| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Zlot inny niz wszystkie
Autor Wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sro 06 Lip, 2005 14:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie nie łodź nie ... Łódź dla mnie to taki polski Apartheid a zdania nie zmienie
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 06 Lip, 2005 15:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Łódź! Łódź! Łódź! ;P

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sro 06 Lip, 2005 15:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to mnie nie bedzie napewno
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 06 Lip, 2005 15:37   

Łódź jest złem.
To jest inny wymiar, inna rzeczywistość. Kto raz się tam znajdzie, może już nigdy nie powrócić.
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sro 06 Lip, 2005 15:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Himitsu napisał/a:
Łódź jest złem.
To jest inny wymiar, inna rzeczywistość. Kto raz się tam znajdzie, może już nigdy nie powrócić.

Niestety masz racje Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 06 Lip, 2005 15:42   

Jakie niestety...
Niestety można byłoby mówić, gdyby dla Łodzi był jeszcze jakiś ratunek. Ale już nie ma. Tak więc stwierdzenie "niestety" podchodzi już pod herezję Razz
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 06 Lip, 2005 17:23   

Znowu ta Lodz..
Powrót do góry
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Sro 06 Lip, 2005 19:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

najlepiej to moje Mogilno! Jest tam co zwiedzać - kościółek a dokładnie klasztor - w niedzielę przyjadą tam reliwie św Teresy od dzieciątka Jezus. zapraszam! Ja bede na pewno:D. szczegoly podaje na gg lub pw bo nie moge znlezc strony klasztoru.

Numer Gadu-Gadu
6482031
Ombre w Pelerynie Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 06 Lip, 2005 19:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na upartego, mógłbym zgodzić się na Mogilno. Dlaczego? Bo w sumie ten dystans rowerkiem bym pokonał w 1,5 godzinki=]... no może 2Razz

a chance to grow up quick
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2162361
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 06 Lip, 2005 20:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Marcia10 napisał/a:
najlepiej to moje Mogilno! Jest tam co zwiedzać - kościółek a dokładnie klasztor - w niedzielę przyjadą tam reliwie św Teresy od dzieciątka Jezus. zapraszam! Ja bede na pewno:D. szczegoly podaje na gg lub pw bo nie moge znlezc strony klasztoru.

eee, tak sie zastanawiam, czy ty chesz zorganizowac zlot, aby wspolnie obajrzec klasztor, czy aby sobie pojsc w jakies fajne miejsce, pogadac, pograc w cos i sie lepiej zapoznac?

Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 01:03   

AmazonkAA napisał/a:
Marcia10 napisał/a:

eee, tak sie zastanawiam, czy ty chesz zorganizowac zlot, aby wspolnie obajrzec klasztor, czy aby sobie pojsc w jakies fajne miejsce, pogadac, pograc w cos i sie lepiej zapoznac?

Masz coś do oglądania klasztorów? jedno drugiemu nie przeszkadza.
Powrót do góry
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 09:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Otwieracz napisał/a:
AmazonkAA napisał/a:
Marcia10 napisał/a:

Masz coś do oglądania klasztorów? jedno drugiemu nie przeszkadza.

nie mam nic. Jak ktos lubi, to niech oglada.
Ale jak dla mnie to by byla strata czasu, poniewaz nienawidze zwiedziac koscilow, klasztorow, katedr, koscilolkow drewnianych i czego tam jeszcze nie ma. Zawsze jak ide przez ostrow tumski we wrocku, to widze pelno wycieczek niemieckich dla starszych osob i tylko chodza i ogladaja kazdy kosciol po kolei. Jak dla mne to totalna nuda i strata pieniedzy.
No ale jak wy lubicie, no to sobie ogladajcie, ja w to nie wnikam.

Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 11:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ombre w Pelerynie no to jesli masz zamiar pojechac chyba cie czeka spotkanie sam na sam z marcia..

ja bym nie odmowilam Razz
Powrót do góry
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 14:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Amazonka, moze byc to i to. No, mówiłam, że zawsze znajde jakies miejsce. Tylko jak już sie wszyscy zjada to troche bede glupio wygladac - taka mala( na dodatek niska) wsrod okolo no chyba z 50 wiez aifla( czyli pozostali forumowicze). Ale pomysl niezly co?

Numer Gadu-Gadu
6482031
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 14:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Amazonka, moze byc to i to. No, mówiłam, że zawsze znajde jakies miejsce. Tylko jak już sie wszyscy zjada to troche bede glupio wygladac - taka mala( na dodatek niska) wsrod okolo no chyba z 50 wiez aifla( czyli pozostali forumowicze). Ale pomysl niezly co?

Numer Gadu-Gadu
6482031
Strona 3 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi