Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Nie 09 Paź, 2005 16:47
Wokal troche taki ...
Fragmenty tekstów niekiedy sa niezbyt IMO
Wsyztskim sie nie dogodzi ale wporzadku ogolnie
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 09 Paź, 2005 17:41
Cóż... jeśli mam być szczery, to ja w tym graniu widzę ogólnie więcej minusów niż plusów.
Pierwszy minus... cóż, bez urazy, ale spróbujcie znaleźć sobie innego wokalistę/wokalistkę.
Drugi minus... teksty. Jak na mój gust dość mało intrygujące. (Ale jak to kiedyś powiedział mój znajomy: "To punk... oni tak mają") Jedyny tekst który zdaje się być interesujący to "Odcienie szarości", ale i do tego znalazłbym wielu ludzi którzy orzekli by go mianem pseudointelektualnego, ewentualne zbyliby go znaczącym uśmieszkiem.
Trzeci minus... ogólnie muzyka, która w punku ma tendencję do ciągłego powtarzania jednego głównego wątku (a przynajmniej we wszystkich utworach jakie dotychczas słyszałem). Mało zróżnicowana i mało żywiołowa, nazwijmy to.
Czwarty minus... tekst na stronie dobitnie świadczący o tym, że gracie nie dla grania, ale dla zabawy.
Plus? Lubicie, więc gracie... spox. Życzę szczęścia.
Nie będę ukrywał, że w moim mniemaniu punk w każdym wydaniu (nie czuję gdy rymuję :]) to jeden wielki odchód, na miarę hh. Jednak zgodnie z zaleceniem próbowałem być obiektywny.
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 09 Paź, 2005 17:55
Mi sie nie otwieraja, oczywiscie moj super szybki komp do tego nie dopuszcza:/ ale ajk za pol wieku sie otworzy to dam znac.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 09 Paź, 2005 18:16
Wasza wokalistka ma nudny głos, niepotrafi wyciągać, śpiewa wciąż tak samo, ale fakt faktem w punku sie krzyczy a nie śpiewa;) chociaż słaba jest ogólnie
i perkusje macie straszną dla mnie, eee jakby koleś znał same podstawy, zwłaszcza a bamboszach... moze to tak mialo być ale ostrość inaczej mozna otrzymać niż ułomna perkusja i tylko takie typowe łup łup łup łup...
dopisek
- co do słów to czasami zwrotki są zbyt długie co do muzyki i sie niewyrabia, a słowa i tak są ambitne jak na punka
- wokalistka mi strasznie przypomina [głos] ciemną strone pomidora
Ostatnio zmieniony przez Kinga dnia Nie 09 Paź, 2005 18:21, w całości zmieniany 1 raz
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 09 Paź, 2005 18:19
Dla mnie są ok =D może i takie wolne, ale przecież każdy ma inny gust.