| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Dzień dziecka
Autor Wiadomość
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Cze, 2005 14:01   Dzień dziecka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy wy też mieliście dzisiaj normalne lekcje? Ja miałam i uważam, że to było niesprawiedliwe ponieważ na dzień nauczyciela mieli oni wolne. Mam znajomego, który uczy się w Dąbrowie Białostockiej i u niego nie było lekcji. Jak więc było u was? Mieliście jakieś ulgi z okazji tego dnia?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 01 Cze, 2005 14:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie oczywiście były lekcje Rolling Eyes mało tego! Mieliśmy nawet kilka kartkówek!

Numer Gadu-Gadu
8619585
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Cze, 2005 14:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

My jak zwykle mieliśmy dzień sportu. Ja grałam razem z dziewczynami z klasy w unihocha przeciwko 2 klasom pierwszym. Zajeliśmy 2 miejsce i...każda z nas dostała 4 cukierki Razz a ż z naszej klasy było 12 dziewczyn, to dostałyśmy najwięcej cukierków biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 01 Cze, 2005 15:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mialam konkurs na Superklasę. Później,co prawda miały być skrócone lekcje, ale sobie poszliśmy Razz
Powrót do góry
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 01 Cze, 2005 15:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacja12, BamBI-fajnie miałyście. Ja tez tak chce Razz Niestety w mojej szkole nigdy nie było (i zapewne nie bedzie) jakiś różnych konkursów w tym dniu lub skróconych lekcji. Moja szkoła jest do kitu... Na szczęście nie długo odpocznę sobie troche od szkoły, ponieważ jadnę z moją klasą na wycieczkę na Litwe (czterodniową Wink )

Numer Gadu-Gadu
8619585
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sro 01 Cze, 2005 15:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też dzisiaj nie miałam normalnych lekcji Very Happy MIeliśmy dzień sportu i mecz nauczyciele kontar uczniowie Very Happy Mnie naszczęście dzzisiaj nie było w szkole bo sięzgodzili żżebym dzisiaj nieszła...
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 01 Cze, 2005 15:43   

My dzisiaj mieliśmy normalnie lekcje, z tym że jakby ciut luźniejsze. Tylko sprawdzian z francuskiego był ;P
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Cze, 2005 16:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W poprzednich latach też zawsze na dzień dziecka mieliśmy dzień sportu, a w tym coś im odbiło i były lekcje. Miałam kartkówkę z historii. Niedługo już w ogóle nie będzie żadnych wolnych dni. Słyszeliście, że następny rok szkolny ma się zakończyć 30 czerwca? Evil or Very Mad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sro 01 Cze, 2005 16:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cooooooooo??!! 30 czerwca!! nefer
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 01 Cze, 2005 17:47   

Jep... też o tym słyszałem... choć miałem szczerą nadzieję, że to tylko plota =="
30.06.2006 będzie ponoć ostatnim piątkiem czerwca, dlatego dopiero wtedy będzie zakończenie. Za to podczas roku szkolnego mamy mieć dni wolne bez sobotniego odrabiania. Niby się wyrównuje, ale jednak tydzień wakacji a tydzień wolnego porozrzucany przez cały rok szkolny to jest różnica.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Cze, 2005 18:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No właśnie, co z tego, że nie będziemy musieli odrabiać wolnych dni w soboty jak i tak na dwa dni, czyli na sobotę i niedzielę nigdzie się nie wyjedzie, a w czerwcu jest najcieplejsza pogoda i wtedy najbardziej potrzebny jest długi ciąg wolnych dni, żeby można było wyjechać i wypocząć, lipiec szybko mija, a w sierpniu robi się już chłodniej.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 01 Cze, 2005 19:17   

Mielismy normalne lekcje, z okazji ktorych urzadzilismy sobie klasowa ucieczke ;].
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Cze, 2005 21:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie byly lekcje skrocone a potem zawody sportowe.. ale w szkole nie bylam..
Powrót do góry
Ma... Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 01 Cze, 2005 21:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie 3 lekcje( wszystkie luźne albo wolne) i potem różne konkursy... W między czasie zdawali też na kartę motorowerową Wink
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Cze, 2005 22:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie było lekcji ;D
tradycyjnie od kilku lat Bieg Kusocińskiego ;] ja w tym roku nie biegłam (najmniej ważne ;p )Neutral no ale wazne ze szkoły nie było Wink

Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu