....szablony na blogi?
CHCIAŁABYM je robić ale nie mam pojęcia jak to się robi!! Chyba trzeba znac HTML nie?
Ehhh nie wiem dokładnie!
No chyba że ktoś będzię miły i mi zrobi szablon z Kurtem Cobainem!
Wysłany: Sro 03 Gru, 2003 17:32 Re: JAK SIE ROBI....
SaPpY napisał/a:
....szablony na blogi?
CHCIAŁABYM je robić ale nie mam pojęcia jak to się robi!! Chyba trzeba znac HTML nie?
Ehhh nie wiem dokładnie!
No chyba że ktoś będzię miły i mi zrobi szablon z Kurtem Cobainem!
Niestety trzeba zmac przedewszystkim HTML-a...nauczyć się go możesz za pomoca kursów które znajdziesz w internecie..(wpisz w wyszukiwarce kurs html i napewno coś znajdziesz) lub z książek specjalnie do tego przeznaczonych niestety sa one grube i drogie więc polecam raczej naukę przez internet. Jesli znasz chodziaż podstawy tzn: wiesz jak zmieniac kolory, wstawiać obrazki, robić przyciski, kolumny, linki, pisac test itp to możesz wziąśc czyjś cszablon (w internecie jest ich pełno) i sama go pozmieniac tak jak sobie wymarzysz. Jesli chcez dołożyć np latające napisy czy obrazki za myszką to już jest potrzebny język JAVA ale gotowe scrypty tez mozesz znalesc na bezpłatnych stronach.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."