Wysłany: Sob 06 Sty, 2007 10:43 Nie wiem, co mam zrobić!
Może najpierw się przedstawię.Mam na imie Alicja i mam 11 lat.Nie dawno w szkole poznałam super chlopaka Znamy się od niedawna ale już wiemy o sobie wszystko i jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi kiedyś przez sms zapytał mnie czy go kiedyś przytulę i czy dam mu buziaka.Odpisałam mu ża oczywiscie że go przytulę i że dam mu buziaka u policzek, a jak on będzie chciał to mi może dać innego.No i teraz mamy zamiar uwówić się na spacer i na tym spacerze się pocałować.Tylko jest jeden problem, a mianowiecie taki że on jest odemnie o 9 lat starszy!nie wiem co mam zrobić, POMÓŻCIE
_________________ "...Zwyczajnie wolności poczuć smak..."
Ostatnio zmieniony przez Alka dnia Sob 06 Sty, 2007 11:21, w całości zmieniany 1 raz
Alu szczerze mowiac rozumiem Cie. Ale widzisz, ja tego nie mowie od tak o tylko z jakiegos doswiadczenia... Poprostu wiem, ze tacy faceci nie szukaja przyjaźni czy milosci skoro zaraz wyskakuja z pocalunkiem... ja znam mojego przyjaciela od trzech lat a dalej uwazamy, ze nic o sobie nie wiemy bo ciagle ktores zaskakuje drugiego. Moge sie oczywiscie mylic i moze sie to okazac super fajny chlopak ( ja na takiego niestety nie trafilam.... )zycze Ci tego z calego serca ale uwazaj... moze lepiej spotkac sie w jakims publicznym miejscu typu kawiarnia? Na spacerze wszystko moze sie wydarzyc...
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
Alu szczerze mowiac rozumiem Cie. Ale widzisz, ja tego nie mowie od tak o tylko z jakiegos doswiadczenia... Poprostu wiem, ze tacy faceci nie szukaja przyjaźni czy milosci skoro zaraz wyskakuja z pocalunkiem... ja znam mojego przyjaciela od trzech lat a dalej uwazamy, ze nic o sobie nie wiemy bo ciagle ktores zaskakuje drugiego. Moge sie oczywiscie mylic i moze sie to okazac super fajny chlopak ( ja na takiego niestety nie trafilam.... )zycze Ci tego z calego serca ale uwazaj... moze lepiej spotkac sie w jakims publicznym miejscu typu kawiarnia? Na spacerze wszystko moze sie wydarzyc...
Tak naprwade to nikt nie wie nawet o naszych sms-ach a mieszkamy w tak małym miasteczku ze jakby się dowiedziała o tym jedna osoba to zaraz wiedziałoby całe miasto.W szkole jesteśmy poprostu dobrymi kumplami i nawet po nas nie widać że coś między nami jest.A on jest naprawde bardzo inteligentny i mądry więc nic głupiego mu do głowy nie powinno przyjść
Hmm zaraz zaraz a co 20 letni chlopak robi w podstawówce w szkole? Z calym szacunkiem masz 11 lat jestes jeszcze dzieckiem on ma 20 cos mi tu nie pasuje
Hmm zaraz zaraz a co 20 letni chlopak robi w podstawówce w szkole? Z calym szacunkiem masz 11 lat jestes jeszcze dzieckiem on ma 20 cos mi tu nie pasuje
On w szkole pracuje i praktycznie tylko siedzi w sekretarjacie przed kompurerem.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sob 06 Sty, 2007 12:11
Alka napisał/a:
On w szkole pracuje i praktycznie tylko siedzi w sekretarjacie przed kompurerem.
Aha... Czyli jeszcze on pracuje w Twojej szkole? Skoro mówisz, że w małym miasteczku rozniosłoby się to od razu, to w tej szkole też by się dowiedzieli.
Alka napisał/a:
On niby ma 20 lat ale zahcowuje sie jakby miał 13.
Alka napisał/a:
A on jest naprawde bardzo inteligentny i mądry więc nic głupiego mu do głowy nie powinno przyjść
Skoro zachowuje się jak 13-latek, to coś głupiego mogłoby mu przyjść do głowy. A skoro jest inteligentny i mądry (i w/g Ciebie nic "szalonego" nie przyszłoby mu do glowy), to by mu raczej nie przyszło. Tylko że ty piszesz obie te rzeczy.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Najlepiej pochwal się mamie, jakiego fajnego chłopaka wyrwałaś.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
On niby ma 20 lat ale zahcowuje sie jakby miał 13.
Alka napisał/a:
A on jest naprawde bardzo inteligentny i mądry więc nic głupiego mu do głowy nie powinno przyjść
Skoro zachowuje się jak 13-latek, to coś głupiego mogłoby mu przyjść do głowy. A skoro jest inteligentny i mądry (i w/g Ciebie nic "szalonego" nie przyszłoby mu do glowy), to by mu raczej nie przyszło. Tylko że ty piszesz obie te rzeczy.[/quote]
Zachowuje się jak 13-latek w sęsie że większość jego znajomych to osoby mniej więcej w moim wieku.On jest od dziecka taki inteligentny i mądry bo jak mi oststnio pokazywał świadectwa to się okazało że był jednym z najlepszych uczniów w klasie a zachowanie co roku wzorowe a na dodatek ma bardzo duże zdolności plastyczne i świetne pomysły jeśli chodzi np. o gazetkę na korytarzu szkoły