Zacznę od początku.. bo jeśli tego nie zrobie, niektóre osoby zaczną się rzucać do mnie...
Otóż miałam chłopaka, chodizliśmy już długo.. Niestety, pił dużo, zaliczył parę wybrykow, ja miałam tego dość i zerwałam.
Niedawno poznałam takiego jednego kolesia. Bardzo miły, fajny. Ale ma jedną wadę - posiada samochód i to nie byle jaki. Od razu mi sie spodobał, byłam oczarowana.
Mam też taką koleżankę, która się ostatnio przyczepiła do mnie tylko dlatego, że mam kolegów. Jak tylko zobaczyła, że mi się podoba tamten koleś, zaczęła go podrywać.
Znam go zaledwie od pięciu dni, a widzieliśmy się codziennie, spotykamy się. Ona jednak podrywa go dalej.
Ale na tym nie koniec. Pewien chłopak, któremu sie podobam, zaczął mnie wyzywać od "Blachar" i w ogóle.. Jest chyba zły, że podoba mi się ktoś inny. Mam już dosyć tego, ze wszyscy myślą, ze mi się podoba tamten chłopakt ylko dlatego, ze ma samochód. tym abrdziej, że nic na to nie wskazuje, nawet sama mu mowiłam, żebyśmy sie gdzieś prześli, a nie tylko tym samochodem... Nie wiem co robić, nie chcę żeby mnie uważano za materialistkę, ale też jednocześnie nie chcę stracić Jego. Co mam zrobić?
_________________ Możesz być gdziekolwiek, kiedy twoje życie nagle się zaczyna... kiedy otwiera się przed tobą przyszłość. Na początku możesz nawet nie zdawać sobie z tego sprawy... ale to się już stało.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Pon 09 Sty, 2006 22:31
Cytat:
Ale ma jedną wadę - posiada samochód i to nie byle jaki. Od razu mi sie spodobał, byłam oczarowana.
czym?samochodem?;/
wlasciwie to nie jesteście jeszcze razem, nie jest Twoją własnością...chociaz z drugiej strony nie powinna tego robic, skoro widzi ze jesteś Nim zainteresowana.
MOże staj się nie jeździć autem może mów mu że masz dosyć takiego transportu że od tego zle się czujesz? Nieiwem tak bym chyba zrobiłą na twoim miejscu
_________________ Ach, co za oszczędność czasu zakochać się od pierwszego wejrzenia! <:3)~
latwo wam mowic - "nie przejmuj sie". jedne z moich znajomych mnie zablokowal nawet gg na gg. i za co? za to, ze mu sie podobam, a on dla mnie nie. nazywa mnie blachara i jeszcze innym to rozgaduje:( ja juz mam dosyc!
_________________ Możesz być gdziekolwiek, kiedy twoje życie nagle się zaczyna... kiedy otwiera się przed tobą przyszłość. Na początku możesz nawet nie zdawać sobie z tego sprawy... ale to się już stało.
Wysłany: Sro 11 Sty, 2006 18:13
No nie, jakby mnie ktoś na gg zablokował, to bym chyba się powiesił - I do tego jeszcze mówią na Ciebie blachara! Kurde... Spawasz blachy czy jak? Wiesz... Podobno teraz spawacze mają wzięcie...
Dobra, wiem, wiem, nabijam się (Hihihihi). Tak na poważnie to co to za kumpela co nazywa Cię... Tak jak Cię nazywa, i dodatkowo coś tam, coś tam i coś tam robi?