| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Prezenty dla Pań Wychowawczyń- jakie ??
Autor Wiadomość
Adrian5 Płeć:Mężczyzna

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 27 Maj, 2006 08:46   Prezenty dla Pań Wychowawczyń- jakie ?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam !

Co jakiś czas imieniny, urodziny, dzień kobiet itp.
Oczywiście za każdym razem prezent dla Pani Wychowawczyni.
Jakie upominki dostają Wasze Panie?
Bo widzę że w mojej grupie zaczynają przesadzać kupując biżuterię dla nauczycieli.

Kochajmy Motylki:
http://www.feelfree.com.pl/strona_galeria_slice.php?hps=1
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Sob 27 Maj, 2006 11:43   Re: Prezenty dla Pań Wychowawczyń- jakie ?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Adrian5 napisał/a:

Kochajmy Motylki:
http://www.feelfree.com.pl/strona_galeria_slice.php?hps=1

I co w związku z tym? Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 27 Maj, 2006 13:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nic, wychowawca dostaje swoją miesięczną pensję - To jego praca, no nie? Za sprzątanie kanałów nikomu kwiatow i biżuterii nie dają.
Powrót do góry
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 27 Maj, 2006 19:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kwiatki - probably the best gift for women in the world ;].
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Nie 28 Maj, 2006 11:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie na koniec klasy szóstej składamy się po 7 zł od osoby. Razem wyjdzie jakieś 200 zł ^^ ymm .. pewnie jej kupią bukiet kwiatów, mega bomboniere i jakąś drogą biżuterię. Przesada moim zdaniem, ale ja w samorządzie nie jestem i głosu w tej sprawie nie mam ;P
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Nie 28 Maj, 2006 12:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita napisał/a:
U mnie na koniec klasy szóstej składamy się po 7 zł od osoby. Razem wyjdzie jakieś 200 zł ^^ ymm .. pewnie jej kupią bukiet kwiatów, mega bomboniere i jakąś drogą biżuterię. Przesada moim zdaniem, ale ja w samorządzie nie jestem i głosu w tej sprawie nie mam ;P

Przy innych rzecach niecvh wymyślają co chcą, ale w sprawach finansowych każdy powinien mieć głos. Zresztą, u nas i tak pewnie bedzie wiecej, tylko po co? Ci od wymyślania prezentów już nawert nie wiedzą, co za bzdet kupić. A że to ostatni rok, to oprócz tego, ze nie potrz\ebny, bzdet będzie jeszcze drogi.

nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Nie 28 Maj, 2006 16:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

imieniny, i tym podobne to jej swieto, nie zwiazane ze szkola, kim wy dla niej bliskim jestescie, sa dni nauczyciela, koniec roku.. to wystarczajace...
Powrót do góry
P-Star Płeć:Kobieta

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 04 Cze, 2006 14:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w klasie jak ą jakieś okazje typu dzień nauczyciela to sie składamy na kwiaty i organizujemy jakiś poczęstunek.Ale w tym roku kupujemy coś odjazdowego bilet do teatru Smile Kwiat
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4532417
Dandżer Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 04 Cze, 2006 15:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja zawsze daje pani bukiet kwiatów . (TRADYCJA)
Powrót do góry
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Nie 04 Cze, 2006 20:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A nasza klasa chyba oszalała. Obudziliśmy się dopiro gdy przyszły urodziny wychowawczyni. Na każdą bzdetę typu dzien kobiet, imieniny, dizen nauczycioela, poczatek i koniec roku, boze narodzenie, wielkanoc itp. kupujemy pani biżuterię, dobrą kawę, kwiaty i zazwyczaj bomboniere itp.Ale w marcu sie wkurzylismy, bo wyszlo ze kazdy z klasy liczacej 29 osob mialby przyniesc okolo 10 zyla na pierscionek dla pani i perfumy z avonu. Skonczylo sie tak, ze kolezanka zerwala kwiatka z ogrodu babci biggrin

Numer Gadu-Gadu
6482031
ewamarchewa Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 11 Sie, 2006 12:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Marcia10 napisał/a:
.Ale w marcu sie wkurzylismy, bo wyszlo ze kazdy z klasy liczacej 29 osob mialby przyniesc okolo 10 zyla na pierscionek dla pani i perfumy z avonu. Skonczylo sie tak, ze kolezanka zerwala kwiatka z ogrodu babci biggrin

A my na koniec szkoły się składaliśmy po 35 zł.!!! Tyle, że chłopacy nie złożyli się, bo się obrazili na panią, o to, że oni są zawsze nie dobrzy (bo tak jest!) Evil or Very Mad I, oczywiście nikt o niczym nie wiedział co kupuje (jak zwykle ta sama dziewczyna) dla pani i kupili kosz słodyczy i KSIĄŻKĘ PRZYRODNICZĄ (bo babka uczy przyrody). CHORE

Ostatnio zmieniony przez ewamarchewa dnia Pią 20 Paź, 2006 19:57, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8168309
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Sob 12 Sie, 2006 20:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chore ze strony chlopakow.

Moja wych. tez uczy przyry biggrin

Numer Gadu-Gadu
6482031
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Sob 12 Sie, 2006 20:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja też uczyła przyrody, i co? Może założymy jakis klub, hm? Rolling Eyes
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Sob 12 Sie, 2006 20:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czemu nie? byloby fajnie:D

Numer Gadu-Gadu
6482031
Odpowiedz do tematu