Wysłany: Sro 19 Lip, 2006 20:03 MÓJ koffany Maciuś B.
hejka od zaczęcia 3 klasy posdtawówki zabujałam sie okkrropppniie w pewnym Maćku B.chodzimy do jednej klasy i wciągle gapiłam się na niego podczas lekcji a on też na mnie.kiedy tylko odwracałam głowe do tyły za ławke (za naszą ławką siesdział on ) on przestawał.lubi grać w piłkę więc kupiłam sobie taką mini żeby zobaczył że też lubie piłke i zapytał mnie czy moge mu pożyczyć więc sie zgodziłam.zauważyłam że wciągle gapi się n mnie.nie wiem co zrobić żeby w 4 klasie poprosił mnie o chodzenie.papa
anomaria Pomogła: 2 razy Dołączyła: 13 Lip 2006 Posty: 19
Wysłany: Sro 19 Lip, 2006 20:21
Moim zdaniem powinnaś kiedyś do niego zagadać i spróbować znalezć jakieś wspólne tematy do rozmowy np. piłka (o ile się nią interesujesz) Jak się spotkacie w szkole to możesz z nim pogadać jak spędził wakacje itp. Mam nadzieję że uda wam się bliżej poznać pozdrawiam
_________________ "Usłyszałam szmer fali obmywającej piasek na brzegu plaży,potem jednak okazało się ,że to jakiś człowiek tyłem do nas mył schody szczotką koloru czekolady"
Daj sobie lepiej spokój z chłopakami, bo to przynosi tylko szkody i weź się do nauki
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
hehe. tez mialam cos podobnego w koncu powiedzial mi na gg ze bujal sie we mnie w przedszkolu a potem jakos sie tak wszystko potoczylo ze sie w sobie zakochalismy (w 6 klasie) i mowilismy sobie na gg "kocham cie" itp. spotykalismy sie na podworku niestety wszystko sie pospulo przez kogos. nagadal jakies bzdury. no trudno...niektore milosci sie kiedys koncza...a zazwyczaj to te z osoba nie przeznaczona do ciebie. znajde innego z reszte tak bylo w moim horoskopie pozdro for all :*
Zawsze mogli sobie najpierw chlapnąć setkę na odwagę...
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wysłany: Pią 25 Sie, 2006 08:37
Eeee tam, naskakujecie na to gg, to też okres przez który trzeba przejść, pierwszego chłopaka złapie za rączkę, drugiemu powie na gg że go kocha, trzeciemu przez telefon, czwartemu prosto w oczy, z piątym się prześpi i tak dalej. Do wszystkiego stopniowo - to moja dewiza : P
Jakby co, to mogę do cybera pożyczyć webcam, ale pewnie zaczną go używać nie wcześniej niż w 1 kl. gimnazjum.
—Michael Shermer