Wysłany: Sob 14 Maj, 2005 12:31 Katowice i okolice
A więc w dniach 19-20 Maja roku pańskiego 2005 odbędzie się zlot ludzi z katowic i okolic ; >
znacyz jedynymi dwoma pewnymi osobami jak narazie jestem ja (o piękna i wogóle) i panna Nenar (jeszcze piękniejsza i wogole)
wszystkie osoby które będą chętne (najlepiej w dniu 20 maja, w godzinach do 15) spotkać się z dwoma waści paniami proszeni są o pisanie w owym topiku.
tamtararam tam tam
dziekuje za uwage
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 14 Maj, 2005 12:35
Nio tak planujemy spotkanie i powiem, że panna Nenar będzie jeszcze piękniejsza bo z czerwonym owłosieniem na głowie =]... po za tym hmmm... czy czasem spotkanie nie skończy się rankiem 21 czy mnie wywalasz w góry w nocy
spotkanie to jak dla mnie moze sie skonczyc nawet 22 słonko =D ha
albo o jeszcze jest możliwość spotkania w sobote 21 ^________________^
tak tez moze do 15, albo do której tam
bo nie wiem kiedy panna Nenar będzie chciała wracać
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 14 Maj, 2005 12:48
Jak nie będzie sesji RPG to nawet wieczorem mogę wracaźć, jak będziemy mieć sesje to koło 13, ale chyba sesji nie będzie, bo koleżanki mają kary a u nich jest
Zauważyłem pewną małą nieścisłość...
Wątpię, żeby komukolwiek chciało się obchodzić wzdłuż i wszerz całe Katowice w poszukiwaniu dwóch panien :] Więc może należałoby nieco uściślić teren "polowania"
No chyba że nie zostało to jeszcze ustalone, w takim wypadku zwracam honor :]
no my będziemy razme bo panna u mnie śpi ze 2 dni
a jeśli ktokolwiek się zgłosi zacznie się ustalać wszystkim pasujace miejsce
no bo ustalać miejce z wiatrem nie za bardzo
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 14 Maj, 2005 14:40
W takim razie zwracam honor :]
Ja tam może i bym się na to pisał, ale... nie ta data Niestety. Nie macie wyczucia, że tak powiem
Poza tym do tego czasu mogę się zaśmiać na śmierć :]
Jak nie będzie sesji RPG to nawet wieczorem mogę wracaźć, jak będziemy mieć sesje to koło 13, ale chyba sesji nie będzie, bo koleżanki mają kary a u nich jest
Tak apropo sesji to zawsze możesz kaska sciągnac Her Nenar do nas ??