| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Jak mu o tym powiedzieć?
Autor Wiadomość
Alka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 11 Cze, 2007 20:36   Jak mu o tym powiedzieć? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chdze już jakiś czas z chłopakiem ale on zaczął być zabardzo zazdrosny, zaczoł mnie zmuszać do spotkań, a jak już sie zgodziłam (musiała bo jak odmawiałam to sie obrażał) to on po pierwsze nie chciał mnie puścić do domu i przez niego się spóźniałam a po drugie nie wystarczył mu zwykły buziak na pożegnanie. Chcę z nim zerwać ale nie wiem jak mu to powiedzieć. Prosze pomóżcie mi Exclamation

Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 11 Cze, 2007 20:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z góry przepraszam całą brać forumową niepodzielającą moich chorych metod.

Alka - Doszukaj się w tym przyjemności. Tak, dobrze mówię - doszukaj się przyjemności w rzuceniu go. Zrób to tak, jakbyś sobie to zawsze wyobrażała. Czy będzie to cios w twarz, czy kop w krocze, czy proste "Koniec z nami", czy poważna rozmowa przy kawie, a po niej rozstanie - Nieważne. Ważne żebyś czerpała z tego momentu jak najwięcej przyjemności - jest On bowiem ukoronowaniem waszego związku.

I - wierz mi, lub nie - ale z rzucania swoich partnerów naprawdę można czerpać przyjemność - Skoro to i tak mus, to po co się stresować, skoro można to polubić?

Nie będę dawał Ci poważnych rad, powtórzę tylko - zrób to tak, jakbyś sobie zawsze to wyobrażała.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 11 Cze, 2007 21:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale ja tak nie potrafie łamać komuś serca. Ale musze to zrobić. No ale z drugiej strony bede wolna i bede mogła poflirtować z jakimiś przystojniakami latem na wakacjach.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 12 Cze, 2007 07:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tja, każdy tak myśli że "Ja tak nie potrafię" - Ale wbrew pozorom jak zrobisz tak jakbyś chciała to zrobić, to będziesz jeszcze z przyjemnością to powtarzać : )

PS: No i pamiętaj, złotej rady nie ma - Jedni lubią się przy tym pokłócić, jedni lubią rzucanie obrączkami, inni lubią spokojne rozmowy, wszystko zależy od Ciebie.

A-ha, byłbym zapomniał - Zapomnij o jakichkolwiek sms'ach, czy gadu-gadu - Nie, nie, nie : ) To byłoby głupie i... Nieprzyjemne : )?
Powrót do góry
natkka92 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 12 Cze, 2007 14:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Zapomnij o jakichkolwiek sms'ach, czy gadu-gadu

Tak to jest głupie...i nie miłe.
Moja przyjaciółka z przyjacielem nie dawno ze sobą zerwali. A wyglądało to tak, pocałował, przytulił, rzucił(nie pamiętam w jakiej to było kolejności Very Happy ) i działo się to na placyku w drewnianej ciuchci Wink. Wszystko zależy od Ciebie.

Czemu ze wszystkich
Pragnień na świecie
Ty - mnie wybrałeś"</i>
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6684266
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 13 Cze, 2007 14:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A jeśli on mmnie znienawidzi Question Chciałabym żbyśmy zostali przyjaciółmi, ale nie wiem czy on będzie chciał.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 13 Cze, 2007 14:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chciałabym żbyśmy zostali przyjaciółmi

To odechciej, bo jest to kretynizm - Skoro to z twojej strony wychodzi chęć zerwania, to bądź pewna że wasza "przyjaźń" nie będzie obustronna.
Powrót do góry
aneta007 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 14 Cze, 2007 18:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie . kiedys mialam chlopaka i obiecalismy sobie zostac przyjaciolmi jak zerwalismy ale on przestal sie do mnie odzywac po 1 miesiacu i nasza ,,przyjazn,, sie skonczyla

Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 15 Cze, 2007 12:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ktoregos dnia idz z nim na spacer. Idzcie w takie miejsce gdzie jest malo ludzi. Nagle stan przed nim, wez go za rece i powiedz: "Przykro mi, ale musimy ze soba zerwac. Nie mozesz na mnie wymuszac spotkac, nie oczekuj ode mnie wszystkiego. Chcialabym zebysmy pozostali przyjaciolmi. Co ty na to?"

Numer Gadu-Gadu
6482031
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 15 Cze, 2007 17:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepiej "spieprzaj dziadu".
A tak serio... Skoro kiedy odmawiałaś spotkania to się obrażał, to teraz też odmów i jak się obrazi to z nim zerwij. A jeżeli szkoda Ci Go pod względem, że cierpi przy zrywaniu itp., to pomyśl sobie, że też z Nim cierpiałaś, a masz przecież prawo do "wolności" : D

Numer Gadu-Gadu
4961269
Kasia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 01 Sie, 2007 11:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A tak wogle to ile masz lat?? To ci podopowiem jak to załatwić.
Powrót do góry
CHoCoLaTE Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 16 razy
PostWysłany: Sro 01 Sie, 2007 12:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W danych ma, ze ma 12 lat
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kasia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 01 Sie, 2007 21:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jakmasz 12lat to zapytaj go (zadzwoń) czy mozecie się spotkać w sobote i idź z nim do kina a po kiniepowli mu powiedz tak:

_ że nie jesteś psem na łańcuchu i on cie bierze na długi spacer jak mu się podoba.
Powiedz że to nie jest dla ciebie najmilsze isobie tego nie zyczysz żeby ciętek okropnie traktowano.a potem zapytaj czy jest na ciebie zły za to że nie mozesz z nim jusz razem być a potem powoli odejdź całując go i mówić dousłyszenia
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Sie, 2007 22:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myślę że po ponad miesiącu już dała radę mu to powiedzieć bez twojej rady : )
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Czw 02 Sie, 2007 08:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A po co niby go całować ? ;p

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu