| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
I co teraz?
Autor Wiadomość
SONIa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 23 Lip, 2003 22:14   I co teraz? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem co mam zrobic! Pewien chlopak bardzo chcial ze mna chodzic (wczesniej byl jednym z moich najlepszych kumpli)! Wszyscy z naszej paczki namawiali mnie zebym zgodzila sie z nim chodzic, ze nie bede zalowac itp! on chcial ze mna chodzic dosc dlugo chyba z 3 miesiace przez ten czas mielismy oboje po 2 partnerow! on mowil mi ze sie chyba we mnie zakochal... az w koncu tak jakos wyszlo ze sie zgodzilam-choc za bardzo checi nie mialam... fajnie sie nam gadalo, calowalo... wogole bylo "milo"biggrin jednak po 2 tygodniach on stwierdzil ze to juz za dlugo, ze on nie umie tak dlugo chodzic z dziewczyna i ze nie mam sie obrazac... nic do niego nie czulam ale bylo mi bardzo Sad nasi znajomi byli bardzo zdziwieni naszym rozstaniem, bo sie nawet nie klucilismy... ostatnio jakis tydzien temu! bylismy na imprezie cala paczka, a on stwierdzil ze chce ode mnie buzi... nie dalam mu choc mialam na to ochote:( ZALEZY MI NA NIM I TERAZ TO CZUJE LECZ WSYD MI SIE DO TEGO PRZYZNAC ... JAK GO SPOWROTEM ODZZYSKAC???

DameK_17 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 25 Lip, 2003 05:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

następnym razem zgudź się na całusa
Jeżeli on coś do ciebie czuje to odzyskasz go bez żadnych problemów

Powodzenia Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 25 Lip, 2003 13:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ech, moim zdaniem najlepszą receprą jest powiedzenie tego:

Cytat:
ZALEZY MI NA NIM I TERAZ TO CZUJE LECZ WSYD MI SIE DO TEGO PRZYZNAC ... JAK GO SPOWROTEM ODZZYSKAC???

Może jestem staromodna, ale według mnie zrobisz najlepiej jeśli się mu do tego przyznasz... wkońcu kiedyś był twoim najlepszym kolegom... nie duś tych uczuć w sobie Wink biggrin . Wiem, że niełatwo tego wszystkiego tak sobie powiedzieć, ale warto spróbować ! Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 26 Lip, 2003 19:46   miłośc Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Porozmawiaj z nim a słowa zamień w czyny. Jesli koles cię kocha napewno cie zrozumie i wróci do ciebie.

Numer Gadu-Gadu
730730
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 26 Lip, 2003 22:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kiedy ja strasznie boje sie tej rozmowy, a jesli mi powie ze to bylo tylko zauroczenie (to ja sie chyba zapadne pod ziemie) nie widzicie jakiegos innego sposobu zeby go odzyskac??? chyba ze znowu bedziemy na jakiejs imprezie razem i znowu bedzie chcial buziaka (chociaz moze juz go niechciec) to zagadam czy on cos jeszcze do mnie czuje i czy mamy jeszcze jakies szanse na bycie razem... POMOZCIE jak ja mam mu to powiedziec albo co zrobic zeby on do mnie wrocil???

Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 27 Lip, 2003 15:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heh, jeżeli boisz się rozmowy "w cztery oczy" to może pogadaj z nim na GG... albo... no sama nie wiem Confused Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 27 Lip, 2003 18:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

na gg to bylby dobry pomysl, ale on niestety nie ma neta:( a przez tel tym bardziej NIE!!!

xxx7

PostWysłany: Nie 27 Lip, 2003 18:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wiem co Ci poradzić.. może naprawde zrozumiał że mu na Tobie zależy, a może tylko bawi sie Twoimi uczuciami?! wez pod uwage obie mozliwosci.. mimo tego zycze Ci powodzenia..

Weronika
Gość
PostWysłany: Nie 27 Lip, 2003 18:43   

Masz jego adres zamieszkania jak tak to pisz listy
Powrót do góry
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 06 Sie, 2003 19:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sluchaj Sonia musisz przezwyciezyc treme i wstyd najlepiej trafisz do niego mowiac mu to prosto w oczy i jezeli on cie kocha to napewno zrozumie, moze byc tjk wyzej napisane poprostu bawi sie twoimi uczuciami ale j/w zycze powodzenia :-))

Numer Gadu-Gadu
3259633
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 27 Sie, 2003 20:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeśli on mówi że jest z Tobą 2 tygodnie i to jest za długo to moim zdaniem Nie jest ciebie wart!!!
Powrót do góry
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 27 Sie, 2003 21:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie z moja przedmówczynią....jeżeli chłopakowi naprawde by na tobie zależało to by cię nie zostawiał. I bez względu na to, że jego poprzednie związki trwały krócej, zostałby z tobą!!!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Odpowiedz do tematu