| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
I jak po komersie?
Autor Wiadomość
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 24 Cze, 2005 08:34   I jak po komersie?

6-to klasiści mieli wczoraj komers ;p gimnazjum ma chyba dziś... a więc pytanie do 6
Jak się bawiliście na komersie? Co tam mieliście fajnego? i takie tam
czyli temat o opiniach z komersu Smile

U mnie komers nie był taki zły. zabawa rokręciła się dopiero w połowie. Sala była dość dużą, na taką ilość osób. Przestrzeń chyba zniecheciła kilka osób, i w dodatku była całkiem jasno. itd wszystko mnie po tym boli ;p
Przejdź na dół
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Pią 24 Cze, 2005 12:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kto kiedy (i czy mial) to zalezy tylko od szkoly.. niektorzy mieli miesiac temu, niektorzy mieli w styczniu niektorzy maja teraz.. ja mialam miec z miesiac temu, ale sie ne odbyl.. jak dla mnie zadna strata bo i tak sie nie wybieralam..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 24 Cze, 2005 12:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja właśnie skończyłam 6 klasę i nic takiego nie miałam =(
Trochę szkoda...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 24 Cze, 2005 12:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja miałem studniówke:P i był zajefajnie:P ale to było pod koniec stycznia:)

Numer Gadu-Gadu
6345828
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 24 Cze, 2005 12:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hyhy no na studniowce twojej bylo [cenzura].. miala byc powtorka u mnie w szkole a tu [cenzura].. ;p
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 24 Cze, 2005 12:48   

Skończyłam 6 klasę rok temu... I miało być coś takiego, ale wszyscy się pokłócili i nie było Razz
P.S. Przenoszę temat.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 24 Cze, 2005 14:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u nas tez mialo byc.. ale nauczyciele nawalili.. niby zamowili sale bankietowa na jakis tam dzien, niby zalatwione wszystko, bedzie na 100% i pieniadze zeby wplacac.. nagle wychowawczyni nam mowi ze w innym terminie bo sala juz zarezerwowana na ten termin byla wiec sie nie dalo.. (a niby juz zalatwione bylo), juz tez ustalili date, wszystko oki nagle nam wychowawczyni mowi ze nie bedzie tam tylko w gladiatorze <lol> no to polowa osob juz zrezygnowala, ale oki ma byc w gladiatorze, termin ustalony.. pare dni pozniej ze w gladiatorze nie udalo sie zalatwic wiec do klubu nauczycielskiego idziemy.. no a potem sie okazalo ze w tam tez nie ma wolnego terminu (a niby jak zawsze byla sala zarezerwowana) i ze zobacza czy uda sie cos zalatwic.. w koncu po jakims miesiacu oficjalnie oglosili ze za malo chetnych jest wiec stwierdzili ze nie warto organizowac <lol>
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pią 24 Cze, 2005 14:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mialam tydzien temu i bylo świetnie :>
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 24 Cze, 2005 14:34   

Komers?
Miałem x lat temu biggrin Pamiętam tylko tyle, że był nawet-nawet Razz
Choć najbardziej zapadł mi w pamięć powrót nocą z restauracji jedną z najniebezpieczniejszych dzielnic mojego "miasta" biggrin
Powrót do góry
Francesca Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 24 Cze, 2005 15:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nigdy nie miałam komersu, nawet w tym roku na koneic gim zamiast dyskoteki mieliśmy wycieczkę w gory Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
9420406
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 24 Cze, 2005 23:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

My mieliśmy tylko dwudniową wycieczkę, na której za karę w nocy cały mój pokój (siedem osób) był zamknięty na klucz, a nauczycielki przez całą noc miały dyżury :/ Było beznadziejnie :/ A chciało się iść do pokoju obok ;P

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 24 Cze, 2005 23:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

my mielismy we wtroek komers- bylo cudnie ;] poloneza musielismy podzielic na 3 grupy, bo nie bylo miejsca, jedynie nasza grupa zatanczyla dobrze, reszta sie pomylila ;] od poczatku wszyscy swietnie sie bawili, byl calkiem ciekawy DJ co chyba najwazniejsze, potrafil tak rozkrecic ludzi, ze nie wazne co lecialo- i tak tanczyli biggrin Ogolnie bylo bardzo milo, z pewnoscia zostana mi po nim swietne wspomnienia Smile

Numer Gadu-Gadu
2740642
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 24 Cze, 2005 23:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no i ciesz sie ze wam podzielili poloneza.. bo na studniowce seby to byla parodia.. szlismy jako pierwsza klasa wiec spokojnie weszlismy i poczatkek w porzadku.. ale jak wchodzily potem ostatnie klasy to sie przestalismy miescic na sali, nikt juz nie zwracal uwagi na kroki itd, po jakims czasie sie korki porobily i stawalismy czasem w miejscu itd.. :d przynajmniej ogladajac film bylo sie z czego posmiac..

i na wycieczce mojej tez bylo lepiej.. znaczy po zwiedzaniu krakowa wychowawczyni byla tak padnieta ze nic jej nie obudzilo.. a jak wparowala do pokoju nigdy pewnie by jej na mysl nie przyszlo ze siedzac z jusia jedna z jej ulubionych uczennic i rozmawiajac grzecznie mozemy za plecami trzymac piwo ;p
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 10:46   

Ant0nFucker napisał/a:
od poczatku wszyscy swietnie sie bawili, byl calkiem ciekawy DJ co chyba najwazniejsze, potrafil tak rozkrecic ludzi, ze nie wazne co lecialo- i tak tanczyli biggrin

Du*a Jasiu. Żadna zasługa DJa. Najważniejszym elementem dobrej zabawy jest sama bawiąca się ekipa. Jeśli bawiący się ludzie są ze sobą zżyci i zgrani, to potrafią się bawić, nawet jeśli przygrywałby im najgorszy DJ z najgorszymi utworami.
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 12:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Himitsu nasza szkola byla ( ;( ) wybitnie zgrana ekipa, ale czasem trzeba jej bylo pomoc. I tutaj naprawde widac zasluge DJ, ale nie chce mi sie szczegolowo tlumaczyc ;]

Numer Gadu-Gadu
2740642
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu