No więc tak mam do napisania jakies wypracowanie z polskiego z "Syzyfowych prac" a problem w tym że ja ani nie przeczytalam ani nie mam ksiązki i niewiem jak zrobić=/ a mam na pojutrze a jutro po sql mam dyske:d i potem nie bede miłą czaus juz robic i zreszta niewiem jak ...:p......Wiec tak zadanie jest takie:
Czy chciałbyś być uczniem klerykowskiego gimnazjum? Swoją opinię postaraj się udowodnić w sposób konkretny, rzeczowy. Objętość pracy to strona papieru kancelaryjnego.
JAk ktoś robił może podobne zadanie albo zna jakąś fajan stronke do przepisani to bylam bym bardzo a to bardzo bardzo wdzięczna :*:* bo ja nic w necie nie mogłam znaleźć=/
Przeczytaj ten fragment mówiący o samym gimnazjum, jakieś 20-30 stron, niewiele, jakaś godzinka czytania maksymalnie. Poza tym, jest to jedna z krótszych lektur, więc nie widzę problemu najmniejszego z przeczytaniem całości.