| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Trudne pytanie...
Autor Wiadomość
Donieq Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 11:34   Trudne pytanie... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ostatnim czasie pochłaniając nowe doświadczenia życiowe...doszłem do wniosku ,że wszystko podkreślam WSZYSTKO da się kupić...Mam pytanie....Za ile spędzilibyście noc z 55 letnią (lub letnim) partnerem????
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
7498389
Yarpen_Abbil Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 12:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kurde, wiesz co??

To już nie jest śmieszne i NIE WSZYSTKO DA SIĘ KUPIĆ!!!

To pytanie świadczy o tym, że jeszcze do końca nie dojrzałeś, albo masz BARDZO zniekształcony obraz świata....

R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 12:06   

Cytat:
Doszłem
do wniosku że ten temat jest kretyński. To chyba sprawa indywidualna.
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 12:39   Kochany Sąsiedzie z góry :P (Yarpenie:P) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Widze ,że mnie ostro zaatakowałeś mówiąc ,że "jestem niedojrzały i mam zjebany pogląd na świat " czy coś takiego. No to spójrz. Jest sobie małżeństwo. Razem zarabiają po 1400zl (zjebany pogląd na świat!). Mają 3 dzieci (no to przecież też nie nasz świat!!!). Nie starcza im do 1. (no przecież u nas na świecie wszyscy są bogaci i nikt nie głoduje ani nie jest biedny!!!). Żona dostaje propozycje jednej nocy z bogatym 68 latkiem. No i to wszystko może odmienić ich życie , dzieci będą miały co jeść , nie zaznają ubóstwa....

No yhm troche dziwnie według mnie to zinterpretowałeś..... Ale każdy ma swoje zdanie i je uszanuje...[/i]
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7498389
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 12:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmmmmm....... Naoglądałeś się "Niemoralnej Propozycji..."....

Wiesz... Co innego zadać takie pytanie małżeństwu zarazbiającemu 1400zł. i mającemu 3 dzieci, a co innego postawić to pytanie na forum, w dodatku "DZIECI-OnLine"!!!

Pozatym trzeba zaznaczyć, że chodzi tutaj o sytuację nędzy...

Nędza potrafi pchnąć ludzi do różnych rzeczy, między innymi prostytucji....

Następnym razem ZAZNACZ TO!!!

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 12:53   Hehehehe.... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie no forum "Dzieci On-line " ale jak 12 latki rozmawiają jaka pozycja jest najlepsza albo cos w tym stylu to też jest git Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7498389
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 12:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiadomo, że sytuacja finansowa może "popchnąć" nas do różnych czynów, ale zadałeś pytanie
Cytat:
Za ile spędzilibyście noc z 55 letnią (lub letnim) partnerem????
Chyba nie tylko mi trudno na nie odpowiedzieć. Fakt, że coraz częściej nawet nastolatki zarabiają w taki sposób, ale na tym forum jest dużo osób w wieku 12-14 lat i wątpię, żeby one kiedykolwiek zastanawiały się nad tym, a więc nie powiem ile bym wzięła za noc z 55 letnim partnerem, bo nie wiem nawet ile bym wzięła za jakąkolwiek noc, chociaż wiem, że do takiej nocy nigdy nie dojdzie Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 13:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dokładnie Wink !!!

Skoro to niemożliwe, to po co wogóle się nad tym zastanawiać i stawiać takie pytania...?!

codi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pią 20 Maj, 2005 16:09   Re: Trudne pytanie... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Donieq napisał/a:
Ostatnim czasie pochłaniając nowe doświadczenia życiowe...doszłem do wniosku ,że wszystko podkreślam WSZYSTKO da się kupić...Mam pytanie....Za ile spędzilibyście noc z 55 letnią (lub letnim) partnerem????

Ja za 50 000 zł na luzie Cool .
xDD.

Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 17:32   Re: Trudne pytanie... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Donieq napisał/a:

BUahaHAHhahHHAHAHHHAHhahHHAHHAHhHAHHAHhaHHAHAHhahHAHHAHHAHhHhahHAHHAHHAHHAhHHAhhHAH

Mhm ... za NIC ... 55 lat = = <ROTFL> !!

Ja powiem szczerze ze ... pdobaja mis ie tacy starsi o jakies 20 lat czyli maja 35 :> Ale to juz jest graniczna liczba Smile
I przyznam ze tu to jesczez jeszcze Wink ... Leczy sie takie cos ? biggrin Hehehhh biggrin

Ale wyzej juz niet niet niet = =

Zreszta spedzic noc za kase ?? = =
Moze mi sie poglądy kiedys zmienia ... oby nie ... przynajmniej jesli chodizo tę sprawę ...
ale ... obecnie ... nie ma mowy o nocy za pieniądze ...
Mam szacunek do swojego ciala ... nie moglabym sie sprzedać

Ostatnio zmieniony przez Kinga dnia Sob 21 Maj, 2005 18:59, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 18:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

55 lat.. tacy faceci juz nie zawsze sprawni przeciez sa.. Razz
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 18:37   

1.spędzasz noc...co w czasie tej nocy robisz to twój interes biggrin może upłynąć na rozmowie biggrin
2.kinga ile masz lat 35-10=25...?
3.madonna jest wciąż atrakcyjna :>
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 18:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no jak by sie czepic szczegolu to rzeczywiscie spedzenie nocy nie wiaze sie z sexem, ale zapewno wlasnie to autor pytania mial na mysli.

no wlasnie kinga cos ci sie chyba pomylily cyferki Razz
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 18:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O sorry Razz granica 20 lat Wink

Nie no niezla jestem Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 06 Cze, 2005 09:09   

Nigdy. 55 lat? Boze drogi.

Kinga - widze, ze nie tylko ja mam slabosc do starszych facetow ;]Razz