Czy wy też mieliście dzisiaj normalne lekcje? Ja miałam i uważam, że to było niesprawiedliwe ponieważ na dzień nauczyciela mieli oni wolne. Mam znajomego, który uczy się w Dąbrowie Białostockiej i u niego nie było lekcji. Jak więc było u was? Mieliście jakieś ulgi z okazji tego dnia?
My jak zwykle mieliśmy dzień sportu. Ja grałam razem z dziewczynami z klasy w unihocha przeciwko 2 klasom pierwszym. Zajeliśmy 2 miejsce i...każda z nas dostała 4 cukierki a ż z naszej klasy było 12 dziewczyn, to dostałyśmy najwięcej cukierków
Akacja12, BamBI-fajnie miałyście. Ja tez tak chce Niestety w mojej szkole nigdy nie było (i zapewne nie bedzie) jakiś różnych konkursów w tym dniu lub skróconych lekcji. Moja szkoła jest do kitu... Na szczęście nie długo odpocznę sobie troche od szkoły, ponieważ jadnę z moją klasą na wycieczkę na Litwe (czterodniową )
Ja też dzisiaj nie miałam normalnych lekcji MIeliśmy dzień sportu i mecz nauczyciele kontar uczniowie Mnie naszczęście dzzisiaj nie było w szkole bo sięzgodzili żżebym dzisiaj nieszła...
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 01 Cze, 2005 15:43
My dzisiaj mieliśmy normalnie lekcje, z tym że jakby ciut luźniejsze. Tylko sprawdzian z francuskiego był ;P
W poprzednich latach też zawsze na dzień dziecka mieliśmy dzień sportu, a w tym coś im odbiło i były lekcje. Miałam kartkówkę z historii. Niedługo już w ogóle nie będzie żadnych wolnych dni. Słyszeliście, że następny rok szkolny ma się zakończyć 30 czerwca?
Jep... też o tym słyszałem... choć miałem szczerą nadzieję, że to tylko plota =="
30.06.2006 będzie ponoć ostatnim piątkiem czerwca, dlatego dopiero wtedy będzie zakończenie. Za to podczas roku szkolnego mamy mieć dni wolne bez sobotniego odrabiania. Niby się wyrównuje, ale jednak tydzień wakacji a tydzień wolnego porozrzucany przez cały rok szkolny to jest różnica.
No właśnie, co z tego, że nie będziemy musieli odrabiać wolnych dni w soboty jak i tak na dwa dni, czyli na sobotę i niedzielę nigdzie się nie wyjedzie, a w czerwcu jest najcieplejsza pogoda i wtedy najbardziej potrzebny jest długi ciąg wolnych dni, żeby można było wyjechać i wypocząć, lipiec szybko mija, a w sierpniu robi się już chłodniej.
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 01 Cze, 2005 19:17
Mielismy normalne lekcje, z okazji ktorych urzadzilismy sobie klasowa ucieczke ;].