| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przyjaciele- pies i kot
Autor Wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 15 Sie, 2003 16:08   Przyjaciele- pies i kot

Od roku mam już psa, a moja sąsiadka, która ma balkon przyległy do mojego kupiła sobie kota. Bałam się o to co będzie, bo wiem, że mój pies miewa humorki. Ale pewnego pięknego dnia kotek przeszedł na nasz balkon i zaczęli się bawić z moim psem. Jaki to jest piękny widok. Może uda mi się zeskanować zdjęcia i pokazać na forum. Przyjaźń pomiędzy psem i kotem jest naprawde możliwa Smile
Przejdź na dół
Daria
Gość
PostWysłany: Sob 16 Sie, 2003 22:53   Re: Przyjaciele- pies i kot

elfkaNenar napisał/a:
Od roku mam już psa, a moja sąsiadka, która ma balkon przyległy do mojego kupiła sobie kota. Bałam się o to co będzie, bo wiem, że mój pies miewa humorki. Ale pewnego pięknego dnia kotek przeszedł na nasz balkon i zaczęli się bawić z moim psem. Jaki to jest piękny widok. Może uda mi się zeskanować zdjęcia i pokazać na forum. Przyjaźń pomiędzy psem i kotem jest naprawde możliwa Smile

Mój dziadek ma trzy koty i ogromnego psa. Nigdy jeszcze się nie pogryzły. Zachowują się jak prawdziwi przyjaciele. Nawet razem śpią.
Powrót do góry
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 17 Sie, 2003 13:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Muj kumpel trzyma w bloku psa i kota i wcale sie niegryza biggrin

P.S:czekamy na zdjecia Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pon 18 Sie, 2003 09:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

swietnie
ja maialam podobny przypadek ale to o gryzoniach wiec nie bede pisac

Numer Gadu-Gadu
7399523
magda_ns
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 18 Sie, 2003 11:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mojej babci też tak jest. Ma kilka kotów i psa. Pies jak się domyslacie żadzi wszystkimi ale się nie gryzą, czasem nawet się ze sobą bawią i to jest naprawde super widok biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Moderator

PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 08:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

postaraj sie zeskanowac te zdjecia!

Numer Gadu-Gadu
7399523
Weronika
Gość
PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 10:51   

A moja sie jeży na koty i nie mamy nigdzie kota z którym by sie zaprzyjażniła
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 12:09   

Dzisiaj wywołuje zdjęcia i mi zostanie tylko namówić Anię, żeby mi zeskanowała.
Powrót do góry
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 05 Paź, 2003 21:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja mam kotka(ogromnego persa) i nie dawno kupiłam sobie malutkiego Yorka.Na początku się bardzo bałam,że jej oko wydrapie,albo coś.Teraz kiedy ona ma rok(pies),kiedy sie rano widzą od razu zaczynają się bawić.Są przy tym takie zabawne.Sa tylko o siebie strasznie zazdrośni,ale nic sobie z tego powodu nie robią.

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4990808
Moderator

PostWysłany: Pon 06 Paź, 2003 20:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pies i kot mogą być prawdziwymi przyjaciółmi
gorzej z kotem i myszą Smile

Numer Gadu-Gadu
7399523
miau_13

PostWysłany: Wto 24 Lut, 2004 19:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam kundelka i kotke przygarnełam ja z ulicy na poczatku spała w piwnicy bo mój pies jej nie znosił ale teraz razem spia na jednym kocu kotka juz nie chce iśc do piwnicy .... co na chaaaaaaarakter hehehe ... raz nawet widziałam jak razem pili mleko z jednej miski wow co za piekny widok chyba lepszy niz np. zachód słonca nad morzem

Didlinka

PostWysłany: Sro 24 Mar, 2004 12:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja też mam psa i kota Flower nie zbytnio się lubią

Junior
Junior

PostWysłany: Pon 12 Kwi, 2004 12:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moj pies (a wlasciwie suczka) strasznie nie lubi kotow Neutral Jak jakiego zobaczy to zaraz go goni. A jak do domu przynioslam kotka to tak sie na mnie obrazila jak nigdy ! Wlazla pod stol jak sie chcialam z nia przywitac to sie odwracala Cool Ale jak by ja od malego do kotow przyzwyczajac to by je lubila. Np nie wiedziala co robic kiedy na dworze chciala pogonic kota a on do niej przyszedl i zaczal sie lasic biggrin Widac, ze nie bal sie psow-moze nawet w swoim domu mial przyjaciela psa ? Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
MEFIU
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 22:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

J mam psa u dziadka króry się wabi Ami (IV) Z tych wszystkich Amików ten Ami jest Najgłupszy Ale jako jedyny nieboji się buży AMI (I,II.III) Zanim jeszcze zaczeła się buża to już były chore ze strach a ten ami się nieboji nawat wyjść do ogrodu kiedy wali piorunami. Ten pies też jest pierwszym który zaprzyjaźnił się z kotem z począdku tobyło tak kiedy Ami nikogo niewidział to Tulił się z kotem , a kiedy zocbaczył kogoś to dawaj gonić go, a teraz kot przjdzie na plac a Ami ani rusz tylko jest jeden problem z tym kotemmuj upa od smierci babci nieznosi kotów ii zawsze kiedy kot zjawi się na placu i wobliżu jest upa to każe psu pogonić kota ale Ami mojego dziadka oleje dosłownie. Dziadek go karmi i.t.p. ale Ami dalej go olewa we wszystkim oprucz jednej komendy "Smycz"(To oznacza wyjście poza ogrodzenie spacer) A najdziwniejsze że ja jeżdze do dziadka co tydzień i tylko mnie słucha np. Smycz, Bież go, Siad (jest w trakcie uczenia), Szukaj,
P.S. Mai(IV)ma juz 4 lata i dlatego nieumie tylu komend z powodu że ja go ucze od zeszłego roku zawsze tresure pas brała babcia. A to że jest najgłupszym psem z pokoleń wytłumacze to Zakażdym razem kiedy ucieknie np. 6,00 do 18,00 on się nie zmęczy a nawet jeśli to się nie podda i dalej będzie biegał w kółko. Very Happy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
BRAK
Odpowiedz do tematu