Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006 15:07 co daliscie chlopakom w szkole na dzien chlopaka???
wlasnie co daliscie? u nas w szkole to same smieszne rzeczy byly. w innych klasach to jakies lusterka grzebyki samochodziki i zeby bylo smiesznej wszystko rozowe. u nas w klasie to pieluchy tetrowe a na kazdej podpis wszystkich dziewczyn z klasy a w te pieluchy zawiniete byly cukierki i jedna prezerwatywa )))
phi, kto tam pamiętał dzisiaj o dniu chłopaka?
Nie obchodziliśmy w szkole nic podobnego, nikt nawet nie wspomniał.
Dzień chłopaka dopiero jutro, więc ..
Nasze dziewczyny zapomnialy przyniesc kase wiec dzien chlopca nei robimy dzisiaj jak wszystkie inne klasy tylko w poniedzialek Za chwilke ide moze im cos kupic...jeszcze nie wiem co...troche cukierkow, batony, moze jakis dlugopis czy olowek, lizaczek
Livvie fajny pomysl Na poczatku tez bylo ze damy im pieluchy a w srodku cukierki i smoczek (cukeirek) ale byla zmiana planow
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
dałyśmy w sumie drobiazgi.. ważniejsze było, że się fajniej bawiliśmy.. typu wybory mistera klasy.. jescze dyrektor do nas wpadł, i brał też z chłopakami udział w zabawach.. wczesniej myślałam, że to beznadziejny pomysł itd, ale w sumie fajnie się wszyscy bawiliśmy. a jutro wieczorem część dalsza i nieoficjalna
U mnie w szkole dziewczyny kupiły jakieś breroki co dołączają do samochodów...
Ale żeby dostać je musieli odpowiedzieć na jakieś pytania o dziwewczynach np:
co to jest zalotka itp.
a widziała że w innych klasach chłopacy dostali stringi .....
Żenujący... Nie wiem kogo bardziej by podniecił - Ciebie, czy ich... "Żarty" stare jak świat, jak dla mnie trochę za stare i co ważniejsze - za proste. Jakbym miał dostać jakąś prezerwatywę (Za kilka złotych paczuszka w byle kiosku O_o), czy stringi (Również za kilka złotych) - to dzięki za wasz wkład panny.
Dzisiaj to to czy jutro? Bo jak jutro, to nie tracę nadziei, bo mam normalny dzień roboczy (za to w przyszłym tygodniu skrócone lekcje w czwartek i wolny piątek!).
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
My obchodzimy dopiero w poniedziałek. Zostało trochę serduszek z Walentynek, więc będzie można kupić za 2 zł i wysłać taką specjalną szkolną pocztą, która będzie wtedy chodzić. Mam w planach kupić jedno na pewno ;> Zastanawiam sie jeszcze nad drugim... A tak w ogóle, to kiedy prawidłowo jest Dzień Chłopaka? Jutro (sobota)? Bo nie wiem, kiedy złożyć życzenia ;>