mam 15 lat(niecałe) no i od 2 miesięcy nie mam okresu!! a już miesiączkuje z rodzicami to tak jakos glupio o tym gadac jak moge to sprawdzić czy nie jestem w ciązy ale nie testem bo jak mama sie dowie!! Pmozcie mi please..
P.S. z chlopakiem przezylismy juz ten ''pierwszy raz''wiecie o co chodzi
Wygląda na to, że wpadłaś. Z tego co wiem to jedyny sposób na to aby zobaczyć czy dziewczyna jest w ciąży to test ciążowy(jak rodzice maja się dowiedzieć o teście ciążowym to ja nie wiem? ). Mogę się mylić najlepiej wybierz się do ginekologa, chyba nie musisz być z rodzicami, więc na razie możesz być spokojna, lecz jak coś będzie nie tak nie uciekniesz przed rozmową z nimi.
A teraz na poprawę humoru, brak miesiączki może być też spowodowany nadmiernym wysiłkiem lub złym odżywianiem.
Najlepiej jednak niech ktoś inny się wypowie bo ja do ginekologa nie chodzę a nie mam w planach operacji zmiany płci
Po cholerę tak wam sie z tym spieszy?
Fajnie jest być matką w gimnazjum prawda?
_________________ "Kiedy jest Ci tak źle, że już gorzej być nie może, zacznij się walić kijem po nodze. Kiedy przestaniesz, od razu poczujesz się lepiej." - Forest Gump
Wysłany: Sob 11 Mar, 2006 20:53
Dobra, nie mówmy o jej wieku i bzykaniu z partnerem...
Wróćmy do tematu:
Pytanie brzmi - Zabezpieczaliście się?
Tak czy kwak kup jakiś test ciążowy, zrób go i zobacz... Jeśli jesteś - drzewo w lesie czeka - jeśli nie, to idź do ginekologa, brak miesiączki może być spowodowany wieloma czynnikami.
PS: Jednak najważniejsze pytanie, to czy mieliście jakieś zabezpieczenie?
no właśnie nie zabezpieczyliśmy sie bo on nie chciał on jest starszy ma 16 lat mówil ze jeden raz to nic nie będzie . spróbuje namówic moją starszą kumpele ma 18 lat to zrobie test a co do testu to czerwona kreska jak jestem w ciąży?
Wysłany: Nie 12 Mar, 2006 09:47
Hehehe, Keeveek może miec rację ; )W końcu bez prezerwatywy to milej ; )
A co do Ciebie dziewczyno, to cóż... Na 90% jesteś w ciąży - Ale jest ważniejsza sprawa... Pomyśl, przypomnij sobie... Czy kiedyś, coś Ci nie wygryzło części mógzu odpowiadającej za myślenie?
ha ha ha bardzo smieszne myslalam ze mi pomozecie bo chyba do tego jest to forum ale widze ze sie mylilam na ttym forum jak ktos ma problem i to powazny to kazdy sie z niego nasmiewa!
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 12 Mar, 2006 15:58
okres sie moze z roznych powodow spozniac, wiec nie jest to powod zeby sie tak martwic. ale skoro boisz se ze mozesz byc w ciazy to zrob test, idz do ginekologa. mama za toba do niego nie pojdzie. test tez mozesz spokojnie zrobic zeby nie widziala. lepsze to niz sie martwic.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 12 Mar, 2006 16:21
nie ma obowiazku, jezeli, tylko nie pamietam czy od 15 czy 16 lat moze przepisac tabletki wczesnoporonne to wtedy mzoe je przepisac a o ciazy nie mowic. no i wydaje mi sie ze jak ma 15 to tez juz nie musi mowic, ale tego nie jestem pewna.
Wysłany: Nie 12 Mar, 2006 21:11
Moralizator Shaunri przystępuje do akcji...
Dziewczyno... Spójrz na to z moich oczu - Przeglądasz sobie forum, nagle wpadasz do wątku o nazwie "okres" - I widzisz, że dziewczyna ewidentnie gziła się bez zabezpieczenia (Czyli jest głupsza niż mój but u lewej nogi - Bez obrazy), do tego myśli, że testu ciążowego nie da się zrobić tak żeby rodzice nie widzieli, oraz nie da się pójść do ginekologa tak żeby rodzice nie widzieli (Nie znam rzeczy mnie inteligentnej od buta...). Generalnie dziewczyna do rozsądnych nie należy - To widać na pierwszy rzut oka...
... tyle na forum, bo co mogę Ci tutaj więcej powiedzieć? Zresztą... Nie chce mi się - tutaj to mogę Cię jedynie wyśmiać. Jeśli uważasz że naprawdę masz problem, to masz tu mój numer gg: 6209731 - Mogę pomóc, czemu nie...
nasty_girl tobie dalam punkt'pomogla'' bo ty mi chociaz pomagasz
a co do ciaży do dzisiaj wymiotowalam i narazie moich rodzicow nie ma w domu bo oni polecieli do stanów do pracy jestem pod opieka mojej ''cioci'' test zrobie póżniej jak moja kumpela do mnie przyjdzie
P.S. moja ''ciocia'' praccuje do 22.00