No tak ja wyrazam swoja opinie o metalu to nie musicie sie przejmowac kochani fani! ale jak ja obronilam Ivana to wy juz na mnie z rykiem i ze jest do bani a jesli jakis jego fan to przeczyta? tez zranicie jego uczucia.://<co za tekst>
nom a dobra tam ogladałam wczoraj eurowizje to mi kartofle w piwnicy gnily... jeju przeciez to bylo OKROPNE
i jeszcze tylu glosowalo na rumunie a ta baba falszowala ze chetnie bym telewizor za balkon wyrzucila. Grecja tez nie byla nadzwyczajna tylko show dobre zrobila.
za to dziewczyna z Malty miała swietny glos, nie robila zadnych przedstawien poprostu zaspiewala i byla swietna zadnego falszu, czysto i az milo było słuchac. Zagłosowałam na nia:DaAle i tak Polska nie dała jej żadnego punktu. No i Chorwacja ten facet tez całkiem ładnie spiewał
A reszta to sie lepiej nie wypowiadam... ide po nowe kartofle.
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Nie 22 Maj, 2005 16:04
A jak dla mnie to najlepsza była UKRAINA! Najwięcej punkótw od Polski dostała. Ha i na nią głosowałam
No a Rumunia była okropna...
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 22 Maj, 2005 16:53
ej a jak bedzie eurowizja dzieci to będzie ktos tak miły i poinformuje mnie za wczasu kiedy sie takowa odbędzie...bo ja biedne i telewizji nie chce mi sie oglądać i nie wiedziec co to sie na świat dziać
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 22 Maj, 2005 20:57
Ej a kto wie kiedy są eliminacje do junior eurowizji?
Sobotni wieczór spędziłem przed TV. Postanowiłem obejrzeć doroczny festiwal Eurowizji... Jubileuszowy, bo 50-ty... Muzyka jak na Eurwizję była na naprawdę bardzo wysokim poziomie.... Było tylko kilku oszołomów.... Pozostałe zespoły grały dobrze, nie zabrakło nawet nutek PUNK-owych, czy Hard ROCK-owych... Po prostu SUPER!!!
Jedynym zaskoczeniem były dla mnie wyniki...
Wygrało Disco-Polo z Grecji...
Drugie miejsce zajęła Ballada z Malty... Kobieta miała naprawdę piękny głos, ale to nie był kawałek na Eurowizje, tylko na bankiet jakiś....
Trzecia była Rumunia... Naprawdę fajna, futurystyczna muzyka.... Tylko dlaczego dopiero 3-cie miejsce...
Ja osobiście faworyzowałem Szwajcarię (Panienki na biało - Ciekawa odmiana Rock'a), Norwegię (Wokalista wystrojony jak w kabarecie, parodiującym Maison'a - CUDNY Hard ROCK), Rumunię (Futurystyczny ROCK - gra na dziwnych instrumentach, np. beczkach...) i Mołdawia (Mieszanka PUNK Rocku i.... CZEGOŚ... - wokalista o gołej klacie... ) .
nie oglądałam, bo to po prostu była jedna, wielka "siara" dla Polski... Ivan&Delfin.. jestem Ciekawa co to za idioci wytypowali taki zespół. Dzieki niemu nasz kraj pokazuje się z bardzo pięknej strony... Polska szaleje za disco-polem =/
nie oglądałam eurowizji, ale wg mnie (i pewnie nie tylko mnie ;]) beznadziejny zespół został wybrany na naszych reprezentantów. Osobiście wole cięższą muzę (nirvana rulezz! ) i pewnie są tacy, którzy lubią zespół Ivan&Delfin, ale to przesada żeby disco-polo reprezentowało Polskę!!!