| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Co mam zrobić?
Autor Wiadomość
Sissa11 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 25 Lis, 2006 21:08   Co mam zrobić? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hey! Magda wróciła wczoraj, fajnie, spałam u niej, dzisiaj ona u mnie, spoko Wink Ale jak jej zaproponowałam,zeby ona u mnie jutro spała,to nie bo szkoła itp. ale moim zdaniem po prostu byśmy poszły wczesniej spać i git... A tu potem Magda mi wyjeżdża ze jest u Laury i u niej śpi... O ile się nie mylę gadała mi ostatnio,że Laura jest głupia itp. ale dobra... Przykro mi się zrobiło strasznie... Okropnie przykro... Magda jest moją najlepszą przyjaciółką,nie mam jej na wyłączność, ale u mnie ona nie chce a u laury tak bo jutro szkoły nie ma :/ czuję,ze będzie kłótnia,ale co ja na to poradzę,że mi bardzo przykro!

<idiotka o imieniu sylwia zaraz sie poryczy> - prawda... Ale nie wiem czy Magdzie by na moim miejscy wesoło było....

Błagam,doradźcie coś,tylko proszę na temat...
HELP!!!!!!!!!!!!!!!

Numer Gadu-Gadu
713939
pytalska Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 25 Lis, 2006 21:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myslę, że powinnaś porozmawiać szczerze z przyjaciólką, powiedzieć co Cię boli. Skoro jesteście przyjaciólkami, powinna zrozumieć. Ale ty pamiętaj również o tym, że to nie jest Twoja własność. Magdy nie możesz zatrzymać tylko dla siebie. Ona tak jak i ty ma prawo do kolegowania się z innmy. Może poprostu chcę pobyć trochę z Laurą, poznać ją, spóbowac się z nią zaprzyjaźnić... Spróbuj pogadać z Magdą i dojść z nią do porozumienia. Pozdrawiam Cię serdecznie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 25 Lis, 2006 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nNajgorsze jest to,ze my sie ciagle kłócimy...Ona była sanatorium,wczoraj przyjechała i kłótnia wisi w powietrzu Sad Dla mnie to jest bardzo męczące... Strasznie mi się przykro zrobiło.... U niej tak a u mnie nie bo cos tam...Dla mnie to jest zwyczjna wymówka bo jej sie nie chce...A laura ma 10 lat a ona 12... A magda w dodatku twierdzi,ze lura jest glupia (przed wyjazdem do sanatorim tak mówiła!) I po prostu... szkoda gadać... Ta przyjaźń mnie wykańcza,chcę zeby magda była moja przyjaciółką ale... Postaw się na moim miejscu:
Twoja najlepsza przyajciólka przyjeżdża z sanatorium. Nocujesz u niej, jest spoko i wogóle git. Na drugi dzień ona przychodzi do ciebie,potem idziecie na dwór troszke. Potem do domu. A na gg pytasz się, czy będzie u ciebie spała w niedzielę. Ona nie bo szkoła. A jak potem sie skapniejsz, że ona spi u laury to pytasz czy u niej śpi.Ona potwierdz.Pytasz czemu.Ona na to że ona chce,laura i wogóle obie.
JA sie poczułam odtrącona,niepotrzebna itp. Strasznie mi się przykro zrobiło....

Numer Gadu-Gadu
713939
pytalska Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 25 Lis, 2006 21:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jezeli rozmowa nie pomoże to proponuje postapić tak jak ona tzn. znaleźć sobie inną przyjaciółkę i traktować Magdę tak, jak ona potraktowała Ciebie. Może to zmusi ją do myślenia i naprawi swój błąd.
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Lis, 2006 21:49   

W wieku 11 lat tak bywa.
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 25 Lis, 2006 22:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ekkhhmmm... Mama i nie tylko mówią,że psychicznie jestem rozwinięta nad wiek. Myślę i czuję jak osoba,która nie ma 11 lat. A to że nie wiem za dużo o wydzielinie sluzowej okresie i piersiach to o niczm nie świadczy Razz Ale jak była w sanatorium to ani jednego doła nie miałam. Wróciła i od razu...

[ Dodano: Sob 25 Lis, 2006 21:23 ]
A tak wogóle-dzięki pytalska Smile

Numer Gadu-Gadu
713939
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Lis, 2006 17:40   

Jeżeli tak z Tobą jest - to Twoja koleżanka jeszcze nie jest tak dobrze rozwinięta psychicznie jak Ty. Mama też mi może to powiedzieć ;]
Jeśli Twoja psychika sięga tak wysoko to nie przejmuj się tym. Będzie i minie. Może nadarzy się jeszcze jakaś okazja. Niestety nikt nie jest w stanie się rozerwać, czasami nie ma wyboru jak już coś nawet obiecuje i próbuje się jakoś wywinąć pod byle jakim pretekstem.
Powrót do góry
aneta007 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 28 Lis, 2006 16:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pogadaj z nia

Czarna Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 28 Lis, 2006 20:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wybacz ale pod zadnym wzgledem tej dojzalosci nie okazujesz.

Kiedys uwazalam, ze przyjaźń jest wtedy kiedy prawie 24h na dobe spedza sie razem. Jednak niestety jest na odwrot. Czasem spedza sie razem prawie caly dzien, czasem godzine a czasem tylko "czesc" gdzies po drodze... Moze po prostu chciala spac u Laury? a moze wczesniej nie chciala a potem Ty nie pytalas a Laura akurat zapytala? A moze ona miala lepsze argumenty od Twoich?

co do klotni... bez klotni nie bylo by przyjaźni ani zwiazkow...

Numer Gadu-Gadu
2551311
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Wto 28 Lis, 2006 20:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dh Czarna napisał/a:
bez klotni nie bylo by przyjaźni ani zwiazkow...

A właśnie, że są! ^^

Numer Gadu-Gadu
4961269
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 28 Lis, 2006 21:05   

W Twoim wieku też tak myślałam.
Teraz już wiem, że to było g***o nie przyjaźń.
Może kiedyś to zrozumiesz.

*niestety cenzura, nawet takie słowo jest be.
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 28 Lis, 2006 21:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chyba to nie jest przyjaciółka.Jak ona na mnie uwagi nie zawraca. w d**** ją mam.

[ Dodano: Wto 28 Lis, 2006 20:27 ]
Tylko że ona jeszcze jedno na gadu napisała:
bo chcę spać w domu(jak jej pytałam czy hce spać u mnie) a u laury to problemu nie było... A wogóle sprawiała mi już wiele przykrości wcześniej.... Nie oczekuję,ze całymi dniami razem będziemy gadać... Ale miała miejsce sytuacja, kiedy dwa dni sie nie widziałyśy.Miała na mnie poczekac na podwórku.JA jej potem szukałam,a jak przyszła z koleżanką "której nie lubi" i jej powiedziałam ze jej szukałam i zapytałam gdzie była to "zero prywatności" i wiele innych.... Dla mnie przyjaźń to nie jest byle co, nie uważam,ze tylko kogoś poznam i dwa dni i przyjaciółka... Przyjaźń moze sie pojawić dopiero po koleżeństwie, a nie hop-siup i już! I przyjaciółka nie moze sie zachowywać, tak jakby jej nie było i jakby mnie lekceważyła.
agda często to robi, jak ja jestem dobra i zachowuję się tak jakbym chciała,zeby ona sie zachowywała....
Ale magda mnie wkuża,że najpier kogoś nie lubi, a potem koleżanki wielkie... To jest NIENORMALNE...

Numer Gadu-Gadu
713939
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 28 Lis, 2006 21:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jakby to była twoja przyjaciółka, to byśmy o tym nie wiedzieli*.

* czyt. - Nie byłoby tego wątku.
Powrót do góry
Anja_ Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 28 Lis, 2006 23:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myślę, że Laura ma fajniejsza pidżamę od Ciebie ... i twoja przyjaciółka dlatego woli spac u niej ...

A tak po za tym to może jej matka ma większe zaufane do laury czy coś i pozwala jeje spac u niej, albo wczesniej sie przyjaciółka umówiła z Laurą tylko nie chciała tobie o tym mówic
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 29 Lis, 2006 14:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zaproponuj spanie, ale nago, na pewno będzie bardziej chętna niż na piżamę ;p
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu