Łódź jest złem.
To jest inny wymiar, inna rzeczywistość. Kto raz się tam znajdzie, może już nigdy nie powrócić.
Niestety masz racje
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 06 Lip, 2005 15:42
Jakie niestety...
Niestety można byłoby mówić, gdyby dla Łodzi był jeszcze jakiś ratunek. Ale już nie ma. Tak więc stwierdzenie "niestety" podchodzi już pod herezję
najlepiej to moje Mogilno! Jest tam co zwiedzać - kościółek a dokładnie klasztor - w niedzielę przyjadą tam reliwie św Teresy od dzieciątka Jezus. zapraszam! Ja bede na pewno:D. szczegoly podaje na gg lub pw bo nie moge znlezc strony klasztoru.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
najlepiej to moje Mogilno! Jest tam co zwiedzać - kościółek a dokładnie klasztor - w niedzielę przyjadą tam reliwie św Teresy od dzieciątka Jezus. zapraszam! Ja bede na pewno:D. szczegoly podaje na gg lub pw bo nie moge znlezc strony klasztoru.
eee, tak sie zastanawiam, czy ty chesz zorganizowac zlot, aby wspolnie obajrzec klasztor, czy aby sobie pojsc w jakies fajne miejsce, pogadac, pograc w cos i sie lepiej zapoznac?
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 07 Lip, 2005 01:03
AmazonkAA napisał/a:
Marcia10 napisał/a:
eee, tak sie zastanawiam, czy ty chesz zorganizowac zlot, aby wspolnie obajrzec klasztor, czy aby sobie pojsc w jakies fajne miejsce, pogadac, pograc w cos i sie lepiej zapoznac?
Masz coś do oglądania klasztorów? jedno drugiemu nie przeszkadza.
Masz coś do oglądania klasztorów? jedno drugiemu nie przeszkadza.
nie mam nic. Jak ktos lubi, to niech oglada.
Ale jak dla mnie to by byla strata czasu, poniewaz nienawidze zwiedziac koscilow, klasztorow, katedr, koscilolkow drewnianych i czego tam jeszcze nie ma. Zawsze jak ide przez ostrow tumski we wrocku, to widze pelno wycieczek niemieckich dla starszych osob i tylko chodza i ogladaja kazdy kosciol po kolei. Jak dla mne to totalna nuda i strata pieniedzy.
No ale jak wy lubicie, no to sobie ogladajcie, ja w to nie wnikam.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Amazonka, moze byc to i to. No, mówiłam, że zawsze znajde jakies miejsce. Tylko jak już sie wszyscy zjada to troche bede glupio wygladac - taka mala( na dodatek niska) wsrod okolo no chyba z 50 wiez aifla( czyli pozostali forumowicze). Ale pomysl niezly co?
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Amazonka, moze byc to i to. No, mówiłam, że zawsze znajde jakies miejsce. Tylko jak już sie wszyscy zjada to troche bede glupio wygladac - taka mala( na dodatek niska) wsrod okolo no chyba z 50 wiez aifla( czyli pozostali forumowicze). Ale pomysl niezly co?