Właśnie poszedłem do szkoły średniej ...ale po 1 tygodniu się na niej trochę zawiodłem, chcę zmienić szkołę. Czy jest możliwe zmienianie szkół o rożnych profilach na samym początku roku szkolnego?
Na początku łatwiej się przenieść niż w środku roku szkolnego. Ważne, czy szkoła do której chcesz się przenieść ma wolne miejsca, bo ławek dostawiać przecież nie będą. Jeśli miejsce jest, to wszystko zależy od dobrej woli dyrekcji, podzwoń, popytaj. Powodzenia.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
nie, jestem troszke ambitniejsza, i wyżej mierze, niż jakaś zawodówka.. zresztą technika w czasach dzisiejszych też poziomem nie zachwycają.. nie wiem jak z załatwianiem jak się nie ma znajomości, ale na pewno po znajomości nie jest to dużym problemem, a jak już ma się je załatwione, to przez tydzien na pewno nie narobisz sobie zaległości..
Większość techników daje jedynie złudzenie wykształcenia. Osobiście nie zatrudniłbym np. technika informatyka nawet do zamiatania. Przecież oni nic z tego wyuczonego zawodu nie umieję.
Nie wiem tylko czy jest sens ciągnąć temat techników i zawodówek, skoro nie wiemy czy MKS chce tam iść. Źle zredagował posta, podał za mało szczegółów.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
nie, jestem troszke ambitniejsza, i wyżej mierze, niż jakaś zawodówka.. zresztą technika w czasach dzisiejszych też poziomem nie zachwycają.. nie wiem jak z załatwianiem jak się nie ma znajomości, ale na pewno po znajomości nie jest to dużym problemem, a jak już ma się je załatwione, to przez tydzien na pewno nie narobisz sobie zaległości..
To nierozumiem po co sie wypowiadasz na temat praktyk
ach ci nabijacze....
a na temat tego twojego pozomu.... szkoda sie wypowiadac