| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
hity na czasie i sopot zarazem:P
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 13:54   hity na czasie i sopot zarazem:P

Był ktos z was moze na festiwalu "Hity na czasie" ? wczoraj był w Ełku... az sie dziwie ze zrobili to w takiej wiosce. (no tam nie taka wiocha ale male miasteczko) wnerwiało nie tylko to ze wszyscy spiewali perfidnie z playbacku (czy jak tam)
Ja nie bylam na tym a mialam sie wybrac Sad łe. w sumie 1.5 godziny drogi. Ciekawe gdzie bedzie nastepny festiwal... pewnie bedzie taki sam playback.

No teraz o sopocie. Przyznam ze piosenka ktora wygrała bbyla swietna, przynajmniej jak dla mnie:) (w koncu na nia glosowalam) a slyszeliscie Brodke? taki fałsz, ze myslalam ze telewizor przez okno wywale. Nie wiem chyba jej ta plyte jakos specjalnie montowalize glos przerobili. Jak zaspiewala bez playbacku uszy wiedly.
Przejdź na dół
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 14:26   

Ładna więs wygrała, ale nie zapominajmy,ze ładna wieś spiewała
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 16:06   

Było ch[piii]we, bo była tam "Moja panienka"
Powrót do góry
Marcia10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 16:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mnie niestety nie było. A jak leciało w telewizji to i tak nie ogladalam. ładnie spiewali? To cos takiego jak Sopot?

Numer Gadu-Gadu
6482031
scv
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 16:23   

O festiwalu "Hity na czasie" pierwse słyszę, a co do Sopotu, najbardziej wartościowy był koncert "Przeżyj to sam" pierwszego dnia. Na całą resztę szkoda uszu i czasu było, chociaż jeszcze Bonnie Tyler była do posłuchania z tym swoim głosem.
Powrót do góry
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 16:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja mama tylko dlatego ogladala caly festiwal w Sopocie bo na koncu(jeszcze nie wiedziala z e na koncu) byla Bonie Taylor czy jak jej tam

Numer Gadu-Gadu
6482031
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 17:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wszyscy kochamy twoja mame..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 18:03   

Chodzilo zapewne o zespol Blondie,moj ojciec tez ich lubi i siedzial przed pudlem jak glupi caly wieczor,nie graja zle.
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 22:04   

Zespoły wystepujące jako występujące były spoko sama nie mam nic do Bonnie Taylor ... I need a hero biggrin
ale te co startowały aż ciarki przehcodzą na myśl o takiej "muzyce"
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Sie, 2005 09:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie oglądałam. A mam pytanie - była Mandaryna? :> I czy śpiewała z playbacku? :> I jak brzmiała? :>
Powrót do góry
scv
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 23 Sie, 2005 09:43   

Stasilena napisał/a:
Nie oglądałam. A mam pytanie - była Mandaryna? :> I czy śpiewała z playbacku? :> I jak brzmiała? :>

Mandaryna to w Sopot Festiwal[pierwszy weekend września], obecnie był Festiwal Jedynki w Sopocie[przecież TVP musiała sobie odbić brak możliwości organizacji Sopot Festiwalu, który przejęła TVN]
Powrót do góry
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 23 Sie, 2005 11:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Według mnie ten cały Festiwal co był teraz to był do .. pupci. Śpiewali .. ehh .. bez komentarza a Ci co wygrali to mi sie nie zbyt podobał ich występ .. no cóż całkiem nie moja muzyka .. W ogóle mam nadzieję ze ten sopot co będzie w TVN będzie o wiele lepszy .. a chyba będzie bo wykonawcy jacyś lepsi tak mi się wydaje ..

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1104532
scv
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 23 Sie, 2005 13:04   

Tisiana napisał/a:
Według mnie ten cały Festiwal co był teraz to był do .. pupci. Śpiewali .. ehh .. bez komentarza a Ci co wygrali to mi sie nie zbyt podobał ich występ .. no cóż całkiem nie moja muzyka .. W ogóle mam nadzieję ze ten sopot co będzie w TVN będzie o wiele lepszy .. a chyba będzie bo wykonawcy jacyś lepsi tak mi się wydaje ..

Obawiam się, że sopot festiwal TVNu będzie jeszcze gorszy, Jak narazie, jedyne co było udane, to koncert PRZEŻYJ TO SAM, pierwszego dnia festiwalu.
Powrót do góry
Aktywista
Hate me, my friend...
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Sie, 2005 13:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To co spiewali na prawde nie moznabylo nazwac muzyka. Mandaryny (chyba) nie bylo. A z playbacku chyba na festiwalach i eurowizjach itp. nie mozna spiewac z playbacku.
Bonnie Taylor i jej piosenka - jest w Shreku2 tylko ze po polsku

Numer Gadu-Gadu
6482031
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 23 Sie, 2005 20:13   

hit na czasie to daniel powter - bad day
Powrót do góry
Strona 1 z 7 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Odpowiedz do tematu