Jak nie będzie sesji RPG to nawet wieczorem mogę wracaźć, jak będziemy mieć sesje to koło 13, ale chyba sesji nie będzie, bo koleżanki mają kary a u nich jest
Tak apropo sesji to zawsze możesz kaska sciągnac Her Nenar do nas ??
Gdzie wy mnie chciecie ciągać?
na sesje ddków
ale najpewniej ani Ty ani ja nie weźmiemy w niej udziału (nie bede pitać w środku sesji do katowic po nenar na dworzec, wiec wogole nie przyjdziemy)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 14:56
Wierzbo, moze zrobie jeszcze kilka zdjec z mojego okna, albo z drugiej strony Twego bloku? Mam tez paroname calego miasta, nie zbyt zechecajace :>:> ;]]]
na sesje ddków
ale najpewniej ani Ty ani ja nie weźmiemy w niej udziału (nie bede pitać w środku sesji do katowic po nenar na dworzec, wiec wogole nie przyjdziemy)
O co ci zas chodzi ??
ty podobno ma u ciebie nocowac nie ?? a poza tym może przyjechac wcześnie w ten czwartek i mozna po nią autem przyskowczyć a jak nie to w sobote możemy grać ??
Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 17:09
Hmmmm... to czyli mam brać właśną kartę czy będę miłym obserwatorem XD... czy jak?
ta red ale wiesz, ona ma zajęcia w czwartek, pozatym ona u mnie śpi i co? i tak bedemy musialy byc kolo 9 spowrotem
pozatym zalezy od tego o ktorej Nenar przyjedzie (a nie podejrzewam zeby to kolo 13,13:30 bylo) w sobote? Nenar wraca wieczorem..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 21:44
[cenzura] Stara mnie nie chce puścić.. odbija jej... wszędzie widzi gwałcicielów od dziś... matko boska też nie am co [cenzura] robić
w pewnym sesnsie ma racje pewnie przesadza ale tak jak w karzdym stereotypie i w nim jest mały lement prady podczas zeszłorocznych juvenali na slasku dzoslo do 24 gwałtów w tym 10 na nieletnich.
Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 22:18
Zacznijmy od tego, ze jechać mogę... ale z facetem... nie miała co wymyślić... nie wiem co bym z nim zrobiła... chyba bym mu namiot pod blokiem Kasi rozbiła =/
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 22:24
Holy Knight napisał/a:
w pewnym sesnsie ma racje pewnie przesadza ale tak jak w karzdym stereotypie i w nim jest mały lement prady podczas zeszłorocznych juvenali na slasku dzoslo do 24 gwałtów w tym 10 na nieletnich.
Hm.
Ciekawe.
Otóż i powód, żeby zakończyć tą imprezę na wieki wieków. Amen.
Zacznijmy od tego, ze jechać mogę... ale z facetem... nie miała co wymyślić... nie wiem co bym z nim zrobiła... chyba bym mu namiot pod blokiem Kasi rozbiła =/
powiedz zeee zeee Lukasz nie moze bo jedzie kajs do rodzinki (lul)
nie no musisz przyjechac
bedzie dobrze
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 17 Maj, 2005 13:20
SKOŃCZCIE Z TYM "LUL"!!!!
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 17 Maj, 2005 15:18
No a iwęc pan Holy moze załatwić nocleg dla pana Łukasza... no ale jak już mówiłam, a moze tylko Kasi to mówiłam, ale to dla mnie ostatteczność, moze uda mi się wziąść ze znajomymi z klasy jako przejazd no i niby bede z nimi (tratatata)... a jak to będzie "Suprise Łukasz jedziesz na Juwenalia "