| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Czy jestem nienormalna?
Autor Wiadomość
Evcia

PostWysłany: Sob 16 Sie, 2003 01:12   Czy jestem nienormalna? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej wszystkim, mam pewne pytanie.
Ostatnio byłam na działce z moją przyjaciółką, którą znam już kilka lat. Spałyśmy razem w jednym pokoju i łóżku i jakoś tak się stało, że pewnej nocy zaczęłyśmy się dotykać itd. To było bardzo przyjemne.
Czy to normalne? Czy to nadal przyjaźć, czy coś więcej? A może jestem lesbijką? Podobają mi się chłopcy, ale od tamtego wyjazdu zaczęłam zwracać uwagę także na dziewczyny. Koleżanka mi powiedziała, że może jestem bi. Czy nastolatka może określić swoją orientację?
Proszę o odp...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Maciek Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 16 Sie, 2003 10:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi sie wydaje ze ty sama powinnas wiedziec co ci sie bardziej podoba
i ile mash lat ?
i jak sie dotyklasyscie <to znaczy czy trzymalyscie sie za rece czy jakos bardziej namietnie>?
Powrót do góry
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 16 Sie, 2003 16:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower Hmmm... w sumie to ciezko powiedziec czy jestes lesbijka czy tez bi. musisz sama zastanowic sie nad tym czy wolisz mezczyzn czy kobiety. a moze to cale zdarzenie bylo ...hmmm... no przypadkiem. zadzialalyscie pod wplywem jakiegos impulsu. przemysl to wszystko!!!! pozdrooffki Flower

Ostatnio zmieniony przez sandra dnia Sob 16 Sie, 2003 21:03, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Villemo
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 16 Sie, 2003 20:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chyba tylko TY to wiesz, ale myślę, że tak naprawdę to nie ma w tym nic bardzo dziwnego. Sama zdecyduj Smile

HEZJOD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 14:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może tylko ci się zdaje. Moze to całe zajście było przypadkowe??!!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 15:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeżeli jesteś w wieku dojżewania, to nie ma się czym martwić !
Dopiero w wieku dojżewania rozwija się Twoja orientacja sexualna (nie wiem ja się pisze sexualna biggrin ). Dopiero teraz może okazać się, że jesteś lezbijką lub, że jesteś normalna. Narazie nie masz się czym przejmować.

Acha, koleżanek czasami niewarto słuchać Wink , choć czasami mają rację biggrin...
Powrót do góry
alicja00

PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 22:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To czy jesteś lesbijką to zapewne będziesz mogła określić jak będziesz starsza. A to że się dotykałyście to o niczym nie świadczy.
Powrót do góry
Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 23:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Iśka ma rację, w okresie dojrzewania, jeszcze nie wszyscy znają swoją orientację seksualną.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 02 Wrz, 2003 17:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sama musisz okreslic jaka plec wolisz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
Odpowiedz do tematu