| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Eurowizja
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 14:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ukrainiec spiewajacy muzyke pseudo cyganska.. zeby polske ukrainiec reprezentowal.. ehh
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 15:36   

No tak ja wyrazam swoja opinie o metalu to nie musicie sie przejmowac kochani fani! ale jak ja obronilam Ivana to wy juz na mnie z rykiem i ze jest do bani a jesli jakis jego fan to przeczyta? tez zranicie jego uczucia.://<co za tekst>
nom a dobra tam ogladałam wczoraj eurowizje to mi kartofle w piwnicy gnily... jeju przeciez to bylo OKROPNE
i jeszcze tylu glosowalo na rumunie a ta baba falszowala ze chetnie bym telewizor za balkon wyrzucila. Grecja tez nie byla nadzwyczajna tylko show dobre zrobila.
za to dziewczyna z Malty miała swietny glos, nie robila zadnych przedstawien poprostu zaspiewala i byla swietna zadnego falszu, czysto i az milo było słuchac. Zagłosowałam na nia:DaAle i tak Polska nie dała jej żadnego punktu. No i Chorwacja ten facet tez całkiem ładnie spiewałSmile
A reszta to sie lepiej nie wypowiadam... ide po nowe kartofle.
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 16:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A jak dla mnie to najlepsza była UKRAINA! Najwięcej punkótw od Polski dostała. Ha i na nią głosowałam Razz
No a Rumunia była okropna...
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 16:53   

ej a jak bedzie eurowizja dzieci to będzie ktos tak miły i poinformuje mnie za wczasu kiedy sie takowa odbędzie...bo ja biedne i telewizji nie chce mi sie oglądać i nie wiedziec co to sie na świat dziać
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 20:57   

Ej a kto wie kiedy są eliminacje do junior eurowizji?
Powrót do góry
Yarpen_Abbil Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 23 Maj, 2005 13:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Posumowanie Finału...:

Sobotni wieczór spędziłem przed TV. Postanowiłem obejrzeć doroczny festiwal Eurowizji... Jubileuszowy, bo 50-ty... Muzyka jak na Eurwizję była na naprawdę bardzo wysokim poziomie.... Było tylko kilku oszołomów.... Pozostałe zespoły grały dobrze, nie zabrakło nawet nutek PUNK-owych, czy Hard ROCK-owych... Po prostu SUPER!!!

Jedynym zaskoczeniem były dla mnie wyniki... Confused

Wygrało Disco-Polo z Grecji...
Drugie miejsce zajęła Ballada z Malty... Kobieta miała naprawdę piękny głos, ale to nie był kawałek na Eurowizje, tylko na bankiet jakiś....
Trzecia była Rumunia... Naprawdę fajna, futurystyczna muzyka.... Tylko dlaczego dopiero 3-cie miejsce...

Ja osobiście faworyzowałem Szwajcarię (Panienki na biało - Ciekawa odmiana Rock'a), Norwegię (Wokalista wystrojony jak w kabarecie, parodiującym Maison'a - CUDNY Hard ROCK), Rumunię (Futurystyczny ROCK - gra na dziwnych instrumentach, np. beczkach...) i Mołdawia (Mieszanka PUNK Rocku i.... CZEGOŚ... - wokalista o gołej klacie... Very Happy ) .

Wszystko fajnie, tylko te wyniki.... :/

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pon 23 Maj, 2005 14:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja nie ogladałam i wlasciwie nie załuje, to jest moje podsumowanie ;>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Lothellie Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 13 Cze, 2005 20:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie oglądałam, bo to po prostu była jedna, wielka "siara" dla Polski... Ivan&Delfin.. jestem Ciekawa co to za idioci wytypowali taki zespół. Dzieki niemu nasz kraj pokazuje się z bardzo pięknej strony... Polska szaleje za disco-polem =/
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4691261
Marta_P Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 16 Cze, 2005 21:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie oglądałam eurowizji, ale wg mnie (i pewnie nie tylko mnie ;]) beznadziejny zespół został wybrany na naszych reprezentantów. Osobiście wole cięższą muzę (nirvana rulezz! biggrin) i pewnie są tacy, którzy lubią zespół Ivan&Delfin, ale to przesada żeby disco-polo reprezentowało Polskę!!!

Numer Gadu-Gadu
3446659
Strona 4 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Odpowiedz do tematu