Wysłany: Sob 27 Maj, 2006 08:46 Prezenty dla Pań Wychowawczyń- jakie ??
Witam !
Co jakiś czas imieniny, urodziny, dzień kobiet itp.
Oczywiście za każdym razem prezent dla Pani Wychowawczyni.
Jakie upominki dostają Wasze Panie?
Bo widzę że w mojej grupie zaczynają przesadzać kupując biżuterię dla nauczycieli.
U mnie na koniec klasy szóstej składamy się po 7 zł od osoby. Razem wyjdzie jakieś 200 zł ^^ ymm .. pewnie jej kupią bukiet kwiatów, mega bomboniere i jakąś drogą biżuterię. Przesada moim zdaniem, ale ja w samorządzie nie jestem i głosu w tej sprawie nie mam ;P
U mnie na koniec klasy szóstej składamy się po 7 zł od osoby. Razem wyjdzie jakieś 200 zł ^^ ymm .. pewnie jej kupią bukiet kwiatów, mega bomboniere i jakąś drogą biżuterię. Przesada moim zdaniem, ale ja w samorządzie nie jestem i głosu w tej sprawie nie mam ;P
Przy innych rzecach niecvh wymyślają co chcą, ale w sprawach finansowych każdy powinien mieć głos. Zresztą, u nas i tak pewnie bedzie wiecej, tylko po co? Ci od wymyślania prezentów już nawert nie wiedzą, co za bzdet kupić. A że to ostatni rok, to oprócz tego, ze nie potrz\ebny, bzdet będzie jeszcze drogi.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
imieniny, i tym podobne to jej swieto, nie zwiazane ze szkola, kim wy dla niej bliskim jestescie, sa dni nauczyciela, koniec roku.. to wystarczajace...
U mnie w klasie jak ą jakieś okazje typu dzień nauczyciela to sie składamy na kwiaty i organizujemy jakiś poczęstunek.Ale w tym roku kupujemy coś odjazdowego bilet do teatru
A nasza klasa chyba oszalała. Obudziliśmy się dopiro gdy przyszły urodziny wychowawczyni. Na każdą bzdetę typu dzien kobiet, imieniny, dizen nauczycioela, poczatek i koniec roku, boze narodzenie, wielkanoc itp. kupujemy pani biżuterię, dobrą kawę, kwiaty i zazwyczaj bomboniere itp.Ale w marcu sie wkurzylismy, bo wyszlo ze kazdy z klasy liczacej 29 osob mialby przyniesc okolo 10 zyla na pierscionek dla pani i perfumy z avonu. Skonczylo sie tak, ze kolezanka zerwala kwiatka z ogrodu babci
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
.Ale w marcu sie wkurzylismy, bo wyszlo ze kazdy z klasy liczacej 29 osob mialby przyniesc okolo 10 zyla na pierscionek dla pani i perfumy z avonu. Skonczylo sie tak, ze kolezanka zerwala kwiatka z ogrodu babci
A my na koniec szkoły się składaliśmy po 35 zł.!!! Tyle, że chłopacy nie złożyli się, bo się obrazili na panią, o to, że oni są zawsze nie dobrzy (bo tak jest!) I, oczywiście nikt o niczym nie wiedział co kupuje (jak zwykle ta sama dziewczyna) dla pani i kupili kosz słodyczy i KSIĄŻKĘ PRZYRODNICZĄ (bo babka uczy przyrody). CHORE
Ostatnio zmieniony przez ewamarchewa dnia Pią 20 Paź, 2006 19:57, w całości zmieniany 1 raz