| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Zloty; Minizloty...
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 28 Sie, 2004 08:31   Zloty; Minizloty... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm... zakałdam ten tematu tutaj bo nie wiedziałam gdzie mam go założyc Wink a zakładam go bo, eeee bo tak Mr. Green a więc dzisiaj odbędzie się pierwszy (no może nie pierwszy, ale prawdopodobnie pierwszy fotografowany) hm... minizlot w którym bedzie uczestniczyło 2 uzytkowników Wink.
Odbędzie się on przy okazji wystawienia filmu w kinie =]. Wezme w nim udział hm... ja i hm... ElnkaNenar Mr. Green. hm... po co ja wogóle to pisze =P, ano tak.

A więc chciałabym tym zachęcić wszystkich uzytkowników mieszkających w nieznacznej odległości od siebie, bądx przebywających chwilowo w niedalekich od siebie miejscach o organizowanie takich spotkań, chociaż 2-osobowych jak jest w naszym przypadku, a następnie uwiecznianie ich na zdjęciach-na kamerze (no tutaj jest juz przesada ale jeżeli ktoś ma swoją kamere i może z niej korzystać jak chce to czemu nie =P), a następnie udostępnianie zdjęć np. u nas w albumie forumowym Mr. Green .

Możliwe, że w najbliższym czasie spotkam się również z innym użytkownikiem (użytkowniczk) ale jak na razie pozostawny to w cichym obejściu =], więc zaręczam, że zdjęcia (nawet jeżęli wyjdziemy na nich okropnie i będa okropnej jakości =P) znajdą się w forumowym albumie (jednak z jako takim opóźnieniem ponieważ będą to zdjęcia robione zwykłym aparatem i msuze poczekać aż skończy się klisza a potem jeszcze wywołać i zeskanowac i wogole i może zejść nawet z miesiac albo przy moim tępie z dwa =P).

A więc pozdrawiam wszystkich cieplutko i zachęcam do uwieczniania swoich spotkać nowinkami techniki (no nie wiem czy aparat to taka nowinka no ale hehe zawzse coś elektroniczego czym trzeba umieć się posługiwać żeby działało Wink)

przepraszam że tak sie rozpisałam no ale cóż, taka moja naturka =D Pozdrawiam Mr. Green ponownie

Numer Gadu-Gadu
2891618
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Sie, 2004 10:11   

O, no to ja sie spotkam z Mala na stachu, skoluj kilka henkow, ja wezme kilka warek, zapros pare osob i bedzie gites.
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 28 Sie, 2004 10:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to ja przyjezdzam do Was do Ciechocnka przy okazji przywioze nasze "tutejsze" winko =] i będzie fajanie =P

Numer Gadu-Gadu
2891618
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Sie, 2004 11:18   

To może się skołujmy wszyscy Cool razem z ***, którą ma spotkać Wierzba Cool

A co do naszego spotkania to Metallica łączy ludzi Smile a ja już niemogę się doczekać
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 28 Sie, 2004 11:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe dziewczątko wiesz gdzie jest Ciechocinek =D trzeba by było w jakiś długi weekend wybrać się w kilka osób, kto tutaj w okolicach mieszka, Ty ja, czerwony miś =] i np. we 3 moglybysmy sie wybrać do Neny i Małej może by nas przenocowały przez kilka dni i nocy =D a potem powrót do domq ^^'

Numer Gadu-Gadu
2891618
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 03:48   

Wiesz co było zaje*ście, według mnie forumowicze powinni się spotykać jeśli mogą, ale oczywiście jeśli mają wiecej czasu, bo my miałyśmy trochę mało przez autobus i moją potrzebe fizjologiczną biggrin
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 14:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak tak ale w gruncie rzeczy te 2 czy 3 minuty spędzone razem =P były nawet fajne i pwoiem Ci że masz odjechaną fryzurke chodzi o kolor i o ścięcie grzywki =D) ruper wygladasz po prostu hehe (dobra bez słodzenia wiecej) a pzoa tym to doszłam do wniosku że przydałoby się spotkac jeszcze raz =] tylko tym razem może w jakiejś kawiarni, barze albo coś w tym stylu żebysmy miały czas pogadać, najlepiej w jakims mieście który ejst w podobnej odległości od nas obydku czyli pomiędzy bielskiem-siemianowicami.

A film był mega super *wyjebisty polecam wszystkim, fanom i nie fanom metallici! a ta atmosfera w kinie, i te co chwilowe wybuchy śmeichu =D w niejednej chwili czułam się jak na koncercie i chciałam zacząć tańczyć =P i pogować, oraz całyc zas zdawało mi się ze jestem tam obok Jamesa Kirka i Larsa =P ale film był super =D pozdra dla Pauli (chyba zapamiętałam imie =P) oraz dla jej koleżanek Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
2891618
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 30 Sie, 2004 12:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oooo to Wy się już spotkałyście Mr. Green Czemu tylko 2 minuty? Sad
Eee...Ja tam nie mam do nikogo blisko z resztą nikt by ze mną nie wytrzymał Mr. Green Ale fajnie,że się spotykacie Mr. Green

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 30 Sie, 2004 19:48   

Tylko my, bo tylko my (chyba) z forum szłyśmy na Metallicę do Katowickiego kina na 20.00. Proste.]Jakby nikt z tobą nie wytrzymał? Z każdym da się wytrzymać, a ty na forum jesteś spoko więc czemu by nie? A skad jesteś?
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 10:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

też Ciechocinek (a raczej okolice czy cos w tym stylu) a dlaczego 2 minuty? bo Nenar miała potrzebę fizjologiczną Wink poza tym uciekł jej autobus i troszkę się spóźniła a 3 punk to bo zaraz zaczynał się seans =].

Następnym razem możemy np. zrobić zlocik ludzi z okolic Katowic i tych [cenzura] (czyli jak wiem mogyby [moze] wziąść w nich udział ja, Elka, Czerwony Miś [tylko że ona jest z Bytomia ale to tez niedaleko] noi moze jeszcze Kornelia bo ona jest z Siemianowic [miasto obok mnie tylko ze jej nigdy nie spotkalam] ale jej cos ostatnio ani widu ani slychu na forum).

ale duzy nawias =D

Numer Gadu-Gadu
2891618
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 11:48   

Bytom jest chyba blizej Katowic niż Bielsko - znowu będę musiała się użerać z facetem z autobusu (stary gbur), ale moze będzie inny. A co do Kornelii to można jej wysłąć zawsze e-maila, bo chyba na forum ma podanego.
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 15:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak tak bytom jest dużo bliżej (nie Katowic ale siemianowic, czyli tam gdzie mieszkam) ale jeślibyłabyś chętna to moglibyśmy w okolichach Katowic zrobić ten zlocik =] w końcu bliżej od Ciebie do Katowic niż do Siemianowic =P

Numer Gadu-Gadu
2891618
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 18:24   

Jak pasuje Misiowi, niech on się odezwie Smile a my juz pogadamy we dwie na gg, bo tu to jest trochę bez sensu, żeby postów nie nabijać zbytnio, a więc Misiu odezwij się tutaj, a ja jakbym miała autobus do Siemianowic to tam też mozemy
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 18:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

=] jasne tylko że lepiej w Katowicach, tam przynajmniej są miejsca żeby se posiedzieć (np. jakaś kawiarnia czy bar) bo w siemcach nie ma nic takego =] ok tos ie na gg dogadamy =] i misiu odezwij się prosze =P tu bądx na gg Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
2891618
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 02 Wrz, 2004 21:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jestem z Bydgoszczy.
W tym roku byłam na kolonii w Borównie. Byłam na 1 turnusie. Nena była na trzecim Mr. Green Była z moimi końmi ze stadniny(Nena, Augusta tam nie było, ale Birka jest zaraz po auguście moja ulubiona Mr. Green ), z moim instruktorem jazdy konnej i z moimi koleżankami ze stajni Mr. Green Hehe mogła mi powiedzieć to bym przyjechałą "pomgać przy koniach" a tak to cały czas w tej Bydgoszczy pomagałam... Rolling Eyes

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu