Wysłany: Pon 11 Cze, 2007 20:36 Jak mu o tym powiedzieć?
Chdze już jakiś czas z chłopakiem ale on zaczął być zabardzo zazdrosny, zaczoł mnie zmuszać do spotkań, a jak już sie zgodziłam (musiała bo jak odmawiałam to sie obrażał) to on po pierwsze nie chciał mnie puścić do domu i przez niego się spóźniałam a po drugie nie wystarczył mu zwykły buziak na pożegnanie. Chcę z nim zerwać ale nie wiem jak mu to powiedzieć. Prosze pomóżcie mi
_________________ "...Zwyczajnie wolności poczuć smak..."
Wysłany: Pon 11 Cze, 2007 20:56
Z góry przepraszam całą brać forumową niepodzielającą moich chorych metod.
Alka - Doszukaj się w tym przyjemności. Tak, dobrze mówię - doszukaj się przyjemności w rzuceniu go. Zrób to tak, jakbyś sobie to zawsze wyobrażała. Czy będzie to cios w twarz, czy kop w krocze, czy proste "Koniec z nami", czy poważna rozmowa przy kawie, a po niej rozstanie - Nieważne. Ważne żebyś czerpała z tego momentu jak najwięcej przyjemności - jest On bowiem ukoronowaniem waszego związku.
I - wierz mi, lub nie - ale z rzucania swoich partnerów naprawdę można czerpać przyjemność - Skoro to i tak mus, to po co się stresować, skoro można to polubić?
Nie będę dawał Ci poważnych rad, powtórzę tylko - zrób to tak, jakbyś sobie zawsze to wyobrażała.
Ale ja tak nie potrafie łamać komuś serca. Ale musze to zrobić. No ale z drugiej strony bede wolna i bede mogła poflirtować z jakimiś przystojniakami latem na wakacjach.
_________________ "...Zwyczajnie wolności poczuć smak..."
Wysłany: Wto 12 Cze, 2007 07:18
Tja, każdy tak myśli że "Ja tak nie potrafię" - Ale wbrew pozorom jak zrobisz tak jakbyś chciała to zrobić, to będziesz jeszcze z przyjemnością to powtarzać : )
PS: No i pamiętaj, złotej rady nie ma - Jedni lubią się przy tym pokłócić, jedni lubią rzucanie obrączkami, inni lubią spokojne rozmowy, wszystko zależy od Ciebie.
A-ha, byłbym zapomniał - Zapomnij o jakichkolwiek sms'ach, czy gadu-gadu - Nie, nie, nie : ) To byłoby głupie i... Nieprzyjemne : )?
Tak to jest głupie...i nie miłe.
Moja przyjaciółka z przyjacielem nie dawno ze sobą zerwali. A wyglądało to tak, pocałował, przytulił, rzucił(nie pamiętam w jakiej to było kolejności ) i działo się to na placyku w drewnianej ciuchci . Wszystko zależy od Ciebie.
_________________ <i>"Pytam się gwiazdy
Co drogę wskazać
Błądzącym miała
Czemu ze wszystkich
Pragnień na świecie
Ty - mnie wybrałeś"</i>
zgadzam sie . kiedys mialam chlopaka i obiecalismy sobie zostac przyjaciolmi jak zerwalismy ale on przestal sie do mnie odzywac po 1 miesiacu i nasza ,,przyjazn,, sie skonczyla
_________________ Kochaj i szalej nie pytaj co dalej...
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pią 15 Cze, 2007 12:25
Ktoregos dnia idz z nim na spacer. Idzcie w takie miejsce gdzie jest malo ludzi. Nagle stan przed nim, wez go za rece i powiedz: "Przykro mi, ale musimy ze soba zerwac. Nie mozesz na mnie wymuszac spotkac, nie oczekuj ode mnie wszystkiego. Chcialabym zebysmy pozostali przyjaciolmi. Co ty na to?"
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Pią 15 Cze, 2007 17:09
Najlepiej "spieprzaj dziadu".
A tak serio... Skoro kiedy odmawiałaś spotkania to się obrażał, to teraz też odmów i jak się obrazi to z nim zerwij. A jeżeli szkoda Ci Go pod względem, że cierpi przy zrywaniu itp., to pomyśl sobie, że też z Nim cierpiałaś, a masz przecież prawo do "wolności" : D
Jakmasz 12lat to zapytaj go (zadzwoń) czy mozecie się spotkać w sobote i idź z nim do kina a po kiniepowli mu powiedz tak:
_ że nie jesteś psem na łańcuchu i on cie bierze na długi spacer jak mu się podoba.
Powiedz że to nie jest dla ciebie najmilsze isobie tego nie zyczysz żeby ciętek okropnie traktowano.a potem zapytaj czy jest na ciebie zły za to że nie mozesz z nim jusz razem być a potem powoli odejdź całując go i mówić dousłyszenia