| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
jak mam zagadac do kumpla chłoka kory mi sie podobał??
Autor Wiadomość
weraa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 06 Cze, 2005 16:44   jak mam zagadac do kumpla chłoka kory mi sie podobał?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wieć mam pytanko ..podoba mi sie penwei chłopka ktory jest kumple takeigo jednego goscia w korym sie keidys bujanalam bardzo i teraz mis ie podoba jego koelga Sad i neiiwem czy mam zagadac do neigo czycio:/ a on jest o rok mlodszy i poznalam go jak byłam z koleżnka u koleżnaki:D i nas zaponał kolega i mi sie nawet spodobał i tak sie na mnie co chiwlka patrzyłRazz hhe.. Potem sie dowiedziłam ze podobam mu sie, z epoiwedziła z ejte m ładna ..Nawet kiedys jak przechodziłam koło niego to mówił ze ejstem łądna no ale udawalam ze tego nei słsyze:P co mam zrobic ??mam jego numer gg ale nie mam odwagi napsiac:/...ja napsize hej on hej i czy sie znamy i co ja wtedynapsize:/????? ze tak czy nie:(:/...dsoradcie mi i z gory wielkie dzięki:*:*
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ma... Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 6 razy
PostWysłany: Pon 06 Cze, 2005 16:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jasne zagadaj do niego na gg .Jak sie zapyta czy sie znacie to odpowiedz że taka jak nie bedziesz miała odwagi mu powiedzieć tak to napisz że nie wiesz bo znalazłas nr w katalogu pub.
powodzenia Very Happy
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 06 Cze, 2005 18:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

odpowiedz mu, ze tak (bo przecież sie znacie, nie?) i powiedz, ze ktoś Ci przypadkiem dał jego numer.. albo poprostu powiedz prawde skąd go masz (ja tego nie wiem).
Ale naprawde zagadaj do Niego, bo nic nie stracisz a moze i zyskasz.
Wszystko pojdzie jak z płatka ;]

Junior
Junior

PostWysłany: Pon 06 Cze, 2005 21:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niom mam jego numer z jego bloga:P hehe ...Ale nie zostawiam mu komentówRazz ale tam napsiał swój numer GG w notce Razz...No i mam jego numer gg<lol>...A słucha muzy hip hopu chyba:p no i jest takim skjetem bardziej:P hehe spoko koles::d....no a co ma muza do tego?::>Razz
ps: NAwt jesli bedziemy gadac to co napsize ze mama z jego bloga bo sie neichcacy natkneła i napsiałm bo sie nudziłam??:/ Razz albo co zrobei jak nie bedoemy mieli o czym gdac?:;/Sad
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 06 Cze, 2005 21:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to piszesz albo nie piszesz... napisz, no co Ci szkodzi... a temat na rozmowe sam przyjdzie...
mamusiu ; (

Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 07 Cze, 2005 18:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie gadaj z nim bo na pewno Cie wyśmieje ]:-> haha Razz

Nie musisz pisać czemu naisałaś ...
Powrót do góry
Ma... Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 6 razy
PostWysłany: Wto 07 Cze, 2005 20:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Uważam że jesli Ci na nim zależy to powinnaś próbować Very Happy
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 12:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzikei Anton I Opetana :*:*:* ...A no wiem ale niepotrafie:(probowłąam sie odkochac i neipotrafie :Sad..No a Aton jak ty tak mówisz a jeste Chłopkaiem to chyba cos w tym jest:p i najwyteraźniej ty nie jestes skejtem tylko porzadnym , madrym chłopakiem co ma napenweo dziecwzyne Smile...Noale jak mam zapomneic o nim jak chodzi do tej skzoły co ja :/ i go nawet czestow widuke no ale probuje omijac:/Sad......
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 10 Cze, 2005 19:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to musisz być jakims wyjątki8em ...No ale ja niepotrafię o nim nie myśleć Sad..Już niedługo wakacje,a aj ich niechcę bo nie bedę go widzieć Sada o nim nie zapomne bo nie potarfie Sad;(..Pomóżcie mi jakośzapomnieć ...tylko jak??SadSad;(
Powrót do góry
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 12 Cze, 2005 09:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

najlpiej to sie umow z kims innym =P a jak ci sie nie spodoba to jeszcze z innym sie umow... w koncu kogos znajdziesz lepszego od niego! biggrin

H. Poświatowska
Powrót do góry
KaCha:) Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 14 Cze, 2005 17:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ahh... chcialabym miec takie problemy ;] <jokes>
Nie trac szansy kobitko;) a chodzenie z mlodszym jest teraz podobno modne <joke> ;p
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3245816
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 14 Cze, 2005 19:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co do KAchy:) to jak mam nie tracić szans? to mam zagadć czy co? bo juz sama niewiem:/i niewiedziałam że teraz chodzenie z młodszym jest modne:p hehe. No ale idzie do mojej szkoły to fajnie:] hehe ale jego kumpel dalje mi sie podoba :/ no ale pobuje zapomniec jak kazdy mi tak mówi że nie jest mnei wart i zebym zapomniała to chyba musi coś w tym być . A co do Shaleniec umówić sie z innym ..hmm...No ale ja nie jestem jakas nieiwem śmiła czy cos że do chłopaków wsyztskich lecę i podrywam :/ bardziej jestem trochę niesmiałaRazz.A spotkać i co to da:/ jka jakis brzydal albo głupi:P hehe.Z jednym sie juz spotkałam mozę i nienajgorszy jakis:P heh ale jakiś filozof:/ i kujon i niezbyt ładny choć mojej kumpelce sie spodobałSmileRazz hehe ..Drugi raz sie z nim nie spotkąłm choć on wciąż nalega na 2 spotkanie ale je poprostu neichce bo nei jest w moim typie i wogóle:/ i mi sie niespodobał.
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 14 Cze, 2005 22:28   

weraa napisał/a:
Co do KAchy:) to jak mam nie tracić szans? to mam zagadć czy co? bo juz sama niewiem:/i niewiedziałam że teraz chodzenie z młodszym jest modne:p hehe. No ale idzie do mojej szkoły to fajnie:] hehe ale jego kumpel dalje mi sie podoba :/ no ale pobuje zapomniec jak kazdy mi tak mówi że nie jest mnei wart i zebym zapomniała to chyba musi coś w tym być . A co do Shaleniec umówić sie z innym ..hmm...No ale ja nie jestem jakas nieiwem śmiła czy cos że do chłopaków wsyztskich lecę i podrywam :/ bardziej jestem trochę niesmiałaRazz.A spotkać i co to da:/ jka jakis brzydal albo głupi:P hehe.Z jednym sie juz spotkałam mozę i nienajgorszy jakis:P heh ale jakiś filozof:/ i kujon i niezbyt ładny choć mojej kumpelce sie spodobałSmileRazz hehe ..Drugi raz sie z nim nie spotkąłm choć on wciąż nalega na 2 spotkanie ale je poprostu neichce bo nei jest w moim typie i wogóle:/ i mi sie niespodobał.

hehe na sile chcesz z nim byc. No i skoro nie przepadasz za inteligentnymi facetami to ok, bierz tego frajera Confused
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 15 Cze, 2005 18:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy on jest inteligenty to ja bym nie poiwedziła..A wole 100x skejta niź filozofa:/ On dość że jest zboczony strasznei i tlyko mu jedno w głowie:/ to nie jest chyba norlmalny nie jest i jet
brzydki jak dla mnie:P, głupi, zboczony,filozof i mało lubiany bo jest poprostu głupi i co mamm wolic takeigo wlanietego filozofa niby??? A kto poiwedziła ze skej to niewiem ile jest 2+2:/?.własnie sie on dobrez uczy tak dla świadomosci i że jest skejtem to chyba nie znaczy ze sie nie uczy:/A dlaczego Frajera?Neutral
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 15 Cze, 2005 18:59   

hmm jednak idealnie do niego pasujesz.. heh..
Glupi filozof, no, napewno ;]. Glupi, bo nie lubi rozowych kolczykow i branzoletek? ;]
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu