Wysłany: Sob 28 Sie, 2004 08:31 Zloty; Minizloty...
Hm... zakałdam ten tematu tutaj bo nie wiedziałam gdzie mam go założyc a zakładam go bo, eeee bo tak a więc dzisiaj odbędzie się pierwszy (no może nie pierwszy, ale prawdopodobnie pierwszy fotografowany) hm... minizlot w którym bedzie uczestniczyło 2 uzytkowników .
Odbędzie się on przy okazji wystawienia filmu w kinie =]. Wezme w nim udział hm... ja i hm... ElnkaNenar . hm... po co ja wogóle to pisze =P, ano tak.
A więc chciałabym tym zachęcić wszystkich uzytkowników mieszkających w nieznacznej odległości od siebie, bądx przebywających chwilowo w niedalekich od siebie miejscach o organizowanie takich spotkań, chociaż 2-osobowych jak jest w naszym przypadku, a następnie uwiecznianie ich na zdjęciach-na kamerze (no tutaj jest juz przesada ale jeżeli ktoś ma swoją kamere i może z niej korzystać jak chce to czemu nie =P), a następnie udostępnianie zdjęć np. u nas w albumie forumowym .
Możliwe, że w najbliższym czasie spotkam się również z innym użytkownikiem (użytkowniczk) ale jak na razie pozostawny to w cichym obejściu =], więc zaręczam, że zdjęcia (nawet jeżęli wyjdziemy na nich okropnie i będa okropnej jakości =P) znajdą się w forumowym albumie (jednak z jako takim opóźnieniem ponieważ będą to zdjęcia robione zwykłym aparatem i msuze poczekać aż skończy się klisza a potem jeszcze wywołać i zeskanowac i wogole i może zejść nawet z miesiac albo przy moim tępie z dwa =P).
A więc pozdrawiam wszystkich cieplutko i zachęcam do uwieczniania swoich spotkać nowinkami techniki (no nie wiem czy aparat to taka nowinka no ale hehe zawzse coś elektroniczego czym trzeba umieć się posługiwać żeby działało )
przepraszam że tak sie rozpisałam no ale cóż, taka moja naturka =D Pozdrawiam ponownie
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 28 Sie, 2004 10:11
O, no to ja sie spotkam z Mala na stachu, skoluj kilka henkow, ja wezme kilka warek, zapros pare osob i bedzie gites.
hehe dziewczątko wiesz gdzie jest Ciechocinek =D trzeba by było w jakiś długi weekend wybrać się w kilka osób, kto tutaj w okolicach mieszka, Ty ja, czerwony miś =] i np. we 3 moglybysmy sie wybrać do Neny i Małej może by nas przenocowały przez kilka dni i nocy =D a potem powrót do domq ^^'
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 29 Sie, 2004 03:48
Wiesz co było zaje*ście, według mnie forumowicze powinni się spotykać jeśli mogą, ale oczywiście jeśli mają wiecej czasu, bo my miałyśmy trochę mało przez autobus i moją potrzebe fizjologiczną
tak tak ale w gruncie rzeczy te 2 czy 3 minuty spędzone razem =P były nawet fajne i pwoiem Ci że masz odjechaną fryzurke chodzi o kolor i o ścięcie grzywki =D) ruper wygladasz po prostu hehe (dobra bez słodzenia wiecej) a pzoa tym to doszłam do wniosku że przydałoby się spotkac jeszcze raz =] tylko tym razem może w jakiejś kawiarni, barze albo coś w tym stylu żebysmy miały czas pogadać, najlepiej w jakims mieście który ejst w podobnej odległości od nas obydku czyli pomiędzy bielskiem-siemianowicami.
A film był mega super *wyjebisty polecam wszystkim, fanom i nie fanom metallici! a ta atmosfera w kinie, i te co chwilowe wybuchy śmeichu =D w niejednej chwili czułam się jak na koncercie i chciałam zacząć tańczyć =P i pogować, oraz całyc zas zdawało mi się ze jestem tam obok Jamesa Kirka i Larsa =P ale film był super =D pozdra dla Pauli (chyba zapamiętałam imie =P) oraz dla jej koleżanek
Oooo to Wy się już spotkałyście Czemu tylko 2 minuty?
Eee...Ja tam nie mam do nikogo blisko z resztą nikt by ze mną nie wytrzymał Ale fajnie,że się spotykacie
Tylko my, bo tylko my (chyba) z forum szłyśmy na Metallicę do Katowickiego kina na 20.00. Proste.]Jakby nikt z tobą nie wytrzymał? Z każdym da się wytrzymać, a ty na forum jesteś spoko więc czemu by nie? A skad jesteś?
też Ciechocinek (a raczej okolice czy cos w tym stylu) a dlaczego 2 minuty? bo Nenar miała potrzebę fizjologiczną poza tym uciekł jej autobus i troszkę się spóźniła a 3 punk to bo zaraz zaczynał się seans =].
Następnym razem możemy np. zrobić zlocik ludzi z okolic Katowic i tych [cenzura] (czyli jak wiem mogyby [moze] wziąść w nich udział ja, Elka, Czerwony Miś [tylko że ona jest z Bytomia ale to tez niedaleko] noi moze jeszcze Kornelia bo ona jest z Siemianowic [miasto obok mnie tylko ze jej nigdy nie spotkalam] ale jej cos ostatnio ani widu ani slychu na forum).
ale duzy nawias =D
Wysłany: Wto 31 Sie, 2004 11:48
Bytom jest chyba blizej Katowic niż Bielsko - znowu będę musiała się użerać z facetem z autobusu (stary gbur), ale moze będzie inny. A co do Kornelii to można jej wysłąć zawsze e-maila, bo chyba na forum ma podanego.
tak tak bytom jest dużo bliżej (nie Katowic ale siemianowic, czyli tam gdzie mieszkam) ale jeślibyłabyś chętna to moglibyśmy w okolichach Katowic zrobić ten zlocik =] w końcu bliżej od Ciebie do Katowic niż do Siemianowic =P
Wysłany: Wto 31 Sie, 2004 18:24
Jak pasuje Misiowi, niech on się odezwie a my juz pogadamy we dwie na gg, bo tu to jest trochę bez sensu, żeby postów nie nabijać zbytnio, a więc Misiu odezwij się tutaj, a ja jakbym miała autobus do Siemianowic to tam też mozemy
=] jasne tylko że lepiej w Katowicach, tam przynajmniej są miejsca żeby se posiedzieć (np. jakaś kawiarnia czy bar) bo w siemcach nie ma nic takego =] ok tos ie na gg dogadamy =] i misiu odezwij się prosze =P tu bądx na gg
Ja jestem z Bydgoszczy.
W tym roku byłam na kolonii w Borównie. Byłam na 1 turnusie. Nena była na trzecim Była z moimi końmi ze stadniny(Nena, Augusta tam nie było, ale Birka jest zaraz po auguście moja ulubiona ), z moim instruktorem jazdy konnej i z moimi koleżankami ze stajni Hehe mogła mi powiedzieć to bym przyjechałą "pomgać przy koniach" a tak to cały czas w tej Bydgoszczy pomagałam...