedy chciało skoczyć do sklepu a ty ulegniesz chwili... to co pisze możę wydawać ci się śmieszne... obyś niemusiałą się przekonywać robaczku...
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!