| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Nie wiem, co mam zrobić!
Autor Wiadomość
Alka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 06 Sty, 2007 10:43   Nie wiem, co mam zrobić! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może najpierw się przedstawię.Mam na imie Alicja i mam 11 lat.Nie dawno w szkole poznałam super chlopaka Exclamation Znamy się od niedawna ale już wiemy o sobie wszystko i jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi Love Exclamation kiedyś przez sms zapytał mnie czy go kiedyś przytulę i czy dam mu buziaka.Odpisałam mu ża oczywiscie że go przytulę i że dam mu buziaka u policzek, a jak on będzie chciał to mi może dać innego.No i teraz mamy zamiar uwówić się na spacer i na tym spacerze się pocałować.Tylko jest jeden problem, a mianowiecie taki że on jest odemnie o 9 lat starszy!nie wiem co mam zrobić, POMÓŻCIE Exclamation

Ostatnio zmieniony przez Alka dnia Sob 06 Sty, 2007 11:21, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Czarna Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 06 Sty, 2007 10:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi to wyglada na pedofilie. Ktory 20letni mezczyzna chcialby 11nastolatke?

Numer Gadu-Gadu
2551311
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 06 Sty, 2007 11:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czarna napisał/a:
Mi to wyglada na pedofilie. Ktory 20letni mezczyzna chcialby 11nastolatke?

Doceniam towje zdanie, ale gdybyś go znała to byś je zmieniła.On niby ma 20 lat ale zahcowuje sie jakby miał 13.

Czarna Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 06 Sty, 2007 11:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Alu szczerze mowiac rozumiem Cie. Ale widzisz, ja tego nie mowie od tak o tylko z jakiegos doswiadczenia... Poprostu wiem, ze tacy faceci nie szukaja przyjaźni czy milosci skoro zaraz wyskakuja z pocalunkiem... ja znam mojego przyjaciela od trzech lat a dalej uwazamy, ze nic o sobie nie wiemy bo ciagle ktores zaskakuje drugiego. Moge sie oczywiscie mylic i moze sie to okazac super fajny chlopak ( ja na takiego niestety nie trafilam.... )zycze Ci tego z calego serca ale uwazaj... moze lepiej spotkac sie w jakims publicznym miejscu typu kawiarnia? Na spacerze wszystko moze sie wydarzyc...

Numer Gadu-Gadu
2551311
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 06 Sty, 2007 11:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czarna napisał/a:
Alu szczerze mowiac rozumiem Cie. Ale widzisz, ja tego nie mowie od tak o tylko z jakiegos doswiadczenia... Poprostu wiem, ze tacy faceci nie szukaja przyjaźni czy milosci skoro zaraz wyskakuja z pocalunkiem... ja znam mojego przyjaciela od trzech lat a dalej uwazamy, ze nic o sobie nie wiemy bo ciagle ktores zaskakuje drugiego. Moge sie oczywiscie mylic i moze sie to okazac super fajny chlopak ( ja na takiego niestety nie trafilam.... )zycze Ci tego z calego serca ale uwazaj... moze lepiej spotkac sie w jakims publicznym miejscu typu kawiarnia? Na spacerze wszystko moze sie wydarzyc...
Tak naprwade to nikt nie wie nawet o naszych sms-ach a mieszkamy w tak małym miasteczku ze jakby się dowiedziała o tym jedna osoba to zaraz wiedziałoby całe miasto.W szkole jesteśmy poprostu dobrymi kumplami i nawet po nas nie widać że coś między nami jest.A on jest naprawde bardzo inteligentny i mądry więc nic głupiego mu do głowy nie powinno przyjść Exclamation

Aguś Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 06 Sty, 2007 11:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm zaraz zaraz a co 20 letni chlopak robi w podstawówce w szkole? Z calym szacunkiem masz 11 lat jestes jeszcze dzieckiem on ma 20 cos mi tu nie pasuje
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 06 Sty, 2007 11:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aguś napisał/a:
Hmm zaraz zaraz a co 20 letni chlopak robi w podstawówce w szkole? Z calym szacunkiem masz 11 lat jestes jeszcze dzieckiem on ma 20 cos mi tu nie pasuje

On w szkole pracuje i praktycznie tylko siedzi w sekretarjacie przed kompurerem.

Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sob 06 Sty, 2007 12:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Alka napisał/a:
On w szkole pracuje i praktycznie tylko siedzi w sekretarjacie przed kompurerem.

Aha... Czyli jeszcze on pracuje w Twojej szkole? Skoro mówisz, że w małym miasteczku rozniosłoby się to od razu, to w tej szkole też by się dowiedzieli.

Alka napisał/a:
On niby ma 20 lat ale zahcowuje sie jakby miał 13.

Alka napisał/a:
A on jest naprawde bardzo inteligentny i mądry więc nic głupiego mu do głowy nie powinno przyjść

Skoro zachowuje się jak 13-latek, to coś głupiego mogłoby mu przyjść do głowy. A skoro jest inteligentny i mądry (i w/g Ciebie nic "szalonego" nie przyszłoby mu do glowy), to by mu raczej nie przyszło. Tylko że ty piszesz obie te rzeczy.

Numer Gadu-Gadu
4961269
Memi Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 06 Sty, 2007 12:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W afekcie ludzie robią różne rzeczy, a inni wykorzystują to, więc naprawde sobie daruj, ten związek nie ma przyszłości.
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 06 Sty, 2007 12:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A tak btw, to czego Ty od nas chcesz : )?
Powrót do góry
Aguś Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 06 Sty, 2007 12:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dokładnie daj sobie spokoj i tyle,dla wlasnego dobra i bezpieczenstwa
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 06 Sty, 2007 13:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Marna prowokacja Wink

Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 06 Sty, 2007 14:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Memi napisał/a:
W afekcie ludzie robią różne rzeczy, a inni wykorzystują to, więc naprawde sobie daruj, ten związek nie ma przyszłości.
A ja uważam że chyba ma bo mu na mnie bardzo zależy co udowodnił tym że dla mnie żucił palenie.

Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Sob 06 Sty, 2007 14:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepiej pochwal się mamie, jakiego fajnego chłopaka wyrwałaś.

Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 06 Sty, 2007 14:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Alka napisał/a:
On niby ma 20 lat ale zahcowuje sie jakby miał 13.

Alka napisał/a:
A on jest naprawde bardzo inteligentny i mądry więc nic głupiego mu do głowy nie powinno przyjść

Skoro zachowuje się jak 13-latek, to coś głupiego mogłoby mu przyjść do głowy. A skoro jest inteligentny i mądry (i w/g Ciebie nic "szalonego" nie przyszłoby mu do glowy), to by mu raczej nie przyszło. Tylko że ty piszesz obie te rzeczy.[/quote]
Zachowuje się jak 13-latek w sęsie że większość jego znajomych to osoby mniej więcej w moim wieku.On jest od dziecka taki inteligentny i mądry bo jak mi oststnio pokazywał świadectwa to się okazało że był jednym z najlepszych uczniów w klasie a zachowanie co roku wzorowe Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation a na dodatek ma bardzo duże zdolności plastyczne i świetne pomysły jeśli chodzi np. o gazetkę na korytarzu szkoły Exclamation

Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi