| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jestem wstydliwa!
Autor Wiadomość
CoRnEliA :)
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 16 Lip, 2005 17:26   Jestem wstydliwa!

mam ogromny probem-jestem wstydliwa jesli chodzi o sprawy z chlopkamai cyzli spotykanie sie z nimi czy chodzenie. NIgdy neimaialm chlopkaa a jedengo poznalam i on mi proponowal spotkanie ale ej sie strasznie wstydze i neimam odwagi na to...Chcialbym sie z nim spotkac bo on chce i to bardzo, byc moze od tego zalezy chodzenie z nim. Bardzoi sie wstydze z nim spotkac...co mam robic??? Sad
Przejdź na dół
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 16 Lip, 2005 17:30   

zdobyc sie w koncu na odwage i uświadomic sobie ze wszystko zalezy od ciebie..
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 16 Lip, 2005 18:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przełamać się w końcu. Wink Jeśli się z nim nie spotkasz to później będziesz sobie cały czas to wypominać ^^
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Paula =] Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 16 Lip, 2005 20:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tez kiedys się wstydziłam tak jak ty. Zawsze jak kogoś poznawałam to pasowało się w końcu spotkac i wtedy zaczynalam panikować. Na siłe szukałam głupich wymówek aż chłopak dawał sobie spokój. Przez to sraciłam naprawdę wiele. Wtedy pomogła mi przyjaciółka. Z nią zaczełam chodzić na tzw podwójne randki. szybko się rozkręciłam i poszłam kiedyś sama. Bałam się że nie będe wiedziała o czym rozmawiać i co robić. Ale było super mimo że cały czas bolał mnie brzuch z nerwów. Wystarczyło zebrać się na odwagę i zacisnąć zęby. Moja nieśmiałość szybko znikła Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
weraa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 16 Lip, 2005 21:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też mam taki sam problem jak ty:/niestety.......Wiele chłopaków chiało sie spotkac ale ja zawsez jaks wymowkę ze gdzie sjade czy niemam czaus tlyko zeby sie z nim nie spotkac bo sie wstydziłma i wogole Razz....RAz sie spotkałam ale to tak tlyko bo mnei na to namówiła kmpela i z nia psożłam i jeszc e1 kolenzka:Ppraktyczne to ona cs gadała aja jak cos powiedziłam to bez sensu tak mi w brzuchu sciskało i wogole:p..Teraz neichce sie z żadnym spotkac bo jakos sie wstydze a niemowiac juz sama ,,..a gosciu bardzo na;lega a ja sciemnaim cały czas.....Nieiwme czemu ale jesem wstydliwa do chłopaków którzy mi sie podobaja albo chcąc sie spotkać....Jeden chciał sie ostanio ze mna poznac a ja odpowieadam no spoko do kolegi jego bo sie mnei spytał czy chce sie zpaoznac z jego jkolega bo on bardzo chce to było na baseniku:P...A ja no spoko i posżłam z kolenzka a potem jak głipie kryłysmy sie przed nim bo neiiwedziłam co mam zrobic jak podejdzie i wogóle:/Razz..TEraz tego mzoe i załujke ale chciąłbym byc bardziej odwazniejsza niz jestem w stosunku do chłopkaów Embarassed Laughing
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 16 Lip, 2005 22:59   

Ja też jestem wstydliwa, ale trzeba zdobyć się na odwagę, trzeba przełamać swoją nieśmiałość. Są osoby pewne siebie, śmiałe, odważne, więc trzeba być taką osobą, bo nieśmiałość prowadzi do smutku w takim sensie, że potem się żałuje tego, czego się chciało dokonać, lecz przeszkadzała w tym nieśmiałość.
Powrót do góry
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Lip, 2005 16:14   Re: Jestem wstydliwa!

CoRnEliA Smile napisał/a:
mam ogromny probem-jestem wstydliwa jesli chodzi o sprawy z chlopkamai cyzli spotykanie sie z nimi czy chodzenie. NIgdy neimaialm chlopkaa a jedengo poznalam i on mi proponowal spotkanie ale ej sie strasznie wstydze i neimam odwagi na to...Chcialbym sie z nim spotkac bo on chce i to bardzo, byc moze od tego zalezy chodzenie z nim. Bardzoi sie wstydze z nim spotkac...co mam robic??? Sad

muszę Cię niestety trochę zmartwić. ludzie nieśmiali mają w życiu przej***** i często całymi latami nie są w stanie się zmienić, ale trzeba próbować i więcej spotykać się z ludźmi zamiast siedzieć przed kompem.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu