| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
co daliscie chlopakom w szkole na dzien chlopaka???
Autor Wiadomość
Livvie Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 2006 15:07   co daliscie chlopakom w szkole na dzien chlopaka??? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wlasnie co daliscie? u nas w szkole to same smieszne rzeczy byly. w innych klasach to jakies lusterka grzebyki samochodziki i zeby bylo smiesznej wszystko rozowe. u nas w klasie to pieluchy tetrowe a na kazdej podpis wszystkich dziewczyn z klasy a w te pieluchy zawiniete byly cukierki i jedna prezerwatywa Smile))) Embarassed
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 2006 15:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

phi, kto tam pamiętał dzisiaj o dniu chłopaka?
Nie obchodziliśmy w szkole nic podobnego, nikt nawet nie wspomniał.
Dzień chłopaka dopiero jutro, więc .. Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 2006 15:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nasze dziewczyny zapomnialy przyniesc kase wiec dzien chlopca nei robimy dzisiaj jak wszystkie inne klasy tylko w poniedzialek biggrin Za chwilke ide moze im cos kupic...jeszcze nie wiem co...troche cukierkow, batony, moze jakis dlugopis czy olowek, lizaczek biggrin
Livvie fajny pomysl biggrin Na poczatku tez bylo ze damy im pieluchy a w srodku cukierki i smoczek (cukeirek) ale byla zmiana planow

Numer Gadu-Gadu
6482031
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 2006 16:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dałyśmy w sumie drobiazgi.. ważniejsze było, że się fajniej bawiliśmy.. typu wybory mistera klasy.. jescze dyrektor do nas wpadł, i brał też z chłopakami udział w zabawach.. wczesniej myślałam, że to beznadziejny pomysł itd, ale w sumie fajnie się wszyscy bawiliśmy. a jutro wieczorem część dalsza i nieoficjalna
Powrót do góry
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 2006 16:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

My urzadzimy kilka konkursow. A pomysl z misterem klasy nie jest zly! Chyba tez go wprowadze biggrin

Numer Gadu-Gadu
6482031
moniśka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 2006 16:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w szkole dziewczyny kupiły jakieś breroki co dołączają do samochodów...
Ale żeby dostać je musieli odpowiedzieć na jakieś pytania o dziwewczynach np:
co to jest zalotka itp.
a widziała że w innych klasach chłopacy dostali stringi .....
Powrót do góry
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 2006 16:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

uuu stringi..fajny pomysl biggrin

Numer Gadu-Gadu
6482031
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 2006 18:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

uuu stringi..fajny pomysl

Żenujący... Nie wiem kogo bardziej by podniecił - Ciebie, czy ich... "Żarty" stare jak świat, jak dla mnie trochę za stare i co ważniejsze - za proste. Jakbym miał dostać jakąś prezerwatywę (Za kilka złotych paczuszka w byle kiosku O_o), czy stringi (Również za kilka złotych) - to dzięki za wasz wkład panny.

Edit: Literówka
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 2006 19:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie nic nie bylo, nauczyciel jakos tydzien temu wspomnial, ze bedzie dzien chlopaka, ale nikt o tym dzis nie pamietal
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 2006 19:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja dałam życzenia, bezcenne

Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 29 Wrz, 2006 19:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm my w poniedziałek coś kupujemy z tego co wiem.
A swojemu chlopakowi dam jutro zwykłego lizaka : ) liczy się pamięć : P
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 2006 20:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj to to czy jutro? Bo jak jutro, to nie tracę nadziei, bo mam normalny dzień roboczy (za to w przyszłym tygodniu skrócone lekcje w czwartek i wolny piątek!).

Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

PostWysłany: Pią 29 Wrz, 2006 21:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

My obchodzimy dopiero w poniedziałek. Zostało trochę serduszek z Walentynek, więc będzie można kupić za 2 zł i wysłać taką specjalną szkolną pocztą, która będzie wtedy chodzić. Mam w planach kupić jedno na pewno ;> Zastanawiam sie jeszcze nad drugim... A tak w ogóle, to kiedy prawidłowo jest Dzień Chłopaka? Jutro (sobota)? Bo nie wiem, kiedy złożyć życzenia ;>

Numer Gadu-Gadu
4961269
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Sob 30 Wrz, 2006 09:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W kalendarzu mam zaznaczone, że dzisiaj, czyli w sobotę jest DZIEŃ CHŁOPAKA ;p
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Nie 01 Paź, 2006 13:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no a nam część nieoficjalna bardzo miło wyszła.. oprócz małych incydentów, ale ogólnie wszyscy się dobrze bawili :d
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu