Wysłany: Sob 16 Sie, 2003 01:12 Czy jestem nienormalna?
Hej wszystkim, mam pewne pytanie.
Ostatnio byłam na działce z moją przyjaciółką, którą znam już kilka lat. Spałyśmy razem w jednym pokoju i łóżku i jakoś tak się stało, że pewnej nocy zaczęłyśmy się dotykać itd. To było bardzo przyjemne.
Czy to normalne? Czy to nadal przyjaźć, czy coś więcej? A może jestem lesbijką? Podobają mi się chłopcy, ale od tamtego wyjazdu zaczęłam zwracać uwagę także na dziewczyny. Koleżanka mi powiedziała, że może jestem bi. Czy nastolatka może określić swoją orientację?
Proszę o odp...
Mi sie wydaje ze ty sama powinnas wiedziec co ci sie bardziej podoba
i ile mash lat ?
i jak sie dotyklasyscie <to znaczy czy trzymalyscie sie za rece czy jakos bardziej namietnie>?
Hmmm... w sumie to ciezko powiedziec czy jestes lesbijka czy tez bi. musisz sama zastanowic sie nad tym czy wolisz mezczyzn czy kobiety. a moze to cale zdarzenie bylo ...hmmm... no przypadkiem. zadzialalyscie pod wplywem jakiegos impulsu. przemysl to wszystko!!!! pozdrooffki
_________________ Peace***Love***Empathy
Ostatnio zmieniony przez sandra dnia Sob 16 Sie, 2003 21:03, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Sro 20 Sie, 2003 15:46
Jeżeli jesteś w wieku dojżewania, to nie ma się czym martwić !
Dopiero w wieku dojżewania rozwija się Twoja orientacja sexualna (nie wiem ja się pisze sexualna ). Dopiero teraz może okazać się, że jesteś lezbijką lub, że jesteś normalna. Narazie nie masz się czym przejmować.
Acha, koleżanek czasami niewarto słuchać , choć czasami mają rację ...