| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
punk czy nie punk, otóż jest pytanie.. luźna dyskusja
Autor Wiadomość
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 08 Cze, 2005 17:28   

Ja tam w jej postach widze jedno: "ja jestem true, tylko ja slucham slusznej muzyki, i tylko ja zachowuje sie tak, jak na punka nalezy"...
Nie musisz mi Gabro, tlumaczyc, kto nie jest punkiem.
Z reszta, punk to dla mnie tylko muzyka z duza dawka energii,,
Przejdź na dół
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 08 Cze, 2005 17:30   

gdzie ona napisala ze jest punkiem ;> ;]?
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sro 08 Cze, 2005 20:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale muzyki nie da sie kwalifikowac wedlug wlasnych subiektywnych odczuc qzwa. Nie mozna powiedziec, ze MOIMZDANIEM to i tamto to jest punk, a co innego (MOIMZDANIEM) to hh. Cos ale punkiem jest, albo nie. W momencie kiedy jaka muzyka zawiera elementy pewnego tylu muzycznego to Twoje zdanie nikogo nie obchodzi. Wtedy to JEST punk i nie ma zadnej dyskusji. Ty go mozesz jedynie nie akceptowac.

Numer Gadu-Gadu
2740642
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sro 08 Cze, 2005 21:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ant0nFucker napisał/a:
W momencie kiedy jaka muzyka zawiera elementy pewnego tylu muzycznego to Twoje zdanie nikogo nie obchodzi. Wtedy to JEST punk i nie ma zadnej dyskusji. Ty go mozesz jedynie nie akceptowac.

jezeli zawiera TYLKO elementy, wcale nie znaczy, ze JEST danym stylem.
jezeli dajmy na to nine inch nails zawiera elementy industrialu, nie znaczy ze jest industrialem...

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sro 08 Cze, 2005 21:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi sie punk zazywczaj kojarzył z irokezem i wolnością słowa, nie wiem czemu...(jeśli chodzi o wygląd)

Ja tam do GD praktycznie nic nie mam.Grają? Niech grają, nie ma sprawy. Jesli mówi sie, że to jest punk to inni, którze wczesniej jej nie słucha będą własnie tak spostrzegać te muzyke.
Tylko niech sie zdecydują, bo nie wiedziałam, ze ich umieszcza na Rock Liscie ;| no bez przesady.

Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 08 Cze, 2005 21:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nidhogg napisał/a:
Ant0nFucker napisał/a:
W momencie kiedy jaka muzyka zawiera elementy pewnego tylu muzycznego to Twoje zdanie nikogo nie obchodzi. Wtedy to JEST punk i nie ma zadnej dyskusji. Ty go mozesz jedynie nie akceptowac.

jezeli zawiera TYLKO elementy, wcale nie znaczy, ze JEST danym stylem.
jezeli dajmy na to nine inch nails zawiera elementy industrialu, nie znaczy ze jest industrialem...

Oczywiscie, nie o to nawet chodzi, ze jezeli ma elementy tzn ze jest to ten styl, ktory zawiera. Chodzi mi raczej o to, ze skoro te elementy tam sa to nikt nie moze powiedziec, ze jego zdaniem ich tam nie ma ;] troche chaotycznie ale chyba zrozumiale ;p

Numer Gadu-Gadu
2740642
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 08 Cze, 2005 22:39   

Gabra napisał/a:
gdzie ona napisala ze jest punkiem ;> ;]?

Przeciez to widac po jej postach.
Ta zazdrosc i wogole...

*teraz sie wszystkiego wyprze ;]*
Tu Wierzba Wasz cham moderator
jeszcze raz ktoś przeklnie to zagryze i wstawie ostrzezenie
dziekuje za uwage
pozdrawiam
Powrót do góry
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 16:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziz...

Włochata, przykro mi, ale green day gralo punk najprawdopodobniej jeszcze zanim przyszlas na swiat, a twoje zarzuty o 'komercje' co do zespolu o ktorym [jak przypuszczam] polowa populacji nie slyszala do momentu wydania najnowszej plyty, a ma blisko 20 lat stazu na scenie, jest smieszne.

btw - zauwazyliscie pewna tendencje? Przez ostatnie 3-4 lata po ulicach latali 'prawdziwi uliczni hiphopowcy', wczesniej 'trv metale' a teraz 'buntownicy - alterglobalisci'. Lubie paradoksy, ale moda na bunt to juz chyba lekka przesada i spora glupota.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2090041
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 16:05   

Ant0n napisał/a:
Ja tam w jej postach widze jedno: "ja jestem true, tylko ja slucham slusznej muzyki, i tylko ja zachowuje sie tak, jak na punka nalezy"...

racja ja się zgadzam bo są ludzie którzy niemuszą w każdym poście zaznaczać że słuchają orygnalnego punka prawdziwej muzyki itp bo to poprostu wynika z ich sposobu myślenia i zachowania, no cóż jesteś nowa i chcesz zapaść w pamięć że słuchasz punka no to super!! dajesz czadu już wszyscy wiemy że jesteś undergroundowa i myślisz inaczej niż społeczeństwo a słuchasz tylko prawdziwego punka a nie ścierwa
mozemy zatem skończyć?
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 16:07   

Jedynym moim zarzutem wobec tego zespołu jest to, że nie podoba mi się ich muzyka.

Jeszcze jedno- mowa nie o tym, co grali, a co grają.
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 16:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Otwieracz zaprzeczasz sam sobie- najpierw mowisz, ze to nie ma nic wspolnego z punkiem a teraz ze ty ich po prostu nie lubisz? Przeczytaj to wszystko jeszcze raz, przemysl na spokojnie i sie jakos ustosunkuj. Poza tym to ma znaczenie, ze kiedys grali punka, bo nawet gdyby byli teraz zespolem komercyjnym (nie lubie tego okreslenia ale niech wam bedzie) to podejzewam ze ich muzyka sie nie zmienia w duzym spotpniu, nadal zawiera podobne elementy, nadal uwazaja ja za punk.

Numer Gadu-Gadu
2740642
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 16:41   

swietna nazwa tematu..
poprawna forma to "otóż"..
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 16:49   

Ej, gdzie ja sobie zaprzeczam?
To co kiedyś grali nie musi wcale przypominać tego co grają teraz.
Powrót do góry
Włochata Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 19:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

PO PIERWSZE: JA NIE STWORZYŁAM TEGO TEMATU TYLKO MODERATORKU CZYLI CHYBA WIERZBUSIA MOJA KOCHANA to raz

PO DRUGIE: Nigdzie nie napisałam że JA SŁUCHAM PRAWDZIWEGO PUNKA!

Po TRZECIE: Na tym forum byłam już ze dwa lata temu póżniej chyba rok i znowu przyszłam bo mam problem z kompem ichcialam sie spytac a sie wciagnelam w gd Razz

PO CZWARTE: To że grają dawno to nie znaczy że nie mogła sie zrobić z tego komercja

PO PIĄTE: ANOTON NIE OCENIAJ MNIE BO GÓWNO O MNIE WIESZ... WIĘC NIE PISZ CO JA MYŚLĘ I CO CI SIĘ WYDAJE SKORO TAK NIE JEST, NAJPIERW POZNAJ POTEM OCENIAJ

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 19:48   

Sluchasz pewnych punkowych zespolow, a widzac Twe oburzenie skierowane na melodicowe zespoly, twierdze, ze nie sluchala bys "nieprawdziwego punka".
Po za tym wystarczajaco duzo wiem o Tobie po przeczytaniu zaledwie kilku Twoich postow. Wierz mi, ze to nie jest trudne w Twoim przypadku.

No i wiem, ze to nie Ty stworzylas ten temat.
Powrót do góry
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu